================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Η θεραπεία της Ευγνωμοσύνης που αλλάζει τον τρόπο σκέψης σου

⍆Αν καλλιεργήσεις την ευγνωμοσύνη και αν είσαι ευγνώμων για ότι σου συμβαίνει,...
θα ξέρεις ότι κάθε βήμα σε πάει πιο κοντά σε κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο από την τωρινή σου κατάσταση
Brian Tracy

Η ευγνωμοσύνη είναι κάτι που μπορεί να βιωθεί σχεδόν σε κάθε λεπτό της ζωής σας αν συνειδητοποιήσετε τα πλεονεκτήματα, αν και μπορεί να είναι λίγα στη δεδομένη στιγμή.

Η ευγνωμοσύνη είναι μια αναγνώριση της προσφοράς των άλλων και της προσφοράς της ζωής. Είναι μια αναγνώριση αυτών που έχετε αυτή τη στιγμή. Είναι μία αναγνώριση του θαύματος της ύπαρξής σας.

Ακούστε το βίντεο για να μάθετε την "θεραπεία της Ευγνωμοσύνης που αλλάζει τον τρόπο σκέψης σου " (Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)

 
 Με πληροφορίες και από τα psychologynow.gr - thriveglobal.gr - neominyma.org

Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Η θεραπεία της Ευγνωμοσύνης που αλλάζει τον τρόπο σκέψης σου Reviewed by PLOUMISTOS on 10:59 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.