================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου: Δρομολόγια για τη μεταφορά των προσκυνητών στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου (Αλυκές)

⍆Το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω της παραμονής των λειψάνων... του Πρωτομάρτυρα Στεφάνου στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου (Αλυκές), για τη μεταφορά των προσκυνητών, θα εκτελούνται δρομολόγια της ως ακολούθως:

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019:Αναχώρηση προς Άγιο Στέφανο 18:30
Επιστροφή από Άγιο Στέφανο 20:15

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019 Αναχώρηση προς Άγιο Στέφανο 07:00πμ.
Επιστροφή από Άγιο Στέφανο 10:30πμ.

Σάββατο 3 Αυγούστου 2019Αναχώρηση προς Άγιο Στέφανο 07:15πμ.
Επιστροφή από Άγιο Στέφανο 10:30πμ.

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 Αναχώρηση προς Άγιο Στέφανο 07:15πμ.
Επιστροφή από Άγιο Στέφανο 10:30πμ.

Σε όλα τα παραπάνω δρομολόγια ισχύει η μετεπιβίβαση, δηλαδή οι επιβάτες θα μπορούν με ένα (1) εισιτήριο Β΄ Ζώνης (πράσινο) να επιβιβάζονται στη γραμμή Νο 6 και κατόπιν με το ίδιο εισιτήριο σε οποιαδήποτε άλλη λεωφορειακή γραμμή από την Κεντρική Αφετηρία.

Στην διαδρομή αυτή δεν ισχύουν οι κάρτες ελεύθερης κυκλοφορίας των Α.Μ.Ε.Α., καθώς επίσης οι κάρτες μειωμένου εισιτηρίου των πολυτέκνων, των φοιτητών, μαθητών και οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών Α’ Ζώνης (χρώματος μπλε).

Το εισιτήριο είναι Β’ Ζώνης (χρώματος πράσινου) και ισχύουν οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών Β’ Ζώνης (χρώματος πράσινου).
Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου: Δρομολόγια για τη μεταφορά των προσκυνητών στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου (Αλυκές) Reviewed by PLOUMISTOS on 8:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.