================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

«Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου»: Χώρος για παροχή μπάνιου και ρούχων

⍆Νέο χώρο ενοικίασε η «Κουζίνα Αλληλεγγύης», επιτυγχάνοντας ένα ακόμη στοίχημα των μελών... και συμμετεχόντων της εθελοντικής οργάνωσης, υπό την κα Αγγελική Ιωαννίτη, που έχουν ως σκοπό, την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας σε άτομα τα οποία έχουν ανάγκη, τόσο από φαγητό, όσο και από ντύσιμο. 

Αυτή τη φορά, σε εξέλιξη είναι η προσπάθεια ολοκλήρωσης των εργασιών ενός νέου χώρου που εκμισθώθηκε απ΄ την οργάνωση, με στόχο την παροχή μπάνιου αλλά και καθαρών ρούχων σε όλους όσοι έχουν ανάγκη. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «άλλος ένας στόχος της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου», μπήκε στην τελική ευθεία, με την στήριξη των συμπολιτών μας. Ενοικιάσαμε έναν χώρο, στο κέντρο του Βόλου, όπου θα μπορούν οι έχοντες ανάγκη να κάνουν ένα μπάνιο και να προμηθευτούν καθαρά ρούχα, σημαντικό ως γεγονός για την υγεία και την ψυχολογία όλων. Παρακαλούμε όποιον μπορεί, να μας διαθέσει πλακάκια έστω και διαφορετικά, περίπου 8 τετραγωνικά, έναν θερμοσίφωνο, μπαταρία μπάνιου, πλυντήριο και χρώματα τοίχου. Ελπίζουμε στην βοήθεια σας για να μπορέσουμε τον Σεπτέμβριο να ξεκινήσουμε!».
«Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου»: Χώρος για παροχή μπάνιου και ρούχων Reviewed by PLOUMISTOS on 9:29 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.