================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Γιορτή Πεπονιού στο Βόλο με τη Στέλλα Κονιτοπούλου στην Πλατεία του Διμηνίου

⍆Με στόχο τη διατήρηση της παράδοσης αλλά και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων...
της περιοχής, ο Δήμος Βόλου σε συνεργασία με τα Συμβούλια των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων της πόλης και τους κατά τόπους πολιτιστικούς συλλόγους, διοργανώνουν γιορτές στις κεντρικές πλατείες των ενοτήτων.

Γιορτή Πεπονιού
Το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019, στις 9,00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Πεπονιού στην κεντρική πλατεία του Διμηνίου με παραδοσιακό γλέντι από καλλιτεχνικό σχήμα με επικεφαλής την κ. Στέλλα Κονιτοπούλου, καθώς και την καθιερωμένη διανομή δωρεάν πεπονιού που προσφέρουν οι παραγωγοί της περιοχής.

Το πεπόνι του Διμηνίου θεωρείται κορυφαίας ποιότητας και είναι αναγνωρισμένο όχι μόνο σε ελληνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Η γιορτή πραγματοποιείται για 17η συνεχόμενη χρονιά και υλοποιείται σε συνεργασία των Δήμου Βόλου, Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Διμηνίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Διμηνίου με τη στήριξη των τοπικών παραγωγών.

Το Σάββατο 20 Ιουλίου, στην κορύφωση της γιορτής, θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό πανηγύρι με τη Στέλλα Κονιτοπούλου, την οποία προσκάλεσε ο τοπικός σύλλογος, ο οποίος θα προσφέρει και τα εδέσματα σε τιμές κόστους.

Στους συμμετέχοντες θα διατίθεται δωρεάν πεπόνι και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Γιορτή Πεπονιού στο Βόλο με τη Στέλλα Κονιτοπούλου στην Πλατεία του Διμηνίου Reviewed by PLOUMISTOS on 10:38 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.