================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αυτά είναι τα σημάδια όταν προορίζεστε για κάτι σπουδαίο

⍆Είμαστε όλοι μοναδικοί και έχουμε εκπληκτικές ικανότητες και ταλέντα που μπορούν...
να μας βοηθήσουν να φτάσουμε εκείνο το «εξαιρετικό».

Βέβαια, η κοινωνία με τον καιρό μας αποθαρρύνει μέχρι του σημείου να σταματάμε να πιστεύουμε στον εαυτό μας.

Όμως, εμείς είμαστε εδώ για να σας υπενθυμίσουμε το μεγαλείο που έχετε μέσα σας.

Κάποιοι γεννιούνται μεγάλοι, κάποιοι πετυχαίνουν τη μεγαλοσύνη και σε κάποιους η μεγαλοσύνη έρχεται ουρανοκατέβατη.
– William Shakespeare
1. Είστε εφευρετικοί
Βρίσκετε πάντα έναν τρόπο να κάνετε τα πάντα να συμβούν, ασχέτως του τι αντιμετωπίζετε στο δρόμο; Αυτό είναι ένα σημάδι που δείχνει ότι είστε φυσικά προικισμένοι να είστε εφευρετικοί, μια εξαιρετικά χρήσιμη δεξιότητα για να επιτύχετε όσα θέλετε στη ζωή.

2. Έχετε την τάση να καταφέρνετε να επιλύετε προβλήματα
Όπως και με την εφευρετικότητα, αν έχετε την τάση να επιλύετε με φυσικό τρόπο τα προβλήματα, προορίζεστε πρακτικά για τον επιχειρηματικό κόσμο. Ωστόσο, πέραν αυτού, αυτή η δεξιότητα μαρτυρά ότι είστε προορισμένοι για κάτι εξαιρετικό, ασχέτως του τι θα είναι αυτό.

Κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επίλυση προβλημάτων είναι κρίσιμο χαρακτηριστικό από το να ξεπερνάμε καθημερινές προκλήσεις που παρακωλύουν την παραγωγικότητά σας, μέχρι να βρίσκουμε μεγάλες επιχειρηματικές ιδέες, αναγνωρίζοντας προβλήματα και σκεπτόμενοι δημιουργικές λύσεις υπό μορφή προϊόντων ή υπηρεσιών.

3. Τίποτα δεν σας σταματά από το να εκπληρώσετε τους στόχους σας
Είστε το είδος ανθρώπου που πάντα τελειώνει αυτό που ξεκινά; Αν πάντα ολοκληρώνετε αυτό που έχετε βάλει στο νου και ποτέ δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να παραιτηθεί από τους στόχους του, κατέχετε μία από τις πολυτιμότερες ποιότητες που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος- και το κλειδί για την επίτευξη της μεγαλοσύνης με κάθε κόστος.

4. Είστε επίμονοι
Είστε το είδος των ανθρώπου που σηκώνεται κάθε φορά που η ζωή του βάζει τρικλοποδιά και αν προχωράτε προς τα εμπρός ασχέτως περιστάσεων και συνθηκών, αυτό αποτελεί ένα σίγουρο σημάδι για το ότι προορίζεστε για κάτι μοναδικό. Η επιμονή είναι μια ποιότητα που σχεδόν όλοι οι επιτυχημένοι άνθρωποι επιδεικνύουν.

Η απόρριψη, η αποτυχία και τα εμπόδια που όλοι αναπόφευκτα αντιμετωπίζουμε χρειάζεται να αντιμετωπιστούν, ώστε να επιτευχθεί το κάτι εξαιρετικό. Η επιμονή σας βοηθά να διατηρήσετε την απαραίτητη ενέργεια για να φτάσετε εκεί.

5. Δεν φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις
Για να συνειδητοποιήσετε τη δυνατότητα μεγαλοσύνης, απαιτείται προσωπική ανάπτυξη και η προσωπική ανάπτυξη απαιτεί προθυμία και θάρρος για ερωτήσεις. Είναι τόσο απλό. Αν είστε το είδος εκείνο του ανθρώπου που δεν φοβάται να σηκώσει το χέρι του στην αίθουσα και διαθέτετε την προθυμία να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, τότε είστε προορισμένοι για κάτι σπουδαίο.

6. Δεν παίρνετε βαριά την αποτυχία

Αν αντιλαμβάνεστε την αποτυχία σαν μια σειρά θεμελίων που χτίζονται, σαν μια πολύτιμη εμπειρία μάθησης που σας μεταφέρει πιο κοντά στα όνειρα και τους στόχους σας, τότε προορίζεστε για κάτι εξαιρετικό. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες ποιότητες, όμως αν δεν πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που να σας περιγράφει φυσικά, τότε μην ανησυχείτε, είναι μια δεξιότητα που μπορείτε να αναπτύξετε με χρόνο και προσπάθεια. Αναζητήστε απλά τα μαθήματα από κάθε «αποτυχία».

7. Καταλαβαίνετε ότι η αλλαγή είναι στα χέρια σας
Πολλοί πιστεύουν ότι οι άνθρωποι – και ο κόσμος γενικά- δεν μπορεί να αλλάξει, ότι κατά κάποιο τρόπο κινούμαστε όλοι σε ένα μεγάλο δρόμο που ονομάζεται μοίρα και δεν έχουμε μεγάλη επιρροή σε ό,τι μας συμβαίνει. Δεν πρόκειται, όμως, για μια βλαβερή πεποίθηση, αλλά είναι και κατά βάση λανθασμένη.

Αν καταλάβετε ότι η αλλαγή είναι στα χέρια σας, υπάρχει ένα υγιές σημάδι που δείχνει ότι προορίζεστε για κάτι σπουδαίο, επειδή κατανοείτε ότι τα δικά σας χέρια είναι που βρίσκονται στο τιμόνι και ψάχνετε φυσικά τρόπους να βελτιωθείτε και να προχωρήσετε μπροστά. Μπορείτε να αποφασίσετε να κάνετε τη διαφορά όχι μόνο στη δική σας ζωή, αλλά και στη ζωή των άλλων.

Από το άρθρο του Matt Valentine που δημοσιεύτηκε στο enallaktikidrasi.com

Οι άνθρωποι αναλογίζονται τον ευρύτερο σκοπό τους ως κάτι που θα δημιουργήσουν για τον εαυτό τους, το οποίο θ’ ανταποκριθεί σε όσα νομίζουν ότι θα τους φέρουν ευτυχία και όσα πιστεύουν ότι θα τους πραγματοποιήσουν.

Όμως χωρίς τη Γνώση ως τον οδηγό και σύμβουλό σου, αυτές οι εκτιμήσεις θα είναι εσφαλμένες και στις περισσότερες περιπτώσεις θα πάνε τη ζωή σου σε μια πολύ διαφορετική κατεύθυνση, μακριά απ’ όπου χρειάζεσαι να πας και μακριά από τα ιερά ραντεβού που προτίθεσαι να έχεις με εκείνους που είναι εδώ για να μοιραστούν τον ευρύτερο σκοπό σου μαζί σου.

Αν δεν ακολουθείς το πραγματικό μονοπάτι σου στη ζωή, θα είσαι πάντα άβολος, και αυτή η αναστάτωση και αβεβαιότητα θα σε στοιχειώνει επειδή στην καρδιά σου ξέρεις ότι δεν πας εκεί που χρειάζεσαι να πας, δεν κάνεις αυτό που χρειάζεσαι να κάνεις, και η ζωή σου δεν κινείται προς εκεί που χρειάζεται να κινείται.

Όλοι καλούνται, όμως λίγοι ανταποκρίνονται. Αν δεν ανταποκριθείς, απλώς θα καταλήξεις χαμένος στον κόσμο, και είτε πλούσιος είτε φτωχός η ζωή σου θα έχει μια απελπιστική ποιότητα – ένα αίσθημα αποτυχίας, μια βαθιά και διαρκή ματαίωση. Αν σου ξεφύγουν πάρα πολλά σήματα και συνθήματα, αν θέσεις υπό αμφισβήτηση αυτό που αρχίζει ν’ αναδύεται μέσα σου, θα καταλήξεις να αισθάνεσαι χαμένος, και μέχρι και ο πλούτος σου θ’ αποτελεί ένα είδος δράματος για σένα. Αυτό που υποτίθεται θα σου αγόραζε την ευτυχία, την ευχαρίστηση και την ελευθερία δεν μπορεί να σου παράσχει κανένα από αυτά τα πράγματα.

Πέραν από τις ανάγκες του σώματος και τις ανάγκες της διάνοιας, υπάρχει η ανάγκη της ψυχής. Η ανάγκη της ψυχής σου μόνο μπορεί να ικανοποιηθεί με το να επιτελέσεις τον ευρύτερο σκοπό σου στη ζωή και με το να καταφέρεις να φτάσεις στα ραντεβού σου με εκείνα τα άτομα που μοιράζονται αυτόν τον σκοπό και που θα παίξουν έναν ρόλο στην ανακάλυψη και την έκφρασή του.

Δεν υπάρχει εγγύηση ότι όλοι θα φτάσουν. Και είναι θαύμα για εκείνους που όντος φτάνουν επειδή έπρεπε ν’ ακολουθήσουν κάτι το ανεξήγητο για να βρουν τον δρόμο τους. Έπρεπε να ξεπεράσουν την αυτό-αμφισβήτησή τους και την πειθώ άλλων για να καταφέρουν να φτάσουν σε αυτό το ραντεβού. Έπρεπε να εμπιστευτούν κάτι που ίσως κανείς άλλος στη ζωή τους δεν εμπιστευόταν ή εκτιμούσε. Έπρεπε να υποστηρίξουν την ίδια τους την ακεραιότητα και την ίδια τους την αίσθηση του τι είναι πραγματικά ορθό και σωστό γι’ αυτούς.

Ο κόσμος πάντα προσπαθεί να σε πείσει να θέλεις κάτι, να χρειάζεσαι κάτι και να είσαι κάτι το οποίο δεν αντιπροσωπεύει τη βαθύτερη φύση σου. Αυτή η διαστρεβλωτική επιρροή επιδρά σε όλους σε διαφορετικούς βαθμούς. Μέχρι και οι άνθρωποι που επαναστατούν κατά των αξιών της κουλτούρας τους κυβερνούνται παρόλο από αυτές τις αξίες. Δεν αρκεί να είσαι απλώς ένας επαναστάτης, διότι έως ότου ανακαλύψεις μια ανώτερη κατεύθυνση και μια βαθύτερη φωνή μέσα σου, ελέγχεσαι ακόμα από την κοινωνική διαμόρφωσή σου είτε την ασπάζεσαι είτε την απορρίπτεις. Δεν υπάρχει ελευθερία εδώ.

Σε αυτό το σημείο, εισέρχεσαι στον αγριότοπο. Αφήνεις την καλά πεπατημένη πάνω στην οποίαν ταξιδεύουν όλοι οι άλλοι, και ξεκινάς μια διαφορετική και πιο μυστηριώδης πορεία στη ζωή σου.

Αυτό είναι το μονοπάτι που όλοι οι μεγάλοι άγιοι και συνεισφέροντες στην ανθρωπότητα έπρεπε να ταξιδέψουν, και έπρεπε να ταξιδέψουν χωρίς τη γενική επιδοκιμασία της οικογένειας και των φίλων τους. Έπρεπε να ταξιδέψουν χωρίς τη γενική συναίνεση του κόσμου γύρω τους. Έπρεπε να ταξιδέψουν χωρίς εχθρότητα, χωρίς να κατακρίνουν τους άλλους και χωρίς ν’ απορρίπτουν τον κόσμο γενικά. Διότι αυτός είναι ο κόσμος που θα πρέπει να υπηρετήσεις στον μέλλον, άρα αν τον απορρίψεις τυφλά, τότε δεν θα είσαι σε θέση να τον υπηρετήσεις ολόκαρδα.

Το Ραντεβού είναι αυτό που όλοι ψάχνουν υποσυνείδητα στην επιθυμία τους για συντροφιά, για αγάπη και για σχέση. Σε αυτό, οι ανάγκες του νου, εκ των οποίων πολλές δεν είναι πραγματικά αυθεντικές κατ’ αρχάς, ανταγωνίζονται και συσκοτίζουν τη βαθύτερη ανάγκη της ψυχής. Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι αυτή η ανάγκη είναι γνήσια και αυθεντική. Σ’ ένα βαθύτερο επίπεδο, είναι θεμελιώδης για την επιτυχία σου και στην αξία της ζωής σου και της πραγματοποίησης σου εδώ.

Η Γνώση είναι εδώ για να κινήσει τη ζωή σου σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, όμως αν δεν πηγαίνεις προς αυτήν την κατεύθυνση, ή δεν έχεις πάει προς αυτήν την κατεύθυνση, υπάρχει μια δυσφορία. Όμως αυτή η δυσφορία δεν απαιτεί άρνηση ή αποφυγή. Απαιτεί αναγνώριση και επίλυση.

Αποσπάσματα από το Το Ιερό Ραντεβού

Στ. Πλουμιστός
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Energy Healingman

Πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Αυτά είναι τα σημάδια όταν προορίζεστε για κάτι σπουδαίο Reviewed by PLOUMISTOS on 11:25 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.