================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Μάθε για την δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Απελευθέρωσε την

⍆Η εσωτερική δύναμη που κρύβει κάθε άνθρωπος μέσα του δεν είναι μία έμφυτη ικανότητα....
Μαθαίνεται, όπως ακριβώς και κάθε άλλη δεξιότητα. Είναι η δύναμη που μας βοηθά να στηριχτούμε στα πόδια μας όταν έρχονται δύσκολες στιγμές, η δύναμη που μας γεμίζει θάρρος όταν θέλουμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και τις αξίες μας, η δύναμη που μας οπλίζει με θάρρος και υπομονή να αντιμετωπίσουμε απαιτητικές καταστάσεις.

Οι ψυχικά ισχυροί άνθρωποι έχουν την αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να διαχειριστούν όποια δυσκολία συναντήσουν στη ζωή τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αισθάνονται πόνο ή λύπη. Βιώνουν τα αρνητικά αυτά συναισθήματα όπως τα βιώνουμε όλοι μας. Ωστόσο, δεν σπαταλούν την ενέργεια τους στο να αλλάξουν τους ανθρώπους ή ευχόμενοι τα πράγματα γύρω τους να ήταν διαφορετικά. Παραμένουν επικεντρωμένοι στη διαχείριση των δικών τους σκέψεων, συναισθημάτων και συμπεριφορών.

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν εσύ για να αναπτύξεις την δύναμη που κρύβεις μέσα σου;

Ακούστε το video "Μάθε για την δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Απελευθέρωσε την"
(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)Στ. Πλουμιστός
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Μάθε για την δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Απελευθέρωσε την Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.