================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τριήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης - Θεραπευτικής Χαλάρωσης με τον Στ. Πλουμιστό

⍆Οι Εναλλακτικές Διακοπές είναι ένας συνδυασμός ξεκούρασης και εκπαίδευσης, με σεμινάρια, ...
βιωματικές εμπειρίες και άλλες δραστηριότητες αυτοβελτίωσης.
Ταυτόχρονα, προσφέρονται ποιοτικές υπηρεσίες που αποβλέπουν στην εκ βαθέων ξεκούραση καθώς και στην σωματική και πνευματική ανάταση.

Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσουμε τον πόνο, την θλίψη, την κούραση, την μοναξιά και την απογοήτευση, έλκοντας με την θετικότητα αυτά που πάντα επιθυμούσαμε.

Η επίδραση της συμπαντικής ενέργειας, πώς επηρεάζει όλες αυτές τις εσωτερικές διεργασίες στο ενεργειακό μας πεδίο; Πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε και να αλλάξουμε τις αρνητικές δονήσεις μέσα και γύρω μας;

Θα αποδεχτούμε και θα αγαπήσουμε το σώμα μας. Θα φροντίσουμε τον εαυτό μας και θα θρέψουμε τα αδύναμα κομμάτια μας. Θα ξεμπλοκάρουμε την καρδιά μας μεταμορφώνοντας την ενέργεια μας. Θα αφεθούμε στην ένωση ψυχής και σώματος μέσω της ευγνωμοσύνης, της υπέρβασης και της αγάπης άνευ όρων . Θα εκπαιδευτούμε σε νέους τρόπους σκέψης και αυτοσυναίσθησης, που θα μας  οδηγήσουν στην ηρεμία, την συγκρότηση, την αυτοπεποίθηση και την αυτογνωσία.

Τριήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης 
& Θεραπευτικής Χαλάρωσης 
με τον Στ. Πλουμιστό  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 16 Αυγούστου 
12:00 - 15:00 
Άφιξη στο ξενοδοχείο

19:00 - 22:00
Αφυπνιστικός (διαδραστικός) περίπατος από την Πορταριά προς την γραφική Μακρινίτσα με τον Στ. Πλουμιστό και καφές - κοκτέιλ γνωριμίας.


Σάββατο 17 Αυγούστου
09:00 - 12:00 
Σεμινάριο με τον Στ. Πλουμιστό (Αφύπνιση και προσαρμογή στην εποχή της μακροβιότητας). Τo Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα "ΠΗΛΕΑΣ"

12:30 - 14:00
Θεραπευτική - Ενεργειακή Χοροθεραπεία
(με την Ειρήνη Καραμπατζάκη)

16:00 - 17:00 
Χαμάμ - Σάουνα
(ΜΟΝΟ για group 4 ατόμων ) 

17:30 - 22.00 
Μια 30λεπτη θεραπευτική συνεδρία με ήχο και φωνή με τον Στ. Πλουμιστό (κατόπιν ραντεβού) σε συνδυασμό με 30λεπτο Χαλάρωσης με Ενεργειακό μασάζ ( με εξειδικευμένη συνεργάτη - φυσιοθεραπεύτρια) 


Κυριακή 18 Αυγούστου 
09:00 - 12:00
Σεμινάριο (Συναισθηματική Αποφόρτιση - Ενέργεια του σώματος - Ασθένειες). Τo Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα "ΠΗΛΕΑΣ"

12:30 - 14:00
Θεραπευτική - Ενεργειακή Χοροθεραπεία
(με την Ειρήνη Καραμπατζάκη)


16:00 - 17:00 
Χαμάμ - Σάουνα
(ΜΟΝΟ για group 4 ατόμων ) 

17:30 - 22.00 
Μια 30λεπτη θεραπευτική συνεδρία με ήχο και φωνή με τον Στ. Πλουμιστό (κατόπιν ραντεβού) σε συνδυασμό με 30λεπτο Χαλάρωσης με Ενεργειακό μασάζ ( με εξειδικευμένη συνεργάτη - φυσιοθεραπεύτρια) 


Δευτέρα 19 Αυγούστου

10:30
Πρωινός καφές με τον Στ. Πλουμιστό
Ομιλία εμψύχωσης
Ευχαριστήριο
Αναμνηστική φωτογραφία  

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
από τα δωμάτια έως τις 12:00


Ο κάθε συμμετέχων δικαιούται
την κάθε παροχή του τριημέρου από μια φορά.

(Συνεδρία – μασάζ – χαμάμ – τζακούζι – σάουνα) 

ΠΩΣ ΘΑ ΈΡΘΕΤΕ:
Χάρτης = Xenia+Portaria


Συστάσεις

Ο Στ. Πλουμιστός 
είναι ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες και τις δραστηριότητες του: www.globalattract.gr

H Ειρήνη Καραμπατζάκη 
είναι επαγγελματίας χορεύτρια από την Θεσσαλονίκη. Έχοντας βιώσει την θεραπευτική επίδραση του Αιγυπτιακού Χορού, τα τελευταία χρόνια διδάσκει στις γυναίκες το συγκεκριμένο στυλ ως μέσο ενδυνάμωσης, αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. 

Έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ σε Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Τουρκία, Πορτογαλία, Ισπανία και έχει κατακτήσει πρωτιές και σημαντικές θέσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς. Το 2016 κέρδισε υποτροφία και σπούδασε στη Μαδρίτη στο παγκοσμίου φήμης επαγγελματικό πρόγραμμα της κορυφαίας καλλιτέχνη Nesma Al-Andalus. Παράλληλα, ολοκληρώνει την εκπαίδευσή της στο εξειδικευμένο πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) πάνω στην Χοροθεραπεία.

Η Χοροθεραπεία
Το σώμα και η κίνηση αποτελούν το κύριο μέσον για την επίτευξη θεραπευτικών στόχων. Η Χοροθεραπεία χρησιμοποιεί την εκφραστικότητα του σώματος για να ρυθμίσει τα συναισθήματα και την ψυχοφυσική ισορροπία του ανθρώπου. Μέσα από δύο εργαστήρια κινησιοθεραπείας η Ειρήνη Καραμπατζάκη θα μας οδηγήσει σε χαλάρωση και αναζωογόνηση μέσω της σύνδεσης του νου με το σώμα, μέσω της σωματικής επίγνωσης, της σύνδεσης με το τώρα, της απελευθέρωσης συναισθηματικών και ενεργειακών μπλοκαρισμάτων και της επίτευξης της ροής ενέργειας στο σώμα. Οι ασκούμενοι, μέσω των εργαστηρίων, θα αντλήσουν έμπνευση και θα μπορέσουν να ενσωματώσουν συγκεκριμένες κινήσεις και τεχνικές μέσα στην καθημερινότητά τους.

Τριήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης - Θεραπευτικής Χαλάρωσης με τον Στ. Πλουμιστό Reviewed by PLOUMISTOS on 9:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.