================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι-2019» στην Αγριά Βόλου

⍆Ο Τομέας Νεότητος και Πολιτισμού του Ιερού Ναού Αγ.Γεωργίου Δ.Ε.Αγριάς... του Δ.Βόλου, σε συνεργασία με τον Δ.Βόλου, διοργανώνει για τρίτη φορά Πολιτιστικές Εκδηλώσεις με τίτλο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι-2019», έναν νέο θεσμό που καλύπτει την περίοδο από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, συμπεριλαμβανομένων των Εκδηλώσεων μέχρι τέλους του έτους.

Στόχοι των «Πολιτιστικών εκδηλώσεων» είναι η παρουσίαση της κουλτούρας της Αγριάς, η παροχή ποιοτικής ψυχαγωγίας για τους δημότες αλλά και τους τουρίστες και η αναβάθμιση του Καλοκαιρινού Τουριστικού Προϊόντος μέσω της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

Αξίζει να αναφέρει κανείς ότι, μέσω των εκδηλώσεων αυτών, προσφέρεται η ευκαιρία σε διάφορες καλλιτεχνικές ομάδες, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές, να προβάλουν το έργο τους.

Λαμβάνουν μέρος αξιόλογα τοπικά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα που παρουσιάζουν πολλά είδη μουσικής όπως κλασική μουσική, ορχήστρες δωματίου, μουσική jazz, έντεχνο ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και χορευτικές παραστάσεις με διάφορες θεματικές, όπως μπαλέτο, σύγχρονος χορός, ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί, αθλητικές δράσεις, λογοτεχνικές βραδιές, παρουσιάσεις βιβλίων, διάφορες εκθέσεις, κ.ά.
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι-2019» στην Αγριά Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 9:05 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.