================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Θεραπευτική Συναισθηματική αποφόρτιση - Πως να αναζωογονήσεις το μυαλό σου

⍆Τα θετικά και τα αρνητικά ιόντα επηρεάζουν τον τρόπο που αισθανόμαστε....
Τα θετικά ιόντα που εκπέμπονται από ηλεκτρικές συσκευές, όπως υπολογιστές και μικροκύματα, αποστραγγίζουν τη φυσική μας ενέργεια. Από την άλλη πλευρά, τα αρνητικά ιόντα που παράγονται από μορφές νερού, όπως καταρράκτες, κύματα της θάλασσας και βροχή, μας επιτρέπουν να απορροφούμε οξυγόνο πολύ γρήγορα.

Τα αρνητικά ιόντα μας βοηθούν να εξισορροπούμε τα επίπεδα σεροτονίνης (ορμόνη της ευτυχίας) και να αναζωογονούν το μυαλό μας, καθιστώντας μας πιο εστιασμένους στους στόχους μας.

Σε αυτό το "θεραπευτικό" βίντεο γίνετε μια μίνι συνεδρία ηρεμίας του νου, με σκοπό να νιώσετε τα ευεργετικά οφέλη της Θεραπευτικής Συναισθηματικής αποφόρτισης, που μπορεί να τα διαπιστώσετε κάνοντας μια προσωπική συνεδρία.

Στο συγκεκριμένο βίντεο οι θεραπευτικές δονήσεις κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα, δηλαδή από τα 75 hz έως και τα 936 hz λόγο του συνδυασμού της φωνής και της μουσικής που έχει επιλεγεί. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός, βοηθάει πολύ στην ανακούφιση από το άγχος, το στρες και παράλληλα τονώνει την αυτοπεποίθηση και αναζωογονεί το μυαλό σου.

Ακούστε το video "Θεραπευτική Συναισθηματική αποφόρτιση - Πως να αναζωογονήσεις το μυαλό σου". (Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)


Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Θεραπευτική Συναισθηματική αποφόρτιση - Πως να αναζωογονήσεις το μυαλό σου Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.