================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ξέρεις τι συμβαίνει όταν εστιάζεις μόνο στο κινητό σου τηλέφωνο;

⍆Ξέρεις τι συμβαίνει όταν εστιάζεις μόνο στο κινητό σου τηλέφωνο...
1. Όταν δίνουμε περισσότερη προσοχή στο τηλέφωνό μας αντί στους ανθρώπους γύρω μας, μειώνουμε την αξία του ατόμου που προσπαθεί να κάνει μια συζήτηση μαζί μας. Όταν βγάζουμε το κινητό μας από την τσάντα μας κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, είναι σαν να τους λέμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν αυτά που έχουν να μας πουν και ότι τους βαριόμαστε.

2. Επιπλέον, το να δίνουμε σημασία στο κινητό μας αντί στους ανθρώπους γύρω μας κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης είναι αγενές.

3. Όταν δίνουμε περισσότερη σημασία στο κινητό μας αντί στους ανθρώπους γύρω μας, χάνουμε τη στιγμή και αυτό που συμβαίνει “τώρα”. Χάνουμε συζητήσεις, γέλια και μικρές στιγμές τις οποίες δεν μπορούμε να πάρουμε πίσω. Είναι αυτές οι στιγμές που κάνουν τη ζωή μας σημαντική και όχι ένα άρθρο στο Facebook, ένα tweet ή ένα like στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

4.Όταν έχουμε εμμονή με το κινητό μας, απομακρύνουμε τον εαυτό μας από τους ανθρώπους που είναι εκείνη τη στιγμή μαζί μας. Όσο περισσότερο χρόνο περνάμε με το κινητό μας, τόσο μεγαλώνει το κενό μεταξύ μας καθώς δινόμαστε ολοκληρωτικά στη συσκευή μας με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να μπορούμε να είμαστε παρόντες σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης.

5. Η ψύχωση με το κινητό μας, μας κάνει πολλές φορές να μην αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα. Είναι προτιμότερο να διαφωνήσουμε με κάποιον κατά πρόσωπο ακόμη και αν αυτό μας είναι μη αρεστό και άβολο, παρά να διαφωνήσουμε με κάποιον διαδικτυακά. Άλλωστε κατά τη διάρκεια μιας κανονικής συζήτησης ακόμη και αν είναι διαφωνία, μπορούμε στην πραγματικότητα να μάθουμε κάτι από τον συνομιλητή μας.

6. Η εμμονή με το κινητό μας, κάνει τη ζωή να μας προσπερνά. Ηλιοβασιλέματα, το χρώμα του ουρανού, του περιβάλλον γύρω μας, τα γέλια με τους αγαπημένους μας, το αίσθημα της αγάπης όταν αγκαλιαζόμαστε με τον σύντροφό μας στον καναπέ για να απολαύσουμε μια ωραία ταινία μετά από μια κουραστική ημέρα, είναι όλα όσα έχουν πραγματική αξία για εμάς. Και αυτά είναι επίσης τα σημαντικά πράγματα που χάνουμε προτιμώντας να γράψουμε ένα μήνυμα στο κινητό μας ή να αφιερώσουμε χρόνο στο διαδίκτυο.

Το διάβασα στο enallaktikidrasi.com

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Ξέρεις τι συμβαίνει όταν εστιάζεις μόνο στο κινητό σου τηλέφωνο; Reviewed by PLOUMISTOS on 11:43 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.