================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Η Αφύπνιση σε σχέση με την Πνευματικότητα και την Θρησκεία

⍆Πολλοί άνθρωποι συγχέουν τη θρησκεία και την πνευματικότητα ή κάποια μυστηριώδη...
και υπερφυσικά φαινόμενα. Κάποιοι ίσως να τη συγκρίνουν με αίρεση, αλλά αυτό οφείλεται στην έλλειψη γνώσης και στον φόβο χειραγώγησης.

Αν δεσμευόμαστε να παραμερίσουμε τους φόβους μας για να προσπαθήσουμε να μελετήσουμε και να καταλάβουμε την ίδια την αίσθηση της πνευματικότητας, φτάνουμε στην συνειδητοποίηση και στο συμπέρασμα ότι δεν έχει τίποτα μυστήριο ή υπερφυσικό, και σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με μια αίρεση.

θρησκεία είναι ένα σύστημα πίστης στη θεία ή υπερφυσική δύναμη και ένα σύστημα πρακτικών λατρείας ή άλλων τελετουργιών που απευθύνονται στη δύναμη αυτήν. Θρησκευτικότητα από την άλλη, ονομάζουμε το βαθμό εμπλοκής και την προσωπική σημασία που αποδίδει το άτομο σε ένα τέτοιο σύστημα. Ενώ, πνευματικότητα είναι η προσωπική αναζήτηση απαντήσεων σε θεμελιώδη ερωτήματα για τη ζωή, το νόημα και τη σχέση με το ιερό ή υπερβατικό, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη θρησκευτικών τελετουργιών.

Σε μία Έρευνα Καταγραφής Θρησκευτικού Τοπίου, στην Αμερική το 2005, προέκυψαν τα εξής ποσοστά από ένα δείγμα 35.000 ερωτηθέντων:

• 68% πιστεύουν σε Άγγελους και Δαίμονες
• 59% πιστεύουν στην ύπαρξη της Κολάσεως
• 58% προσεύχονται καθημερινά
• 57% βρίσκουν σημαντικό να πιστεύεις στο Θεό για να μπορείς να ζεις ηθικά και να έχεις αρχές

Από τα παραπάνω ποσοστά μπορεί να κατανοήσει κανείς το πως η θρησκεία υπεισέρχεται στο βασικό σύστημα πεποιθήσεων των ατόμων και πολλοί είναι εκείνοι που μέσα από την θρησκεία έχουν καταφέρει να βρουν γαλήνη και ηρεμία, ενώ άλλοι έχουν βρεθεί δέσμιοι προκαταλήψεων και ιδεαναγκασμών.

Ακούστε το βίντεο για την Αφύπνιση σε σχέση με την Πνευματικότητα και την Θρησκεία
(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Η Αφύπνιση σε σχέση με την Πνευματικότητα και την Θρησκεία Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.