================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ανοικτή εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου για την 32η Ταξιαρχία

⍆Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου & Νέας Ιωνίας, «σε συνέχεια της προσπάθειας του... να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία για το οικονομικό πλήγμα, που θα υποστεί η τοπική οικονομία», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «από την απόφαση μετεγκατάστασης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το στρατόπεδο Συν/χη Γεωργούλα, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με την συμμετοχή παραγωγικών και επιστημονικών φορέων με θέμα τις οικονομικές επιπτώσεις της μετεγκατάστασης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Εκδηλώσεων Μεταξουργείου (Νικομηδείας 2, Ν. Ιωνία). Η είσοδος είναι ελεύθερη, ώστε να συμμετέχουν όλοι στη συζήτηση. Επίσης θα συμμετέχουν και θα τοποθετηθούν όλες οι ενώσεις και οι σύνδεσμοι αποστράτων και εφέδρων αξιωματικών ενόπλων δυνάμεων αλλά και σωμάτων ασφαλείας του Νομού Μαγνησίας.
Ανοικτή εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου για την 32η Ταξιαρχία Reviewed by PLOUMISTOS on 10:40 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.