================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τα σημάδια ότι ένας άγγελος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Ο ρόλος του φύλακα αγγέλου κάθε ανθρώπινης ψυχής είναι και ο πιο σημαντικός....
Στο μυστήριο του βαπτίσματος, δωρίζεται στον κάθε νεοφώτιστο και αναβαπτισμένο άνθρωπο, ένας προσωπικός άγγελος, φύλακας της ψυχής αλλά και του σώματος, ώστε να γίνεται γι’ αυτόν όχι μόνο ο προστάτης του, αλλά και ο οδηγός του για μια αγγελική ζωή.

Κύριο έργο του φύλακα αγγέλου, είναι να διδάσκει τον άνθρωπο μέσα από τη συνείδησή του, πώς να δοξάζει με την ζωή του ακατάπαυστα τον Θεό και πώς να Τον λατρεύει. 

Μυστικά κατευθύνει επίσης και τα βήματά του σε καθετί καλό και τον απομακρύνει όσο του είναι επιτρεπτό, από το κακό και την αμαρτία. Δεν στέκεται όμως απλά σαν προστάτης της ψυχής και του σώματος του ανθρώπου, αλλά γίνεται ένα εν Πνεύματι Αγίω με την ψυχή αυτή, γι’ αυτό πονάει και αγωνιά για την ψυχή που του δόθηκε. 

Όσο λοιπόν η ψυχή είναι αγνή και καθαρή, διατηρεί και την ένωσή της με τον άγγελο προστάτη της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα αφύπνισης στο www.ploumistos.comΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ 
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Τα σημάδια ότι ένας άγγελος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by PLOUMISTOS on 9:57 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.