================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Όλα έτοιμα: Οι Έλληνες, λένε ΝΑΙ στην Παγκόσμια εξουσία

⍆Σαν να μην έφταναν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας,...
έχουμε και ένα άλλο το οποίο βέβαια δεν είναι μόνο ελληνικό.

Μπήκαμε δυναμικά στην ψηφιακή εποχή και αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό, διότι η υπέρμετρη χρήση της τεχνολογίας, φέρνει πάντα κακά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο, το 37,7% των Ελλήνων είναι εθισμένο στο internet, την στιγμή που ο μέσος Ευρωπαϊκός όρος, είναι στο 25%.

Επειδή κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι τα παραπάνω στοιχεία μπορεί να μην δείχνουν ότι οι Έλληνες, έχουν εθιστεί στα παιχνίδια της Παγκόσμιας εξουσίας, μπορείτε να δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Φυσικά, με αυτά τα προβλήματα δεν ασχολείται κανείς. Οι κυβερνήσεις θέλουν πολίτες-ζόμπι, που θα κάνουν αυτό που θέλουν αυτές. Οι Έλληνες ψηφίζουν ΝΑΙ στην Παγκόσμια εξουσία. Αυτό δείχνουν οι προτιμήσεις τους κακά τα ψέματα. Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις και κανένας δεν μπορεί να υποστηρίξει το αντίθετο.

Πάμε να δούμε τα σημεία που δείχνουν, ότι έχουμε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο. Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, για την είσοδο της χώρας μας με τον πιο επίσημο τρόπο, στην αγκαλιά της Παγκόσμια εξουσίας:

Οι ελληνικές πόλεις, γίνονται έξυπνες:


Ο λαός έχει ξεχάσει την Ιστορία του:

Όλα έτοιμα: Οι Έλληνες, λένε ΝΑΙ στην Παγκόσμια εξουσία Reviewed by PLOUMISTOS on 11:15 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.