================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Διαβάστε τι αλλαγές θα φέρει η διάρρηξη και η λειτουργία της "Ουδετέρας Υπόφυσης" του ανθρώπου

⍆Τι θα Αρχίσει να Συμβαίνει με την Ουδετέρα Υπόφυση; Καταρχήν να πούμε ότι...
«Το τμήμα που υπάρχει μεταξύ των αδένων της επίφυσης και της υπόφυσης του εγκεφάλου, το οποίο αποκαλείται από την ιατρική επιστήμη της Γαίας «Υποθάλαμος», είναι η «Ουδετέρα Υπόφυση» του ανθρώπου..
Η διάρρηξη και η λειτουργία της "Ουδετέρας Υπόφυσης" θα συμβαίνει σταδιακά και θα ολοκληρωθεί όταν ενεργοποιηθούν και οι 12 έλικες του γενετικού κώδικα. Τότε θα αρχίσει η επαναδόμηση του φωτεινού σώματος του ανθρώπου και θα μεταβαλλόσαστε σε πολυδιάστατα όντα. Σταδιακά θα μετατοπιζόσαστε από το υλικό σώμα, που έχει ως βάση τον άνθρακα, σε ένα υψηλότερο κρυστάλλινο σώμα ή σώμα Φωτός, που θα συντονίζεται με την ατομική συχνότητα των κρυστάλλων.

Θα μεταβληθεί ο χρωματισμός της αύρας του σώματος σας, θα εξαφανιστούν τα αρνητικά συναισθήματα από την ψυχή σας, θα αυξηθούν οι μεταφυσικές ικανότητες σας και θα λαμβάνετε καθημερινά μηνύματα, που άλλα θα μπορεί ο δέκτης να μεταφράζει και άλλα όχι, ανάλογα με την νοητική και μυητική προετοιμασία που θα βρίσκεται.

Θα αρχίσει η αποκωδικοποίηση των πληροφοριών, πεντακοσίων εκατομμυρίων ετών, που είναι αποθηκευμένες στην "Ουδετέρα Υπόφυση", οι οποίες βρίσκονται σε λήθαργο και αφορούν κοσμικά γεγονότα γενικού ενδιαφέροντος. Αφορούν επίσης την δημιουργία του σύμπαντος και του κόσμου, την εμφάνιση του ανθρώπου και της ζωής στη Γαία, την ιστορία όλων των αστρικών κοινωνιών που συμμετείχαν στον εποικισμό της Γαίας, τόσο της Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας και της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Λύρας, όσο και των εκπροσώπων της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας και των κοινωνιών των 12 Ζωδίων, που συμμετείχαν στην προώθηση της ζωής και του ανθρώπου στη Γαία.

Θα κατανοήσετε τον κόσμο των υπερβατικών πεδίων, θα θυμηθείτε τον αριθμό των προσωπικών σας ενσαρκώσεων και θα αφυπνιστούν όλες οι ανθρώπινες δυνατότητες. Τότε ο άνθρωπος θα αντιληφθεί τις υπερφυσικές δυνάμεις που κρύβει μέσα του, σαν αποτέλεσμα της νέας κοσμικής θέσης που βρίσκεται.

Η αποκωδικοποίηση των πληροφοριών αυτών θα γίνεται για όλους τους ανθρώπους, στη μητρική τους γλώσσα και ανάλογα με το πνευματικό τους επίπεδο, καθώς και τον βαθμό της μύησης τους. Για τους υστερούντες, θα γίνεται νοητικά από γήινους ή ουράνιους διδασκάλους.

Η διαδικασία ενεργοποίησης και των 12 ελίκων του γενετικού κώδικα έχει ήδη αρχίσει από την στιγμή που πραγματοποιήθηκε το κβαντικό άλμα του γαλαξία, επειδή ολόκληρο το ηλιακό σας σύστημα έχει εισέλθει σε περιοχή υψηλών δονήσεων του σύμπαντος. Οι δονήσεις αυτές έχουν την ικανότητα να ανυψώσουν ολόκληρη την ζωή σε υψηλότερο επίπεδο φωτός και όλη αυτή η κοσμική κατάσταση υποβοηθείται και από εμάς, με την ενίσχυση των θετικών και απομείωση των βλαβερών δονήσεων, όταν απαιτείται. Έρρωσθε!"..

Από το βιβλίο «Ο Θεϊκός Άνθρωπος» του Γ. Καλογεράκη 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ  
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Διαβάστε τι αλλαγές θα φέρει η διάρρηξη και η λειτουργία της "Ουδετέρας Υπόφυσης" του ανθρώπου Reviewed by PLOUMISTOS on 3:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.