================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δείτε τι συμβαίνει στη ζωή σου όταν αρχίζεις να πιστεύεις στον εαυτό σου

⍆Όταν πιστεύεις στον εαυτό σου γίνεσαι πιο δυνατός, επιτυχημένος και δυναμικός και η ζωή σου.... γίνεται αρκετά διαφορετική. Αρχίζεις να τη βλέπεις μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα και δείχνεις ποιος είσαι χωρίς να φοράς καμία μάσκα. 

Τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή σου όμως όταν αρχίζεις να πιστεύεις στον εαυτό σου;

Οι γύρω σου πιστεύουν σε σένα
Όταν πιστεύεις στον εαυτό σου, δείχνεις στους γύρω σου ότι μπορείς να διαχειριστείς ό,τι κι αν σου φέρει η ζωή. Εμπνέεις τα μέλη της οικογένειάς σου, τους φίλους, το αφεντικό και τους συναδέλφους σου να πιστέψουν στη δύναμή σου. Το να πιστεύεις στον εαυτό σου σε κάνει επίσης πολύ αρεστό και σε βοηθά να κερδίσεις τον σεβασμό των ανθρώπων γύρω σου.

Κρίνεις λιγότεροΜε την κριτική έρχεται ο αρνητισμός, και με τον αρνητισμό έρχεται η έλλειψη πίστης στον εαυτό σου. Όταν πιστεύεις πραγματικά σε σένα, πιστεύεις και στους άλλους. Δεν θέλεις να περνάς την ώρα σου, κρίνοντάς τους για τις πράξεις και τα λάθη τους, γιατί συνειδητοποιείς ότι τα λάθη αποτελούν σημαντικό κομμάτι της αυτο-εξέλιξης και τα ψεγάδια κάνουν τον κάθε άνθρωπο μοναδικό.

Έχεις καλύτερες συνήθειες
Το να πιστεύεις στον εαυτό σου σημαίνει ότι τον αγαπάς. Το να αγαπάς τον εαυτό σου σημαίνει ότι έχεις καλύτερες συνήθειες. Ξέρεις τι τροφή χρειάζεται ο οργανισμός σου για να έχει αρκετή ενέργεια ώστε να βγάλει μια δύσκολη μέρα και πόσες ώρες ύπνου έχει ανάγκη για να ξυπνήσεις χαρούμενος το πρωί. Πιστεύεις ότι έχεις αρκετή υπομονή και δύναμη να υιοθετήσεις όποια συνήθεια μπορεί να βελτιώσει όλη σου τη ζωή.

Χειρίζεσαι πιο εύκολα τις δύσκολες στιγμέςΤο να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα τις δύσκολες στιγμές είναι πιο εύκολο όταν έχεις πίστη στον εαυτό σου. Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να διαχειριστείς κάθε απαιτητική κατάσταση και να λύσεις και το πιο δύσκολο πρόβλημα. Δεν αφήνεις να σου καταστρέψουν την αυτοπεποίθηση. Το μόνο που κάνεις είναι να προχωράς μπροστά ό,τι κι αν γίνει.

Γίνεσαι περισσότερο παραγωγικόςΗ έλλειψη πίστης προωθεί την οκνηρία και τον φόβο. Φυσικά και αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου, θα καταλήξεις να μην κάνεις τίποτα για να αλλάξεις την κατάσταση. Ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες, όπως «Δεν μπορώ να το κάνω, δεν είμαι αρκετά έξυπνος όπως ο συνάδελφός μου» ή «Δεν έχω αρκετό χρόνο». Αν όμως πιστεύεις στον εαυτό σου, παραμένεις παραγωγικός όλη την ημέρα και δεν γνωρίζεις τη λέξη «δικαιολογία».

Αντέχεις το αρνητικό feedbackΗ δυνατή πίστη στον εαυτό σου δεν επιτρέπει σε κανένα αρνητικό feedback να καταστρέψει τη μέρα και τη διάθεσή σου. Δεν φοβάσαι την κριτική. Μαθαίνεις το μάθημά σου και προχωράς. Οι άνθρωποι με χαμηλή αυτοεκτίμηση τείνουν να φοβούνται την κριτική καθώς και το τι λένε οι γύρω τους. Είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι σε καθημερινή βάση.

Γίνεσαι πιο υγιήςΌταν πιστεύεις στον εαυτό σου, έχεις χαμηλά επίπεδα άγχους, που σημαίνει ότι ανησυχείς λιγότερο για το τι θα φέρει η ζωή. Το στρες προκαλεί πολλά προβλήματα – από την οικογένεια, την καριέρα και το οικονομικό κομμάτι μέχρι προβλήματα ψυχικά και σωματικά. Η δυνατή πίστη στον εαυτό σου περιορίζει τις πηγές άγχους στη ζωή σου, κάτι που ευνοεί την καλή σου υγεία.

Το διάβασα στο tsemperlidou.gr

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Δείτε τι συμβαίνει στη ζωή σου όταν αρχίζεις να πιστεύεις στον εαυτό σου Reviewed by PLOUMISTOS on 11:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.