================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ευθεία πολεμική απειλή από τον Τούρκο ΥΠ.ΑΜ.:«Μην κουνηθείτε σε Αιγαίο-Αν. Μεσόγειο - Θα πληρώσετε βαρύ τίμημα»

⍆Eυθεία πολεμική απειλή από τον Υπουργό Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ,...
είχαμε πριν λίγο. "Μην κουνηθείτε σε Αιγαίο - Ανατολική Μεσόγειο, δίνω την τελευταία συμβουλή" τόνισε πριν λίγο σε μήνυμα του.

Ο Τούρκος υπουργός Αμυνας έκανε λόγο για «προκλήσεις» στο Αιγαίο, τη Μεσόγειο και την Κύπρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο, Κύπρο, οι προβοκάτσιες θα έχουν βαρύ τίμημα. Ολοι πρέπει να το γνωρίζουν και να μείνουν μακρυά αλλιώς το τίμημα που θα πληρώσουν θα είναι βαρύτατο. Ολοι πρέπει να μαζέψουν το μυαλό τους να μην μπουν σε περιπέτειες.

Η πιο σοβαρή μας συμβουλή είναι αυτή. Μείνετε μακρυά"

Είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση είμαστε έτοιμοι τα διασφαλίσουμε τα συμφέροντα μας σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο, Κύπρο. Ελπίζουμε να μην κάνετε λανθασμένους υπολογισμούς ώστε να καταφέρετε κάτι.

Πρέπει όλοι να γνωρίζετε πως δεν μπορείτε να καταφέρετε τίποτα. Δίνω την πιο ειλικρινή και σοβαρή συμβουλή σε όλους. Θέλω να εκφράσω για ακόμη μια φορά πως είναι προς το συμφέρον όλων των χωρών να μην αυξάνουν τις εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο"

Με αυτό τον τρόπο, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας απαντά στις δηλώσεις του Έλληνα ομολόγου του και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

«Ενα χιλιοστό κίνησης αν κάνουνε, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε. Εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό», είπε ο κ. Καμμένος κατά την επίσκεψή του στη Λέρο.

«Εάν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε. Και αυτό είναι μία κόκκινη γραμμή που ενστερνίζεται η κυβέρνηση», είχε δηλώσει ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης

Το διάβασα στο pronews.gr
Ευθεία πολεμική απειλή από τον Τούρκο ΥΠ.ΑΜ.:«Μην κουνηθείτε σε Αιγαίο-Αν. Μεσόγειο - Θα πληρώσετε βαρύ τίμημα» Reviewed by PLOUMISTOS on 10:16 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.