================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

«Τα καλύτερά μας χρόνια» - Η συναυλία στο Βόλο με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Λάκη Τζορντανέλλι και Γιώργο Πολυχρονιάδη

⍆Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες για τους οποίους δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις,... καθώς μετρούν σχεδόν 30ετή επιτυχημένη πορεία στη μουσική σκηνή.

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο τον εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού διοργανώνεται μία μεγάλη συναυλία με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Λάκη Τζορντανέλλι και Γιώργο Πολυχρονιάδη. 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Ergon Showground - Συγκρότημα Τσαλαπάτα στα Παλαιά, στις 21:00. 

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες για τους οποίους δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς μετρούν σχεδόν 30ετή επιτυχημένη πορεία στη μουσική σκηνή και δισκογραφία, θα μας ταξιδέψουν στα «καλύτερά μας χρόνια», με μια αξέχαστη μουσική περιπλάνηση στο επίκαιρο παρελθόν και το ποιοτικό παρόν του Ελληνικού και διεθνούς πενταγράμμου χαρίζοντας μας τις σημαντικότερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες που όλοι έχουμε, αγαπήσει, χορέψει και τραγουδήσει. 

Μαζί τους θα θυμηθούμε περασμένα καλοκαίρια, γιορτές, πάρτυ και έρωτες.

 Πρόκειται για μία μουσική παράσταση που γεφυρώνει τα sixties με το σήμερα. Σε αυτά τα χρόνια θα μας μεταφέρουν οι αγαπημένοι μας ερμηνευτές που σφράγισαν με τις αξέχαστες επιτυχίες τους τις χρυσές δεκαετίες της μουσικής.

Οι σπουδαίοι, διαχρονικοί καλλιτέχνες έρχονται στην πόλη μας ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τους τοπικούς φορείς όχι μόνο για να μας προσφέρουν απλόχερα το κέφι και τη διασκέδαση αλλά και για να στηρίξουν ένα σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη, με προαιρετική ενίσχυση υπέρ των ευαγών ιδρυμάτων: Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και «Κουζίνα Αλληλεγγύης».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 24210 82870 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.doepap.gr και τη σελίδα μας στο facebook «Τέχνες στο Βόλο» & «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».
«Τα καλύτερά μας χρόνια» - Η συναυλία στο Βόλο με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Λάκη Τζορντανέλλι και Γιώργο Πολυχρονιάδη Reviewed by PLOUMISTOS on 11:58 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.