================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ο «Νονός του Punk» και ζωντανός θρύλος του rock ο Iggy Pop έρχεται στην Αθήνα

⍆Το Release Athens 2019 υποδέχεται μία από τις μεγαλύτερες μορφές...
στην ιστορία της rock'n'roll μουσικής.

Ο μοναδικός Iggy Pop θα βρεθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, για να αποδείξει πως ακόμα μετά από τόσα χρόνια παραμένει ο απόλυτος περφόρμερ πάνω στη σκηνή.

Ο «Νονός του Punk» ζωντανός θρύλος του rock, όχι απλά ως μουσικός αλλά και ως νοοτροπία και στάση ζωής, στην ουσία δεν χρειάζεται συστάσεις. Κάθε rock και, κυρίως, punk μπάντα ή καλλιτέχνης «δανείστηκε», συνειδητά ή ασυνείδητα, ένα-δυο πράγματα από τον Iggy. Αν δεν υπήρχε αυτός και οι θρυλικοί Stooges η μουσική σήμερα θα ήταν διαφορετική. Και είναι ένας από εκείνους τους καλλιτέχνες που πρέπει κάποιος να τον δει, τουλάχιστον για μία φορά στη ζωή του!

Ο... εφευρέτης του stage diving, έχει μάλιστα σπάσει αρκετά πλευρά με αυτός τον τρόπο παραμένει, μέχρι σήμερα, το αγέρωχο και επιβλητικό «άγριο τέκνο» του rock'n'roll!
Το Σάββατο 8 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, ζωντανά όλα τα κλασικά τραγούδια του, όπως τα Lust For Life, The Passenger, Candy, Nightclubbing, China Girl, I’m Bored, Real Wild Child, Home, Wild America, Funtime, Some Weird Sin, Gardenia μαζί με τα μυθικά standards της εποχής των Stooges: I Wanna Be Your Dog, Gimme Danger, Search and Destroy, T.V. Eye, No Fun, Down on the Street, Real Cool Time, Sick Of You, Loose και πολλά ακόμα!

Η προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 23/11, στις 11:00 το πρωί, προς 35 ευρώ, και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους , η τιμή θα διαμορφωθεί στα 40 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν. Επίσης, θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 80 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 100 ευρώ.

Ο «Νονός του Punk» και ζωντανός θρύλος του rock ο Iggy Pop έρχεται στην Αθήνα Reviewed by PLOUMISTOS on 1:54 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.