================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ποικίλες αντιδράσεις για την καμπάνια με τον Ιησού για τη δωρεά οργάνων στην Αυστραλία

⍆Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Αυστραλία ένα διαφημιστικό σποτάκι...
για την προώθηση της δωρεάς οργάνων, καθώς «πρωταγωνιστής» της καμπάνιας είναι ο Ιησούς.

Στο σποτάκι διάρκειας δύο λεπτών, στο πλαίσιο της προώθησης του ντοκιμαντέρ "Πεθαίνοντας για Ζωή", ο Χριστός εμφανίζεται πάνω στο σταυρό, καθώς δύο Ρωμαίοι στρατιώτες πλησιάζουν και τον ρωτούν αν σκοπεύει να δωρίσει τα όργανά του.

Η καμπάνια διοργανώθηκε με αφορμή μία έρευνα που έγινε στην Αυστραλία, βάσει της οποίας το 70% των πολιτών της χώρας δηλώνουν μεν πρόθυμοι να δωρίσουν τα όργανά τους, αλλά μόνο το 36% (σχεδόν οι μισοί) έχει ολοκληρώσει την προβλεπόμενη διαδικασία, ώστε να καταχωρηθεί στους δωρητές οργάνων στο εθνικό σύστημα υγείας.

«Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε Αυστραλό να γνωρίζει πως μπορεί να συμπληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα διαδικτυακά και να το συζητήσει με την οικογένειά του. Ακόμα και αν έχεις υπογράψει, η οικογένειά σου εξακολουθεί να έχει δικαίωμα βέτο στο νοσοκομείο, για αυτό είναι σημαντικό η απόφαση να είναι κοινή», δήλωσε ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ, Ρίτσαρντ Τοντ.

Η διαφημιστική καμπάνια για το ντοκιμαντέρ προσεγγίζει κωμικά τον θάνατο του Ιησού, με τους φρουρούς να «αστειεύονται» πως δεν θα πάνε όλοι στον αιώνιο Παράδεισο επειδή δώρισαν τα όργανά τους, τραβώντας σέλφι με τον Χριστό. «Προφανώς εγώ θα το έκανα. Είμαι ο Ιησούς», τους απαντά ο ηθοποιός που υποδύεται τον εσταυρωμένο.

«Εμείς οι Αυστραλοί έχουμε τη δύναμη μετατρέψουμε την Αυστραλία, από μία χώρα με τις λιγότερες μεταμοσχεύσεις (σ.σ οργάνων από δωρεά) στον αναπτυγμένο κόσμο, σε μία από τις καλύτερες. Τι υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο για τους Αυστραλούς που περιμένουν στη λίστα μεταμόσχευσης, με αβέβαιες ζωές γεμάτες πόνο και ποιότητα ζωής που ολοένα χειροτερεύει», πρόσθεσε ο Τοντ.

Δείτε το βίντεο: 




Το διάβασα στο protothema.gr
Ποικίλες αντιδράσεις για την καμπάνια με τον Ιησού για τη δωρεά οργάνων στην Αυστραλία Reviewed by PLOUMISTOS on 8:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.