================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Το φαινόμενο Σούμαν και η ύπαρξη του ενεργειακού Πλέγματος στον εγκέφαλο μας

⍆Η Γη μας περιβάλλεται από ένα δίκτυο ενέργειας, που έχει πολλές μορφές,...
αλλά γνωρίζουμε ότι κατά βάση σχηματίζεται από ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις.

Στην επιφάνεια της Γης υπάρχει ένα «αιθερικό» Πλέγμα μεταφοράς και διάδοσης της ενέργειας, το οποίο προκαλεί τη συγκέντρωση αυτής της ενέργειας σε συγκεκριμένους τόπους και δεν επιτρέπει τη διάχυσή της σε άλλους. Η συγκέντρωση αυτή δημιουργεί, θα έλεγε κανείς, κομβικά σημεία αυτού του ενεργειακού Πλέγματος, που φαίνονται σημαντικά για τη ροή της ενέργειας στον κόσμο.

Ο Nikola Tesla, η μεγάλη ιδιοφυΐα που ανακάλυψε το εναλλασσόμενο ηλεκτρικό ρεύμα, ήταν πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να παρθεί ηλεκτρισμός από τον αέρα, δίνοντάς μας μία αστείρευτη πηγή ελεύθερης ενέργειας. Στο κάτω-κάτω, η αέναα περιστρεφόμενη Γη μας, με το φυσικό μαγνητικό της πεδίο, είναι στ’ αλήθεια ένα γιγάντιο ηλεκτρικό δυναμό. Αλλά, τουλάχιστον φανερά, κανείς δεν έχει βρει έναν τρόπο να συνδεθεί με αυτήν την τεράστια ενεργειακή πηγή.

Γνωρίζουμε καλά ότι το ανθρώπινο όν είναι ένας λεπτεπίλεπτα ισορροπημένος ηλεκτρικός οργανισμός.

Οι Φυσικοί αναφέρονται στις χημικές ουσίες και στα υγρά στο ανθρώπινο σώμα ως «ηλεκτρολύτες», και διδάσκουν πόσο σημαντική είναι η ηλεκτρική αγωγιμότητα για τη λειτουργία του σώματός μας. Αυτό που συχνά δεν λένε σε όλους, είναι το ότι εκπέμπουμε ηλεκτρική ενέργεια, η οποία μπορεί να εντοπιστεί και να μετρηθεί.

Διάφορα ραδιοκύματα, σε συγκεκριμένες χαμηλές συχνότητες, μπορούν να μάς κάνουν να νιώθουμε χάλια…ή καταπληκτικά.

Στ’ αλήθεια, το σώμα σου είναι συντονισμένο στα επτά ή οκτώ Hertz (κύκλοι ανά δευτερόλεπτο) στη μπάντα του ELF (Extremely Low Frequency – Εξαιρετικά Χαμηλή Συχνότητα).

Το ενεργειακό αυτό Πλέγμα, στο οποίο αναφέρομαι, ανάμεσα σε άλλες επιρροές που ασκεί, σχετίζεται με το φαινόμενο του «μαγνητικού συντονισμού Σούμαν» (Schumann magnetic resonance) ή «Θερμόμετρο του Θωρ» όπως το ονομάζουν αρκετοί, το οποίο προέβλεψε και εντόπισε ο Γερμανός Β. Σούμαν, στα τέλη της δεκαετίας τού 1950.

Το φαινόμενο Σούμαν είναι μια από τις πρώτες ανακαλύψεις που οδήγησαν στη συνειδητοποίηση της ύπαρξης του ενεργειακού Πλέγματος και την επιστημονική τεκμηρίωσή του. Εν ολίγοις, κάθε ηλεκτρομαγνητική διαταραχή, σε οποιοδήποτε σημείο της Γης, επηρεάζει ολόκληρο των πλανήτη. Αν π.χ. πέσει ένας κεραυνός στην Αθήνα, η ηλεκτρομαγνητική ηχώ του κεραυνού κάνει οκτώ φορές τον γύρο της Γης, σε δευτερόλεπτα!

Όταν παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά οι αντηχήσεις Σούμαν, έγινε αμέσως κατανοητό ότι ο πλανήτης μας συμπεριφέρεται σαν ένα τεράστιο ηλεκτρικό κύκλωμα, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να μεταφέρει κάθε πληροφορία σε όλα τα σημεία του πλανήτη.

Η ροή αυτής της ηλεκτρικής ενέργειας στην ατμόσφαιρα είναι αδιάκοπη, γιατί σε ολόκληρο τον πλανήτη συμβαίνουν κάθε στιγμή πάνω από 1.000 ηλεκτρικές καταιγίδες. (Και το ηλεκτρικό αυτό δίκτυο επηρεάζεται και από τις ηλιακές καταιγίδες).

Το πιο σημαντικό, όμως, χαρακτηριστικό του φαινομένου, είναι ότι η ατμόσφαιρα του πλανήτη μας πάλλεται στα 7.8 Hertz, ακριβώς στην ίδια συχνότητα που πάλλεται συνήθως και ο ανθρώπινος εγκέφαλος στην καλύτερη κατάστασή του (τα λεγόμενα εγκεφαλικά κύματα Alpha).

Επειδή όμως η ατμόσφαιρα της Γης είναι σίγουρα αρχαιότερη από τον ανθρώπινο εγκέφαλο, υποθέταμε μέχρι πρόσφατα ότι έχουμε «κουρδιστεί» από το φαινόμενο Σούμαν να λειτουργούμε σ' αυτή τη συχνότητα, και ότι καμιά άλλη συχνότητα δεν είναι φυσική για εμάς. Όταν όμως οι αστροναύτες φεύγουν από τη γήινη ατμόσφαιρα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, νιώθουν ότι «χάνουν την πραγματικότητα», και για αυτό στα διαστημόπλοια η NASA τοποθετεί σήμερα γεννήτριες Σούμαν, που παράγουν μέσα στις καμπίνες των διαστημοπλοίων ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που πάλλεται με τον ρυθμό των 7.8 Hz.

Το φαινόμενο Σούμαν μπορεί να ιδωθεί λοιπόν και από μια διαφορετική οπτική γωνία. Αφού ο εγκέφαλός μας συνήθως –με τα εγκεφαλικά του κύματα Alpha– συντονίζεται με τα 7.8 Hertz των ηλεκτρικών πεδιακών ταλαντώσεων στην ατμόσφαιρα, (η συχνότητα αυτή είναι περίπου το ένα έκτο της συχνότητας του ηλεκτρισμού που παρέχεται από το ηλεκτρικό δίκτυο στο σπίτι σας. Ο πρώτος που ανακάλυψε αυτές τις ατμοσφαιρικές ταλαντώσεις ήταν ο Nicola Tesla), τότε σαφέστατα μοιάζει σαν μια ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά της συνείδησης, που επιβάλλεται από το ενεργειακό Πλέγμα και δεν μας επιτρέπει να «αλλάξουμε κανάλι».

Για αυτό το «κλείδωμα» έχω αναφερθεί και στο παρελθόν και έχω εξηγήσει επισταμένα ότι είναι ουσιαστικά το ραδιοφωνικό «φέρων κύμα» που μας συντονίζει όλους σε ένα κοινό κανάλι (αρκετοί fringe ερευνητές, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι αυτό επιτρέπει τη μετάδοση τηλεπαθητικών μηνυμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο).

Επίσης, έχω αναφέρει ότι οι μελέτες μας είχαν δείξει πως η αλλαγή της εγκεφαλικής συχνότητας δεν είναι απαραίτητα επικίνδυνη όπως νομίζουν κάποιοι ερευνητές, αλλάζει απλώς την παραγωγή ορμονών και επηρεάζει τα συναισθήματα και την αντίληψη.

Τονίζω τη σημαντικότητα της «σύμπτωσης» της εγκεφαλικής συχνότητας και της συχνότητας του ενεργειακού Πλέγματος, γιατί πίσω από αυτή τη σύμπτωση φαίνεται ότι κρύβεται ένα πολύ μεγάλο μυστικό, το οποίο ακόμη ερευνούμε…

(περιοδικό STRANGE)

Στ. Πλουμιστός ==================
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ.
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής

Πραγματοποιεί συνεδρίες Διαχείρισης Ζωής & Προσωπικής καθοδήγησης ( life coach), συνεδρίες Διαισθητικής Πρόβλεψης & Ενεργειακές Θεραπευτικές συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια - Εργαστήρια Αυτοβελτίωσης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Το φαινόμενο Σούμαν και η ύπαρξη του ενεργειακού Πλέγματος στον εγκέφαλο μας Reviewed by PLOUMISTOS on 10:22 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.