================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Παρουσίαση Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων από Αργεντινή, Κολομβία, Κύπρο και Μεξικό στην παραλία του Βόλου

⍆Στην παραλία του Βόλου, την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, στις 9.00 το βράδυ,... στο ύψος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα μεταφερθεί το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Νέας Αγχιάλου μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τα προηγούμενα χρόνια στη Νέα Αγχίαλο.

Τα εντυπωσιακά χορευτικά σχήματα από όλα τα σημεία του πλανήτη που συμμετέχουν στο καθιερωμένο πλέον φεστιβάλ, αποτελούν μία μοναδική ευκαιρία για μία χορευτική περιήγηση των θεατών ανά τον κόσμο και με αφορμή το φετινό φεστιβάλ, οι αντιπροσωπείες των ομάδων της Αργεντινής, της Κολομβίας, της Κύπρου και του Μεξικού, θα εντυπωσιάσουν τους Βολιώτες.

Το εν λόγω φεστιβάλ, πέραν της φαντασμαγορικής διάστασης που δίνει στην πολιτιστική ζωή της πόλης, αποτελεί και μία ευκαιρία για συναντήσεις μεταξύ των λαών που συμμετέχουν, για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, αλλά και για ένα πολιτιστικό διάλογο που διευρύνει τις συνεργασίες και αναπτύσσει τη δυναμική του ίδιου του φεστιβάλ που εξελίσσεται σε θεσμό – ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τη Νέα Αγχίαλο, το Βόλο και την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Η εκδήλωση στην πόλη του Βόλου πραγματοποιείται σε συνεργασία των διοργανωτών (Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου), των τοπικών συλλόγων της Νέας Αγχιάλου, του Δήμου Βόλου, του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και τελεί υπό την αιγίδα της IOV UNESCO, του Ευρωπαϊκού Δικτύου Φεστιβάλ για την Ευρώπη EFFE – Europe for Festivals, Festivals for Europe (2017-2018), του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9.00 το βράδυ και η διάρκειά της υπολογίζεται στις δύο περίπου ώρες.
Παρουσίαση Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων από Αργεντινή, Κολομβία, Κύπρο και Μεξικό στην παραλία του Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 4:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.