================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ο ψυχίατρος Ethan Huff προειδοποιεί: Επιδημία δαιμονικής κατοχής στον κόσμο

⍆Ένας ψυχιατρικός ψυχολόγος με έδρα το Ivy είναι πεπεισμένος ότι υπάρχει σήμερα μια.... αυξανόμενη επιδημία δαιμονικής κατοχής στον κόσμο και ότι οι περισσότεροι καθημερινοί άνθρωποι αναγνωρίζουν τώρα τη σκοτεινή πραγματικότητα αυτής της τρομακτικής κατάστασης.

Ο Δρ Richard Gallagher, ο οποίος έχει πτυχία τόσο από το Πανεπιστήμιο του Princeton όσο και από το Πανεπιστήμιο Yale , λέει ότι, παρά τις αντικρουόμενες απόψεις στην επικρατούσα ιατρική επιστήμη, η δαιμονική κατοχή είναι και πραγματική και αχαλίνωτη.

Με 25 χρόνια εμπειρίας κάτω από τη ζώνη του ως ιδιωτικός ψυχίατρος χαίρει από τις δύο διδακτικές του θέσεις τόσο στο New York Medical College όσο και στο Πανεπιστήμιο Columbia. Ο Δρ Gallagher πιστεύει ότι κατέχει ένα μοναδικό πλεονέκτημα όσον αφορά τη διάκριση μεταξύ ανθρώπινης και μη ανθρώπινης, ή σατανικής συμπεριφοράς.

Είναι επίσης ένας εξαιρετικά περιζήτητος επαγγελματίας τέτοιων πράξεων σε περιπτώσεις όπου γίνεται αποφασιστικός σχετικά με την πιθανή ανάγκη εξορκισμού. Αφού αξιολόγησε εκατοντάδες περιπτώσεις πιθανής δαιμονικής κατοχής προς το σκοπό αυτό, ο Δρ Gallagher είναι σίγουρος ότι το φαινόμενο είναι θεμιτό και πιεστικό.

Επέτεινε στο The Telegraph (Ηνωμένο Βασίλειο) κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης ότι οι δαίμονες γνωρίζουν καλά πώς να εξαπατήσουν τα ανθρώπινα όντα επειδή διαθέτουν πολύ πιο προηγμένες γνωστικές ικανότητες. Χρησιμοποιούν συστηματικά αυτά τα νοητικά «μυαλά» για να ελέγξουν τους ανθρώπους που κατέχουν, προκαλώντας πολλούς από αυτούς να διαπράττουν φρικαλεότητες και άλλα δεινά εναντίον άλλων ανθρώπων και μορφών ζωής.

"Είναι πολύ, πολύ έξυπνοι", λέει ο Δρ. Gallagher, λέγοντας ότι λέει για τα όντα που καταλαμβάνουν το δαιμονικό βασίλειο. "Το επίπεδο νοημοσύνης ενός πεσμένου αγγέλου, όπως τους λέω, είναι πολύ ανώτερο από τα ανθρώπινα όντα".

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία βλέπει τεράστια ανοδική τάση σε περιπτώσεις δαιμονικής κατοχής

Τα συναισθήματα του Dr. Gallagher ευθυγραμμίζονται με άλλες πρόσφατες αναφορές για την αυξανόμενη ζήτηση εξορκισμού στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Το Βατικανό όντως πραγματοποίησε μια σειρά μαθημάτων κατάρτισης νωρίτερα αυτό το έτος για να διδάξει στους ιερείς εξορκιστές πώς να χειριστεί αυτή την εισροή ανθρώπων που έχουν εκδηλωθεί από δαίμονες.

Σχόλιο: Η εκστρατεία εξορκισμού του Βατικανού ανοίγει με 250 ιερείς από 50 χώρεςΣύμφωνα με πληροφορίες, το Βατικανό δημιουργεί νέα πορεία εξορκισμού εν μέσω αυξανόμενων αξιώσεων για δαιμονική κατοχήΤο Βατικανό εισάγει εκπαίδευση εξορκισμού για Ιταλούς ιερείς για να αντιμετωπίσει την τριπλή αύξηση της ζήτησης.


Ο Πάπας Φραγκίσκος σχολίασε επίσης το φαινόμενο, εξηγώντας στους οπαδούς του ότι ο Σατανάς είναι πράγματι "πραγματικό όνι" που "περιφέρεται στη γη για να καταβροχθίσει ψυχές σαν λιοντάρι". Έγραψε τον Απρίλιο ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να υποθέσουν ότι ο διάβολος είναι μόνο ένας μύθος, η εκπροσώπηση, το σύμβολο, η μορφή λόγου ή η ιδέα. Κάνοντας αυτό προκαλεί τους ανθρώπους να απογοητεύσουν την φρουρά τους, ισχυρίζεται, κάνοντας όλους μας "πιο ευάλωτους".
Ο Φράνσις λέει επίσης ότι οι ιερείς «δεν πρέπει να διστάζουν» να στείλουν στους εξορκιστές ανθρώπους που υποφέρουν από « γνήσιες πνευματικές διαταραχές ». Ο Ρόλος του Εξορκισμού, λέει, είναι ένα «λεπτό και αναγκαίο εργαλείο» που πρέπει να αναλάβει «με μεγάλη προσοχή και μεγάλη σύνεση».


Σύμφωνα με στοιχεία των Ηνωμένων Πολιτειών, ο αριθμός των ιερέων που εκπαιδεύονται στην εκτέλεση εξορκισμού έχει αυξηθεί από μόλις 12 πριν από μια δεκαετία σε 50 - αύξηση πάνω από 300 τοις εκατό. Αυτό το δραματικό άλμα δεν πρέπει να αγνοηθεί, λέει ο Δρ Gallagher, ο οποίος, ενώ δεν είναι μόνος στις απόψεις του, είναι μεταξύ λίγων μικρών που είναι πρόθυμοι να μιλήσουν για αυτό επαγγελματικά.

"Υπάρχουν πολλοί άλλοι ψυχίατροι και επαγγελματίες ψυχικής υγείας που κάνουν ό, τι κάνω - ίσως όχι στο πεδίο που κάνω - που φαίνονται διστακτικοί να μιλήσουν", λέει ο Δρ. Gallagher. "Αυτό δίνει στο έργο μου κάποια ιδιαιτερότητα, ότι έχω τόσο μεγάλη εμπειρία και ότι είμαι πρόθυμος να μιλήσω, αισθάνομαι την υποχρέωση να μιλήσω έξω, νομίζω ότι πρέπει."

Την ίδια στιγμή, ο Δρ Gallagher προειδοποιεί ότι είναι σημαντικό να προσδιοριστεί χωρίς αμφιβολία ότι ένα άτομο έχει στην πραγματικότητα έναν πραγματικό δαίμονα πριν συστήσει ότι αυτός ή αυτή επισκέπτεται έναν εξορκιστή.

"Υπάρχουν πολύ αυστηρά κριτήρια για τον προσδιορισμό του προβλήματος του ατόμου", προειδοποιεί. "Δεν είμαι απλώς μπαμπάς, έχω να το εξετάσω από πολύ επιστημονική άποψη".

Το διάβασα στο kavalarissa.eu
Ο ψυχίατρος Ethan Huff προειδοποιεί: Επιδημία δαιμονικής κατοχής στον κόσμο Reviewed by PLOUMISTOS on 12:27 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.