================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Νέα οχήματα και μηχανήματα στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου

⍆Τις εγκαταστάσεις της εταιρίας όπου κατασκευάζονται, για να παραδοθούν... περί τα μέσα Οκτωβρίου, τα νέα οχήματα και μηχανήματα του υπερσύγχρονου στόλου της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, με τα οποία αναμένεται να πολλαπλασιαστεί η απόδοση της υπηρεσίας και να αναβαθμιστεί η ποιότητα των προσφερόμενων στους δημότες υπηρεσιών, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχ. Μπέος, συνοδευόμενος από πολιτικά και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Το κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών και μάλιστα προχώρησε και στην επιλογή των χρωμάτων που θα φέρουν τα νέα οχήματα. 


Όπως τόνισε ο κ. Μπέος η Δημοτική Αρχή παρά τις υπονομεύσεις και τα διάφορα προσκόμματα και τεχνητά εμπόδια που θέτουν διάφοροι στο έργο της, προχωρεί απαρέγκλιτα στην υλοποίηση των στόχων που εξ αρχής έχουν τεθεί, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των πολιτών και κόντρα σε οργανωμένα και άλλα συμφέροντα που επιθυμούν να μην προχωρήσει η πόλη στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
Νέα οχήματα και μηχανήματα στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 1:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.