Στ. Πλουμιστός: Οι 4 βασικές αρχές της ζωής: Σκοπός, Χρόνος, Υγεία και Σχέσεις

Στ. Πλουμιστός: Σκοπός, Χρόνος, Υγεία και Σχέσεις - Εσύ τι έχεις κάνει για τα βασικά στοιχεία της ζωής σου;

⍆Σε κάποιο σημείο της ζωής, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα κενό που μας αναγκάζει....
να δούμε τη ζωή μας και να καταλάβουμε τι λείπει. Πιστεύοντας ότι έχουμε τα χρήματα, τις επενδύσεις, το σπίτι, το αυτοκίνητο, τη φήμη, διαπιστώνεις μετά από λίγα χρόνια ότι υπάρχει ακόμα κάτι που φαίνεται να λείπει.

Εάν είστε ένας από αυτούς που έχουν δώσει το χρόνο να προβληματιστούν για τη ζωή τους, ίσως έχετε ανακαλύψει ότι τα βασικά στοιχεία της ζωής δεν είναι τελικά τα υλικά αγαθά. Είναι κάτι πιο βαθύ, κάτι που δίνει περισσότερη αξία και νόημα στη ζωή. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά περίεργο, αλλά τα πιο σημαντικά προϊόντα της ζωής, όπως έχουν αναφέρει τόσοι φιλόσοφοι εδώ και εκατοντάδες χρόνια, είναι απλά πράγματα που δεν έχουν νομισματική αξία. Κάτι θα ήξεραν για να το είπαν...

Οι 4 βασικές αρχές της ζωής: Σκοπός, Χρόνος, Υγεία και Σχέσεις


1. Σκοπός
Ο σκοπός σας είναι ο λόγος της ύπαρξής σας. Είναι το δεδομένο αυτό που θα σας κάνει να νιώθετε ότι υπάρχετε στον κόσμο αυτό, ακόμη κι όταν η ζωή γίνεται σκληρή και δεν ξέρετε το γιατί.

Ως σύμβουλος προσωπικής καθοδήγησης, εάν δεν γνωρίζετε ακόμα το σκοπό σας, οι παρακάτω συμβουλές μπορεί να σας βοηθήσουν:

- Ρωτήστε τον εαυτό σας, πως θέλετε να είστε 5 ή 10 χρόνια από τώρα;
- Έχετε καταλάβει τα πράγματα που σας ενθουσιάζουν και σας αναζωογονούν;
- Ποιο είναι οι λόγοι που σας κάνουν να θέλετε να σηκωθείτε κάθε πρωί;

Μάθετε τις απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις. Τις περισσότερες φορές, σας οδηγούν στον εσωτερικό εαυτό σας σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία για σας. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε, όμως. Δεδομένου ότι είστε ένα εξελισσόμενο ον, αυτό που έχει σημασία για εσάς τώρα μπορεί να μην έχει πλέον σημασία τους επόμενους μήνες ή χρόνια.

Η ανακάλυψη του σκοπού απαιτεί χρόνο. Απλά κάντε αυτό που νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε γιατί αυτό είναι που σας λέει το ένστικτό σας. Ίσως να μην το καταλαβαίνετε τώρα, αλλά τα πράγματα θα γίνουν πιο σαφή σε σας καθώς η ζωή σας θα ξεδιπλώνεται στον πραγματικό σκοπό σας.

2. Χρόνος 
Ένα παράδοξο της ζωής είναι ότι μερικοί δεν έχει αρκετό χρόνο, ενώ άλλοι φαίνεται να έχουν κάνει τα πάντα στον ίδιο χρόνο με μας, μέσα σε μια μέρα. Φυσικά, όλα αυτά καταλήγουν στις επιλογές και τις καταστάσεις που αντιμετωπίζει ο καθένας στη ζωή του. 

Όταν παίρνετε την ευθύνη στην πλάκα, οι είκοσι τέσσερις ώρες σε μια μέρα δεν είναι ποτέ αρκετές.
Αυτό που δεν είναι υγιές είναι ότι περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας, σε πράγματα που σας στερούν τον χρόνο που έχετε για εσάς. Θα χάσετε έτσι την ισορροπία σας, όταν δεν δίνετε το χρόνο να κάνετε τα πράγματα που θέλετε.

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλες είναι οι ευθύνες σας στη ζωή, μην ξεχνάτε ποτέ να κάνετε τα πράγματα που μπορεί να σας κάνουν ευτυχισμένους. Ο χρόνος είναι πολύτιμος, κι αν τον χάσετε, δεν θα μπορεί ποτέ να ανακτηθεί, διότι είναι πλέον παρελθόν...

3. Υγεία
Η υγεία είναι σημαντική, αλλά συχνά παραμελείται μέχρι τα όργανα μας να επικεντρώσουν την προσοχή μας. Η υγεία είναι ο προσωπικός μας πλούτος όπως λένε.

Ενώ έχετε ακόμα την υγεία σας, δώστε την αξία που της αρμόζει και ακολουθήστε έναν πιο υγιεινό και ενεργειακό τρόπο ζωής, πριν να είναι αργά. Κρατήστε το μυαλό σας υγιές με την τόνωση του τακτικά. Η ανάγνωση και η περιήγηση με τους ανθρώπους που τον προκαλούν βοηθάει να είστε διανοητικά υγιείς.

Η διαλογιστική ηρεμία είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσετε το μυαλό σας διατηρώντας παράλληλα την συναισθηματική νοημοσύνη σας στα επίπεδα που νιώθετε την ευτυχία κι οχι απλά να την λέτε.

Όποια και αν είναι η άποψη σας για τη σωματική άσκηση, να την κάνετε σε τακτική βάση. Είτε πρόκειται για προπόνηση γυμναστικής, γιόγκα, περπάτημα ή κολύμπι, το θέμα είναι να κρατήσετε το σώμα σας κινούμενο και να κυνηγήσετε το στρες που εμποδίζει να εκπληρώσετε τον σκοπό σας.

Δώστε στον εαυτό σας τη σωστή διατροφή που χρειάζεται μαζί με πολλά υγρά. Τακτικός έλεγχος με το γιατρό σας είναι επίσης μια σοφή ιδέα να αποφευχθεί η εμφάνιση δυσκολιών στο σώμα σας. Πάνω απ 'όλα, μην ξεχνάτε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και να κάνετε αποδοχή των εμπειριών σας. Όταν αγαπάς τον εαυτό σου πολύ, η αγάπη των άλλων γίνεται αβίαστη.

4. Σχέσεις
Πόσο υγιείς είναι οι σχέσεις σας; Ένας από τους ενόχους που σας εμποδίζει να διατηρήσετε μια υγιή σχέση είναι η "πολυάσχολη ζωή σας". Σε έναν κόσμο όπου ανταγωνίζεστε με τις προθεσμίες, με άγχος και η προτεραιότητα σου είναι η καριέρα και τα χρήματα, οι σχέσεις μπορεί να περιμένουν στην πίσω πόρτα.

Οι άλλοι άνθρωποι ζουν τις σχέσεις στη δική τους ζωή, ενώ εσείς;. 

Εάν δεν μπορείτε να τους δώσετε χρόνο, μπορούν να αναζητήσουν άλλους που μπορούν να τους κάνουν να αισθάνονται σημαντικοί. Οι αγαπημένοι σας μπορεί να μην είναι και τόσο απαιτητικοί για το χρόνο παραμέλησή τους... αλλά τελικά το ερώτημα που προκύπτει είναι: Και τότε γιατί είστε μαζί τους;.

Οι σχέσεις σας είναι το θεμέλιο σας. Όταν τα πράγματα λειτουργούν εναντίον σας, στις σχέσεις σας να αναζητάτε καταφύγιο. 

Φροντίστε τους όσο είναι ακόμα εκεί. 
Να είστε μαζί με τα παιδιά σας, ενώ είναι ακόμα μικρά, επειδή δεν θα μείνουν έτσι για πάντα. Να είστε με τους γονείς σας ενώ είναι ακόμα εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο χρόνο θα περάσουν μαζί σας.
Διατηρήστε τις φιλίες σας έτσι ώστε να εξακολουθούν να επικοινωνούν μαζί σας μέχρι τη γήρανση γιατί τελικά να θυμάστε ότι αυτές είναι ο προσωπικός σας πλούτος.

Σκοπό, χρόνο, υγεία και σχέσεις... έχετε; 
Αν όχι, ξεκινήστε τώρα. 
Εάν ναι, να τα αντιμετωπίζετε με σύνεση.

Στ. ΠλουμιστόςΙδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Οι 4 βασικές αρχές της ζωής: Σκοπός, Χρόνος, Υγεία και Σχέσεις
Στ. Πλουμιστός: Οι 4 βασικές αρχές της ζωής: Σκοπός, Χρόνος, Υγεία και Σχέσεις
Στ. Πλουμιστός: Σκοπός, Χρόνος, Υγεία και Σχέσεις - Εσύ τι έχεις κάνει για τα βασικά στοιχεία της ζωής σου;
https://kriscarr.com/wp-content/uploads/2016/09/052819-Blog-ToxicRelationships-544x306.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/04/blog-post_432.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/04/blog-post_432.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content