Στ. Πλουμιστός: Γείωση - Οι ικανότητες θεραπείας του σώματός μας απο την ίδια τη γη

Στ. Πλουμιστός: Γείωση - Οι ικανότητες θεραπείας του σώματός μας απο την ίδια τη γη

⍆Η "γείωση" αρχίζει να κερδίζει δημοτικότητα, καθώς περισσότεροι επαγγελματίες υγείας ...
αναγνωρίζουν τα οφέλη της, ιδιαίτερα στη μείωση των βλαβών από τις ελεύθερες ρίζες, του στρες, της φλεγμονής και του πόνου.

Η εστίαση της γείωσης είναι να επανασυνδεθούν οι έμφυτες ικανότητες θεραπείας του σώματός μας με την ίδια τη γη. Είναι τόσο απλό και μπορεί να γίνει παντού.

Απλά πρέπει να βγάλετε τα παπούτσια σας και να περπατήσετε στη γη με γυμνά πόδια. Καθώς το κάνετε αυτό, το σώμα σας αρχίζει να απορροφά ηλεκτρικά φορτία από τη γη μέσα από το δέρμα σας, το οποίο ενεργεί σαν αγωγός.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα γείωσης Clint Ober, το σώμα μας είναι πρωτίστως είναι ηλεκτρικό και δευτερευούσης χημικό. Η δραστηριότητα του εγκεφάλου, του καρδιακού παλμού και του νευροδιαβιβαστή μας, για παράδειγμα, βασίζεται σε ηλεκτρικά σήματα.

Όταν η ηλεκτρική ενέργεια είναι εκτός λειτουργίας, μπορεί να υπάρχουν ορισμένες "ανωμαλίες" υγείας μας. Με την επαφή με τη γη, εκμεταλλευόμαστε τις αρνητικές φορτίσεις της γης που δημιουργούν ένα σταθερό εσωτερικό βιοηλεκτρικό περιβάλλον για την κανονική λειτουργία όλων των συστημάτων του σώματός μας.

Αυτά είναι επίσης σημαντικά για τον καθορισμό του βιολογικού μας ρολογιού, τη ρύθμιση των καρδιακών ρυθμών και την εξισορρόπηση των επιπέδων κορτιζόλης μας, της ορμόνης του άγχους. Εδώ είναι τα συγκεκριμένα οφέλη που παίρνουμε αν βγούμε έξω και γειώσουμε τα πόδια μας με τη γη.

Τα οφέλη της Γείωσης έναντι των ασθενειών:

1. Η Γείωση μειώνει τη φλεγμονή
Η εισροή ελεύθερων ηλεκτρονίων από την επιφάνεια της Γης θεωρείται ότι εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και μειώνει τόσο την οξεία όσο και τη χρόνια φλεγμονή και την επιταχυνόμενη γήρανση.

Οι εμπειρογνώμονες γείωσης και γείωσης πιστεύουν ότι αυτή η πρακτική βελτιώνει την κυκλοφορία, καθιστώντας ευκολότερη την κατανομή των θρεπτικών ουσιών σε όλο το σώμα και τη εξαγωγή τοξινών από το σώμα.

Η κυκλοφορία μπορεί επίσης να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας και να μειώσει το πρήξιμο. Η φλεγμονή, η οποία προκαλεί πολλές ασθένειες, λέγεται ότι οφείλεται σε έλλειψη ηλεκτρονίων στον ιστό.

Όταν είστε άρρωστοι, το σώμα αποκρίνεται παρέχοντας αντιδραστικά είδη οξυγόνου στο σημείο του τραυματισμού σε μια προσπάθεια να σας θεραπεύσει και να σας υπερασπιστεί. Αυτό προκαλεί μια φλεγμονώδη απόκριση προκαλώντας διαρροή ελεύθερων ριζών στον περιβάλλοντα ιστό και βλάπτοντας τα άλλα υγιή μέρη του σώματος αυξάνοντας το πρήξιμο, τον πόνο, τη ζέστη και την ερυθρότητα.

Για να ελέγξουμε τη ζημιά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, τρώμε πολλά αντιοξειδωτικά τρόφιμα. Αλλά μπορούμε να έχουμε αυτά τα ίδια φυσικά αντιοξειδωτικά από τα ελεύθερα ή κινητά ηλεκτρόνια από τη γη, τα οποία έχουν την ικανότητα να επιλύουν τη χρόνια φλεγμονή.

Ορισμένα σημεία στις μπάλες των ποδιών μπορούν να απορροφήσουν ηλεκτρόνια όταν αγγίζουν το έδαφος. Αυτά τα ηλεκτρόνια μετακινούνται σε όλο το σώμα όπου σχηματίζονται οι ελεύθερες ρίζες και τα ακυρώνουν, σταματώντας τις ζημιές που προκαλούνται από αυτά.

2. Η γείωση βοηθά στη μείωση των ορμονών στρες και στρες.
Μια διπλή μελέτη διερεύνησε τις επιπτώσεις της γείωσης σε 58 υγιείς ενήλικες. Για να διαβάσουν τα ηλεκτρικά τους σήματα, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν αγώγιμα αυτοκόλλητα έμπλαστρα που τοποθετούνται στο πέλμα του ποδιού κάθε συμμετέχοντα.

Τα υποκείμενα εκτέθηκαν στη συνέχεια σε 28 λεπτά στην ανοιχτή κατάσταση, ακολουθούμενα από 28 λεπτά με το καλώδιο γείωσης συνδεδεμένο. Οι έλεγχοι έγιναν για 56 λεπτά.

Με την γείωση, περίπου τα μισά άτομα έδειξαν «μια απότομη, σχεδόν στιγμιαία μεταβολή των τιμών των μέσων τετραγώνων (rms) των ηλεκτροεγκεφαλογραφών (EEG) από το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου». Αυτές οι αλλαγές πιστεύεται ότι σημαίνουν θετικές αλλαγές και χαμηλότερη αντίδραση στρες. 19 από τους 22 συμμετέχοντες γείωσης παρουσίασαν επίσης μειωμένους παλμούς όγκου αίματος (BVP).

Αφού εξετάστηκαν οι επιδράσεις στις ηλεκτροφυσιολογικές ιδιότητες του εγκεφάλου και των μυών όπως καταγράφηκαν χρησιμοποιώντας μετρήσεις EEG, EMG και BVP, τα ευρήματα υποδηλώνουν σημαντικά υψηλότερες μειώσεις των συνολικών επιπέδων πίεσης και εντάσεων στους συμμετέχοντες στη γείωση σε σύγκριση με την ομάδα ελέγχου.

3. Γείωση βοηθά στην ύπαρξη καλύτερου ύπνου.
Μια μελέτη του περιοδικού της Εναλλακτικής και Συμπληρωματικής Ιατρικής που δημοσιεύθηκε το 2007, διαπίστωσε ότι η σύνδεση του ανθρώπινου σώματος στη γη κατά τη διάρκεια του ύπνου (γείωση) ομαλοποιεί τον καθημερινό ρυθμό κορτιζόλης και βελτιώνει τα πρότυπα ύπνου.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ορμόνες του στρες έχουν επίδραση στο φυσικό καρδιακό ρυθμό του σώματός μας. Όταν τα σώματά μας δεν ευθυγραμμίζονται με τους φυσικούς ρυθμούς της γης, συμπεριλαμβανομένων των μορφών φωτός και σκότους ή «ηλεκτρικών» φορτίων, ο ύπνος και η ασυλία μας υποφέρουν. Εν ολίγοις, το υπερβολικό άγχος προκαλεί κακό ύπνο.

4. Η γείωση συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων ενέργειας.
Το φυσιολογικό στρες σχετίζεται στενά με τα επίπεδα κορτιζόλης στο σώμα. Η πίεση προκαλεί κορτιζόλη, ενώ η κορτιζόλη αυξάνει την ανταπόκριση στο στρες. Καθώς συνεχίζεται αυτός ο κύκλος, αρχίζουν να αναπτύσσονται προβλήματα κόπωσης και ύπνου, καθώς και η επιθυμία για τροφές με χαμηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, ζάχαρη και υπερβολικές θερμίδες και μπορεί τελικά να οδηγήσει σε χαμηλά επίπεδα ενέργειας.

Αλλά καθώς αρχίζετε να ασκείστε στη γείωση, θα αρχίσετε να έχετε καλύτερο ύπνο και θα βελτιώσετε τα επίπεδα ορμονών σας. Όταν απολαμβάνετε όλα αυτά, τα ενεργειακά σας επίπεδα σύντομα θα αυξηθούν.

5. Η γείωση βοηθά στη μείωση του πόνου.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, η φλεγμονή είναι η κύρια αιτία του πόνου. Με τη μείωση της φλεγμονής, είναι πολύ πιθανό να βοηθήσει στην καταπολέμηση του πόνου που προκαλείται από χρόνιες αυτοάνοσες διαταραχές, τραύματα, πονοκεφάλους, προβλήματα εμμήνου ρύσεως και άλλα προβλήματα υγείας.

Μια πιλοτική μελέτη του 2010 συνέκρινε τα ποσοστά πόνου των ενηλίκων που γειούσαν σε σύγκριση με μια ομάδα ελέγχου μετά από έντονη άσκηση που προκάλεσε μυϊκό πόνο.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η γείωση του σώματος στη γη άλλαζε τα μέτρα της δραστηριότητας του ανοσοποιητικού συστήματος και του πόνου. Μεταξύ των ανδρών, υπήρξε μια αναμενόμενη, απότομη αύξηση των λευκών αιμοσφαιρίων (σημάδι μιας φλεγμονώδους αντίδρασης) και μεγαλύτερη αντίληψη του πόνου μετά την άσκηση.

Σε σύγκριση, οι γειωμένοι άνδρες είχαν μόνο ελαφρά μείωση στα λευκά αιμοσφαίρια, δείχνοντας λιγότερη φλεγμονή και βίωσαν βραχύτερους χρόνους ανάκαμψης.

Πώς να κάνετε μια σωστή γείωση:
Επειδή δεν υπάρχει χρόνος που απαιτείται για τη γείωση, μπορείτε να ξεκινήσετε την πρακτική περπατώντας ξυπόλυτοι για να ελέγξετε το γραμματοκιβώτιό σας, κόβοντας το γκαζόν σας και ξεθωριασώντας τον κήπο σας με γυμνά πόδια απευθείας στην άμμο ενώ βρίσκεστε στην παραλία.

Υπάρχουν απεριόριστοι τρόποι να γειωθείτε. Ωστόσο, όταν δεν είναι δυνατή η άμεση επαφή με τη γη, πολλά προϊόντα είναι τώρα διαθέσιμα στην αγορά, όπως τα ηλεκτρικά φορτισμένα κρεβάτια, τα καλύμματα γείωσης και οι ζώνες γείωσης. Από την άλλη πλευρά, ενώ τα προϊόντα αυτά βοηθούν, τίποτα δεν κτυπά την πρακτική του περπατήματος ξυπόλυτου απευθείας στη γη. Αυτό όχι μόνο σας κάνει να θεραπεύετε ταχύτερα και μειώνει το άγχος σας, είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να πάρετε τη βιταμίνη D ενώ έχει και κάνετε σωματική άσκηση.

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣΙδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Γείωση - Οι ικανότητες θεραπείας του σώματός μας απο την ίδια τη γη
Στ. Πλουμιστός: Γείωση - Οι ικανότητες θεραπείας του σώματός μας απο την ίδια τη γη
Στ. Πλουμιστός: Γείωση - Οι ικανότητες θεραπείας του σώματός μας απο την ίδια τη γη
http://www.strettoweb.com/wp-content/uploads/2015/06/camminare-a-piedi-nudi.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/03/blog-post_66.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/03/blog-post_66.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content