================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη σήμερα στον Βόλο

⍆Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη «Εγώ, ο Σίμος Σιμεών»,... στον χώρο του Public Βόλου θα γίνει σήμερα Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, στις 19:30.

Ο Γιάννης Ξανθούλης θα μιλήσει για το βιβλίο, θα συζητήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα. Τον συγγραφέα θα καλωσορίσει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος.

Το βιβλίο διαδραματίζεται το 1964, ήρωας είναι ο μοναχικός και εξόχως χαρισματικός εντεκάχρονος Σίμος, νόθος γιος μια γυναίκας με κλονισμένη υγεία που ζει προστατευμένη από τις τέσσερις αδελφές της σε μια εύρωστη μακεδονική κωμόπολη με το Χαλκόπολη.

Για το νέο του βιβλίο ο Γιάννης Ξανθούλης μας είπε: «Σχέσεις «μίσους-αγάπης» κυριαρχούν με τους ήρωές μου και την αφεντιά μου. Τους αγαπώ και τους υποστηρίζω, έχοντας κατά νου να τους καταστρέψω με την πρώτη καλή ευκαιρία. Προχωρώντας η γραφή, τα αισθήματα αμβλύνονται, συγκρατώ τις διαθέσεις μου, αναβάλλω τα χειρότερα που ετοίμαζα γι’ αυτούς, προκύπτουν άλλες συναισθηματικές συντεταγμένες, αφοπλίζομαι από την αδυναμία τους, ώσπου, τέλος, αφήνομαι στα διλλήμματά μου και τους παραδίδω στο έλεος των αναγνωστών…»
Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη σήμερα στον Βόλο Reviewed by PLOUMISTOS on 10:58 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.