================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

4 τρόποι για να κάνετε το νου σας να δουλέψει και να αποκτήσετε τον έλεγχο στο μέλλον σας

⍆Για να κατανοήστε καλύτερα πώς λειτουργεί ο νους σας και για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε...
αυτό που πραγματικά θέλει, σημαίνει ότι χρειάζεται να συνδεθείτε με τον βαθύτερο, αληθινό σας εαυτό και τη δύναμη που αυτός έχει.

Όταν μπορέσετε να κάνετε το νου σας να δουλεύει για εσάς και όχι ενάντια σε εσάς, θα αποκτήσετε έλεγχο στο μέλλον σας.

Αν δεν λαμβάνετε αυτό που θέλετε, μπορεί να φταίει απλά το γεγονός ότι ο εγκέφαλός σας δεν κατανοεί ακριβώς αυτό που η καρδιά σας προσπαθεί να του πει. Γι’ αυτό, παρακάτω σας δίνουμε 4 συμβουλές, που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πώς λειτουργεί ο νους σας, ώστε να κατευθύνετε ύστερα τις σκέψεις σας όπως ακριβώς θα σας εξυπηρετήσουν.

Ο Henley, ο σπουδαίος ποιητής έγραψε: «Είμαι ο κύριος του πεπρωμένου μου: Είμαι ο καπετάνιος της ψυχής μου», επειδή γνώριζε ότι με τη βοήθεια του μυαλού του, μπορούσε να είναι ο ίδιος δημιουργός της ζωής του.

4 απλά στοιχεία για να κατανοήσετε τον νου σας, ώστε να επικοινωνείτε μαζί του πιο αποτελεσματικά

1. Ο νους μας θέλει να αποκτήσουμε αυτό που θέλει η καρδιά μας
Το υποσυνείδητό μας δεν μπορεί να διαφοροποιήσει ανάμεσα στο καλό και στο κακό, οπότε όταν μιλάμε στους εαυτούς μας και λέμε αυτό που επιθυμούμε, το μυαλό μας δουλεύει και επηρεάζει τη συμπεριφορά μας με τρόπο που προσπαθεί να το κάνει να συμβεί. Έχετε επαναλάβει ποτέ στον εαυτό σας ότι δεν θέλετε με τίποτα να χάσετε κάτι; Για παράδειγμα, θυμάμαι να επαναλαμβάνω στον εαυτό μου ότι δεν θέλω να χάσω με τίποτα την πιστωτική μου κάρτα και θυμάμαι να σκέφτομαι για μια ολόκληρη μέρα πώς θα είναι αν τη χάσω. Και την ίδια μέρα την έχασα. Εστίαζα δηλαδή σε αυτό που δεν ήθελα να συμβεί. Αλλά γιατί να το κάνω αυτό;

Το υποσυνείδητό μας δεν γνωρίζει την πραγματικότητα, θεωρεί ότι σκεφτόμαστε αυτό που θέλουμε να γίνει και γι’ αυτό κάνει τα πάντα ώστε να πραγματοποιηθεί. Για να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά μαζί του, εστιάστε σε αυτό που πραγματικά θέλετε, κάντε το συνειδητά, χρησιμοποιήστε την κατάλληλη γλώσσα, για να κατευθύνετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

2. Ο νους μας λειτουργεί με εικόνες
Μπορούμε να αναδιαμορφώσουμε τις σκέψεις μας χρησιμοποιώντας εικόνες, αφού ο νους μας λειτουργεί με αυτές. Είναι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσουμε με τα πράγματα εκείνα που θέλουμε να ελκύουμε στη ζωή μας. Χρησιμοποιήστε το νου σας για να σκεφτείτε το αποτέλεσμα μιας νοητικής εικόνας και συσχέτισης. Οραματιστείτε τον εαυτό σας διαφορετικά, να κάνει αυτό που θέλετε και πιστεύετε.

3. Καταλάβετε ότι έχετε τη δύναμη να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας
Οτιδήποτε και αν σκέφτεστε ή πιστεύετε για μια κατάσταση μπορεί να βγει αληθινό, κάτι που σας δίνει τη δύναμη να αλλάξετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ο Mohammad Ali είπε ότι πίστευε πως ήταν σπουδαίος πριν ακόμα καταλάβει ότι όντως είναι. Πρώτα δηλαδή το πίστεψε και ύστερα είδε ότι είχε όντως συμβεί. Όλα ξεκινούν με μια επιλογή. Αποφασίστε και αφοσιωθείτε σε μια πεποίθηση και θα δείτε ότι σταδιακά αυτή θα διαμορφώσει και το αποτέλεσμα.

4. Πείστε τον ίδιο σας τον νου
Καθώς ο νου σας θέλει να νιώθετε ευχάριστα και άνετα, αν εσείς διστάζετε ή παραπονιέστε για το ότι πρέπει να κάνετε κάτι, όπως το να τρέφεστε υγιεινά ή ότι πρέπει να πάτε κάπου, ο νους σας κυριολεκτικά μπορεί σας πείσει να μην το κάνετε τελικά. Αλλά αν εσείς μπορείτε να πείσετε τον εαυτός σας λέγοντας «εντάξει, θα ήθελα πολύ να μείνω στο κρεβάτι, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα νιώσω τόσο όμορφα, αφού τελειώσω τη δουλειά που πρέπει να κάνω». Εστιάστε στο τελικό αποτέλεσμα, για να πείσετε τον νου σας και χρησιμοποιήστε θετικές λέξεις για να νιώσετε καλύτερα και με τη διαδικασία στη συνέχεια!

Το διάβασα στο enallaktikidrasi.com

Στ. Πλουμιστός
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
4 τρόποι για να κάνετε το νου σας να δουλέψει και να αποκτήσετε τον έλεγχο στο μέλλον σας Reviewed by PLOUMISTOS on 10:41 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.