================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Το CineDoc Βόλου φέρνει για τους μικρούς θεατές το Διεθνές Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου CineDoc Kids

⍆Τον Φεβρουάριο, το CineDoc Βόλου, σε συνδιοργάνωση με τις Παιδικές Βιβλιοθήκες... του Δήμου Βόλου, την Παιδική Βιβλιοθήκη του «Στέκι Παιδιού» της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και την Παιδική Βιβλιοθήκη του ΚΔΑΠ Νεάπολης της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ, φέρνει για πρώτη φορά στους μικρούς θεατές και τις οικογένειές τους το Διεθνές Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου CineDoc Kids.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στις 18.00, θα προβληθεί στο «Αχίλλειον» η νορβηγική ταινία «Επιχείρηση Αρκτική». Τρία αδέρφια- η 13χρονη Τζούλια και τα 8χρονα δίδυμα Ίντα και Σίντρε- από ένα λάθος καταλήγουν στον Βόρειο Πόλο και αντιμετωπίζουν με θάρρος και ευρηματικότητα επικίνδυνες καταστάσεις. Η ταινία είναι κατάλληλη για παιδιά από 8 ετών και πάνω. Με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Νορβηγίας και του Νορβηγικού Κέντρου Κινηματογράφου. Είσοδος δωρεάν.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση για το περιβάλλον με τον κ. Γ. Κατσαδωράκη, Δρα Βιολογίας – Περιβαλλοντολόγο, και για τη σημασία και τα μυστικά του κινηματογράφου από την κα Ε. Χρυσοπούλου, υπεύθυνη διοργάνωσης του CineDoc Βόλου.
Το CineDoc Βόλου φέρνει για τους μικρούς θεατές το Διεθνές Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου CineDoc Kids Reviewed by PLOUMISTOS on 6:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.