================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ανακοίνωση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου για την επιδείνωση του καιρού σε περιοχές της Θεσσαλίας

⍆Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το... από 19/02/2018 13:00 UTC δελτίο καιρού της ΕΜΥ, από το βράδυ της 19-2-2018 έως και την Πέμπτη 22-2-2018 αναμένεται επιδείνωση του καιρού σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες καθώς και χιονοπτώσεις (από υψόμετρο 700μ. και άνω) .

Κατόπιν τούτου συστήνεται :

- Iδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του Δελτίου.

- Οι χειμερινοί κολυμβητές συστήνεται όπως επιδεικνύουν την απαραίτητη προσοχή και να συμμορφώνονται με τους κανόνες ασφαλούς κολύμβησης.

- Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους.

- Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις που κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα.

-Ναυτικοί πράκτορες που κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (τηλ: 2421353800 & 108).
Ανακοίνωση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου για την επιδείνωση του καιρού σε περιοχές της Θεσσαλίας Reviewed by PLOUMISTOS on 7:16 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.