================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ομιλία του Αρχιμ. Βενέδικτου από την Νέα Σκήτη Αγίου Όρους, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Βόλου

⍆Στο πλαίσιο της ποιμαντικής μέριμνας της τοπικής Εκκλησίας για την πνευματική τροφοδοσία... του λαού μας, κατά την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, εκάστη Δευτέρα αυτής της περιόδου, θα πραγματοποιούνται ομιλίες πνευματικής οικοδομής, από εκλεκτούς προσκεκλημένους, προς τούτο, ομιλητές.

Η αρχή θα γίνει την Δευτέρα 26/2, στις 6μ.μ. Μετά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου, θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Βενέδικτος, από την Νέα Σκήτη Αγίου Όρους, με θέμα «Η κάθαρση της καρδιάς».

Κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας, θα τίθεται προς προσκύνηση η Τιμία Κάρα του Οσίου Γερασίμου του Νέου από την ομώνυμη Ιερά Μονή της Μακρινίτσας.
Ομιλία του Αρχιμ. Βενέδικτου από την Νέα Σκήτη Αγίου Όρους, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 2:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.