Στ. Πλουμιστός: Έχεις στόχο, η σε καταπίνει το χάος; Ιδού πως να ανακτήσετε τον έλεγχο του μυαλού σας

Στ. Πλουμιστός: Έχεις στόχο, η σε καταπίνει το χάος; Ιδού πως να ανακτήσετε τον έλεγχο του μυαλού σας

⍆Όταν ακούμε τη φράση "έλεγχος του μυαλού", συνήθως, στον νου φέρνουμε άσχημες εικόνες....
Χειραγώγηση των μαζών κατά βούληση των ισχυρών. Ορισμό της μοίρας μας από τρίτους. Υπονόμευση της ελεύθερης βούλησής μας (αλήθεια, υπάρχει συνειδητή βούληση;). Και διάφορα άλλα περίεργα. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα; Όχι ακριβώς. Χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε, οι κινήσεις μας ή, καλύτερα, οι επιλογές μας, σε συγκεκριμένα πεδία, ήδη, είναι σε ένα βαθμό ελεγχόμενες.
Ο εγκέφαλός μας στη σημερινή εποχή τείνει να συνηθίζει σε ένα περίπλοκο λειτουργικό σύστημα που εμείς οι ίδιοι εγκαθιστούμε: Ο στόχος, η το χάος. Για να καταφέρουμε να νιώσουμε τη νοητική γαλήνη και κατόπιν να βιώσουμε το θετικό αποτέλεσμα της προσπάθειας μας, χρειάζεται να κάνουμε ένα βήμα ως προς την εσωτερικότητα του εαυτού μας με κατεύθυνση την αρμονία και την ισορροπία, ώστε να επέλθει η σύνδεση με αυτό που θέλουμε να συμβεί.... Σας φαίνεται δύσκολο;

Πως να ανακτήσετε τον έλεγχο του μυαλού σας

1. Μην επιτρέπετε τις αρνητικές σκέψεις να κυριαρχούν στην καθημερινότητά μας

ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ  ότι έχουμε όλοι μαζί συνεισφέρει στη μαζική σύγχυση και διαταραχή που παρατηρούμε γύρω μας σε καθημερινή βάση. Έχουμε όλοι επιτρέψει στις αρνητικές σκέψεις να κυριαρχούν στην καθημερινότητά μας και ο φυσικός κόσμος γύρω μας είναι προϊόν αυτών των σκέψεων. Στρέφοντας όμως την προσοχή σας σε ό,τι σας κάνει χαρούμενους ή σε ό,τι σας κάνει να νιώθετε ευγνωμοσύνη, μπορείτε να επανεκπαιδεύσετε το νου σας να σκέφτεται πιο αισιόδοξα. Συνεπώς, θα αρχίσετε να νιώθετε ήρεμοι, αφού δεν θα δίνετε πια τόση έμφαση στον αρνητισμό μέσα και γύρω σας.

Να θυμάστε ότι η ενέργεια ρέει προς το σημείο που έχουμε στραμμένη την προσοχή μας – κι εσείς μπορείτε να πετύχετε την επιθυμητή γαλήνη, αποκτώντας επίγνωση των σκέψεων σας.

2. Η επανάληψη θετικών πεποιθήσεων σε συγκεκριμένο χρόνο της ημέρας φέρνει το αποτέλεσμα.


Δώστε προσοχή στον εγκέφαλό σας αυτή ακριβώς τη στιγμή… τι σκέψεις παρατηρείτε ότι κάνετε; Το πιο πιθανό είναι να παρατηρήσετε ότι η πλειοψηφία των σκέψεων σας επικεντρώνεται στο τι έχετε να κάνετε σήμερα ή στο τι είπε κάποιος και σας θύμωσε, ή ακόμα και υποτιμητικές για εσάς σκέψεις. Μη νιώθετε άσχημα όμως· με τόσο αρνητισμό γύρω μας, η διατήρηση ενός συνεπούς θετικού τρόπου σκέψης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εντούτοις, μπορείτε να αντιστρέψετε το αρνητικό μέσω θετικών πεποιθήσεων σε συγκεκριμένο χρόνο της ημέρας που φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Σε πολλούς πελάτες μου διαμορφώσαμε την βασική πεποίθηση που εκφωνεί, έπειτα απο μια θεραπευτική συνεδρία διαμόρφωσης πεποιθήσεων και άλλαξε η ζωή τους απίστευτα. 

Κάθε φορά που νιώθετε μια επερχόμενη κρίση άγχους, πείτε στον εαυτό σας "Έχω δύναμη και ηρεμία στην ζωή μου" τουλάχιστον δώδεκα φορές. Ο χρόνος διάρκειας (12 φορές) έχει σημασία, ώστε να αναπτυχθεί η θετική δόνηση που θα ανατρέψει το αρνητικό συναίσθημα εκείνης της στιγμής, γιατί τα γράμματα των λέξεων κουβαλούν μαζί τους πολύ νόημα και δύναμη. Δοκιμάστε το!

(Οι βασικές πεποιθήσεις των πελατών μου διαμορφώνονται με θεραπευτική συνεδρία και με βάση τις εμπειρίες που υπάρχουν στο μυαλό τους. Επίσης στην τελική φράση πεποίθησης τους, εμπεριέχονται γράμματα μέσα στις λέξεις που θα εκφωνήσουν ώστε να προκαλέσουν την θετική δόνηση που χρειάζεται ο νους τους και έτσι να εκπέμπουν προς την κατεύθυνση που επιθυμούν).

3. Λίγη σιωπή, η διαλογισμό

Σας προτείνω να κάνετε την σιωπή του ενός λεπτού. Προσπαθήστε να αδειάσετε τελείως το μυαλό σας μόνο για ένα λεπτό, με βαθιές ανάσες. Θα δείτε τι θα συμβεί...
Όταν κάνουμε σιωπή της σκέψης, η διαλογίζεστε, η ροή των εικόνων σταματά να βομβαρδίζει το μυαλό σας κάθε δευτερόλεπτο και αντί γι’ αυτό μεταφέρεστε σε έναν νοητικό χώρο, όπου κυριαρχεί η γαλήνη και το φως. Αυτό που συνήθως οι άνθρωποι μοιράζονται ως εμπειρία είναι ότι οι σκέψεις τους επιβραδύνονται κατά πολύ και μπορούνε να παρατηρούν τους εαυτούς τους πιο εύκολα μέσω των ελεγχόμενων αναπνοών και των κλειστών ματιών. Γενικά η παύση της ροής εικόνων, μεσω της σιωπής, επιτυγχάνει την επίγνωση του σώματός μας και μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τις καθημερινές προκλήσεις.

Αν επιθυμείτε να καλλιεργήσετε τον έλεγχο του μυαλού σας, δοκιμάστε να καθίστε κάπου ήσυχα και σιωπηλά, εστιάζοντας μόνο στην αναπνοή σας για τουλάχιστον δέκα λεπτά σε καθημερινή βάση. Θα δείτε ότι υιοθετώντας αυτή την πρακτική, η θετική σκέψη αρχικά είναι πιο εφικτή από πριν.

4. Η ανακύκλωση αρνητικών σκέψεων, σας δημιουργεί πρόβλημα υγείας

Ξεχάστε τις δουλειές που πρέπει να κάνετε αύριο ή τους λογαριασμούς που πρέπει να πληρώσετε ή την αβεβαιότητα για το μέλλον σας. Όταν ανακυκλώνετε τέτοιες σκέψεις, προκαλούν σύγχυση και σοκ στον οργανισμό σας και μπορούν να οδηγήσουν σε χρόνιο άγχος, σε κατάθλιψη και σε άλλα σοβαρά ζητήματα όπως καρκινογένεση. Το περισσότερο άγχος προκαλείται κυρίως επειδή ζούμε σε χρόνο τελείως διαφορετικό από το παρόν· γι’ αυτό, χρειάζεται να επανέλθετε στο τώρα, στο τι νιώθετε τώρα.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ζει από τη μία στιγμή στην επόμενη, μην αφήνοντας το υποσυνείδητο να σας γεμίσει με ότι σας προκαλεί φόβο και ανασφάλεια και έτσι θα μπορεσετε να εισελθετε στην θετική δόνηση, εκλύοντας αυτό που θέλετε πραγματικά.

5. Η Αρμονία μας φέρνει την σύνδεση με ότι επιθυμούμε

Για να επέλθει η Αρμονία μέσα σας θα πρέπει να κάνετε το διάλειμμά σας από τη δουλειά στο διπλανό πάρκο, ή πάτε για ένα σαββατοκύριακο μακριά από το στρες της πόλης. Ό,τι μπορεί να ενδυναμώσει τη σχέση σας με τη φύση, θα ωφελήσει πολύ το μυαλό σας και θα σας υπενθυμίσει ότι εσείς κυρίως έχετε δημιουργήσει το άγχος στη ζωή σας, τα νεύρα και ως εκ τούτου δεν μπορείτε να συνδέεστε με ότι επιθυμείτε.

Προερχόμαστε από τον τόπο της αγνής αρμονίας και ο,τι μας περιβάλλει συνήθως είναι τεχνητό. Να θυμάστε ότι η φύση είναι απλή, το ίδιο θα έπρεπε να είναι και η ζωή σας. Μην καταπιάνεστε υπερβολικά λοιπόν με τα ζητήματα του υλικού κόσμου, επειδή εκεί δεν πρόκειται να βρείτε την ηρεμία που επιθυμείτε. Στην πραγματικότητα, η Αρμονία κατοικεί ήδη μέσα στην καρδιά σας μέσω της συναισθηματικής νοημοσύνης και όσο εσείς αρνείστε πεισματικά να το καταλάβετε τόσο περισσότερο καθυστερείτε την σύνδεση σας με το προσδοκούμενο.

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣΙδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Έχεις στόχο, η σε καταπίνει το χάος; Ιδού πως να ανακτήσετε τον έλεγχο του μυαλού σας
Στ. Πλουμιστός: Έχεις στόχο, η σε καταπίνει το χάος; Ιδού πως να ανακτήσετε τον έλεγχο του μυαλού σας
Στ. Πλουμιστός: Έχεις στόχο, η σε καταπίνει το χάος; Ιδού πως να ανακτήσετε τον έλεγχο του μυαλού σας
https://cdn1.medicalnewstoday.com/content/images/articles/318/318674/hand-holding-brain-lightbulb.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/10/blog-post_795.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/10/blog-post_795.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content