Το βίντεο του Στ. Πλουμιστού: Τα καθημερινά "θαύματα" της αφύπνισης σου

Τα καθημερινά "θαύματα" της αφύπνισης σου

⍆H ζωή προσπαθεί να μας εμφανίσει θαύματα κάθε μέρα, αν μπορούσαμε απλά να τα...
παρατηρούσαμε και να αλληλεπιδρούσαμε μαζί τους».

Ο Ιπποκράτης έλεγε πως υπάρχει μια κοινή ροή κι έτσι τα πάντα συμπάσχουν. Από την φιλοσοφία μέχρι την επιστήμη, το φαινόμενο των συμπτώσεων έχει αποτελέσει θέμα προς συζήτηση, προς έρευνα και προς διαμάχη.

Ο Άρθουρ Καίσλερ στο βιβλίο του «Οι ρίζες της σύμπτωσης» παραθέτει διάφορες απόψεις προερχόμενες από τον χώρο της επιστήμης αλλά και της παραψυχολογίας καταλήγοντας ότι θα ήταν χρήσιμο ο τελευταίος αυτός τομέας να ληφθεί περισσότερο σοβαρά υπόψη από τους επιστήμονες.

Ο Κάμερερ (Αυστριακός βιολόγος) από τα είκοσι μέχρι τα σαράντα του χρόνια, κρατούσε ευλαβικά ένα ημερολόγιο συμπτώσεων. Μέσα από τις παρατηρήσεις του, κατέληξε στο ότι οι συμπτώσεις στην πραγματικότητα έρχονται σε σειρές, υπάρχει δηλαδή μια υπάκουη διαδοχή ίδιων ή παρεμφερών πραγμάτων («ένα κακό δεν έρχεται ποτέ μόνο του»). Στο βιβλίο του, αναφέρεται σε προηγούμενες θεωρίες γύρω από την περιοδικότητα, όπως είναι το μαγικό επτά του Πυθαγόρα και οι περιστρεφόμενοι κύκλοι καλών και κακών ημερών του Γκαίτε.

 Ο Jung, πίστευε πως τα τυχαία συμβάντα δεν είναι τυχαία και διατύπωσε την θεωρία της συγχρονικότητας προκειμένου να εξηγήσει τις συγκλίσεις γεγονότων που έχουν πραγματικό νόημα. Στην επιστήμη των μαθηματικών υπάρχει ιδιαίτερος κλάδος που ασχολείται με την ανάλυση τυχαίων φαινομένων και ονομάζεται θεωρία των πιθανοτήτων.

Στην θεωρία των πιθανοτήτων μελετούνται γεγονότα τυχαία όπως είναι για παράδειγμα η ρίψη ενός ζαριού, διαπιστώνεται όμως, πως τέτοια τυχαία γεγονότα παρουσιάζουν κάποια προβλέψιμα στατιστικά μοτίβα. Ένα μαθηματικό αποτέλεσμα που περιγράφει ένα τέτοιο μοτίβο αποτελεί και ο νόμος των μεγάλων αριθμών. Με βάση τον νόμο αυτό, είναι ιδιαίτερα πιθανές οι πολλές περίεργες συμπτώσεις όταν έχουμε ένα μεγάλο δείγμα. Ως απλό παράδειγμα αναφέρεται πως αν επιλέξουμε 23 τυχαίους ανθρώπους, υπάρχει πιθανότητα 50% να βρούμε ανάμεσα τους δύο άτομα με την ίδια γενέθλια ημέρα.

Όποια κι αν είναι η πραγματικότητα, είτε αυτή εντοπίζεται στο χώρο της επιστήμης είτε στον χώρο της παραψυχολογίας το σίγουρο είναι ότι ο χειροπιαστός κόσμος είναι αδιαμφισβήτητα οικοδομημένος από άυλη ουσία. Ίσως η κάθε σύμπτωση να είναι μια προσπάθεια του σύμπαντος να δεξιωθεί τους ανθρώπους στον χώρο των ψιθύρων του.
- Πηγή: www.pragmatikotita.gr- Πηγή: www.pragmatikotita.gr
- Πηγή: www.pragmatikotita.gr

Μερικά καθημερινά θαύματα της αφύπνισης σου 
  • Αν ξαφνικά νιώσατε μια νέα φωτιά να ανάβει μέσα σας, για έναν καινούργιο τρόπο ζωής, τότε αυτό σημαίνει ότι είστε έτοιμοι για ένα πνευματικό ξύπνημα.
  • Ακούτε την ίδια φράση ή ένα ρητό περισσότερο από ένα άτομα;
  • Εμφανίζονται ξανά και ξανά στη ζωή σας, 11:11 , 12345, 3333, κ.α; 
  • Ξαφνικά νιώθετε να χάνετε την επαφή με το χώρο, αποπροσανατολίζεστε και δεν ξέρετε πού βρίσκεστε;
  • Ανέφερε κάποιος εκείνο το ίδιο που μόλις σκεφτόσασταν; 
  • Ίσως να κλαίτε χωρίς προφανή αιτία, να είστε ευσυγκίνητοι και να έχετε γενικότερα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας;
  • Συναντήσατε κάποιον ξαφνικά που φάνηκε να απαντάει σε μια ερώτηση που είχατε στο μυαλό σας εκείνη τη στιγμή;
  • Νιώθετε σαν να ξαναδημιουργείτε τον εαυτό σας απ’ την αρχή – πράγμα που συμβαίνει κάθε δευτερόλεπτο, με κάθε νέα σκέψη -, σαν να αποκόβεστε από τον παλιό και να δημιουργείτε ένα νέο εαυτό;
  • Αν έχετε ξεκινήσει να βιώνετε τρελά, έντονα όνειρα που δεν πολυκαταλαβαίνετε αλλά έχετε μια αίσθηση ειρήνης είναι μια μεγάλη ένδειξη ότι βιώνετε μια πνευματική αφύπνιση. 
  • Υπάρχουν μέρες που δε θέλετε να σηκωθείτε καν απ’ το κρεβάτι, δεν κάνετε με το ίδιο πάθος πράγματα που παλιότερα αγαπούσατε και δεν νιώθετε πλήρεις, ό,τι και να κάνετε;
  • Δεν ανέχεστε για πολύ θορύβους, φωνές, πλήθη. Το εξωτερικό περιβάλλον μπορεί πολύ εύκολα να σας εκνευρίσει;
  • Έχετε την αίσθηση ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι είναι για σας, ότι τα παλιά γνώριμα πρόσωπα δε σας ικανοποιούν πια, ότι ψάχνετε κάτι βαθύτερο και πιο ουσιαστικό;
Όσο πιο πολύ παρατηρείτε και δίνετε προσοχή σε γεμάτες νόημα καταστάσεις και συμπτώσεις , τόσο πιο εύκολα θα πολλαπλασιάζονται στη ζωή σας.
  • Προσέξτε όταν βρίσκεστε με ανθρώπους απροσδόκητα. Ακούστε με προσοχή αυτό που λέγεται στη συζήτηση και το κρυφό νόημα που μπορεί να υπάρχει εκεί για εσάς.
  • Αν πολλά γεγονότα στον κόσμο σας δείχνουν τον δρόμο...., η αρκετοί άνθρωποι σας φέρνουν πληροφορίες οι οποίες συνδέονται με θέματα σας, τότε έχει ξεκινήσει η αφύπνιση σας
  • Αν υπάρχει κάποιο βέβαιο πρόβλημα στη ζωή σας, προσπαθήστε να το αφήσετε να φύγει και εστιάστε στη συγχρονικότητα. Αυτό που πρέπει να πείτε στη Θεϊκή Πηγή είναι κάτι σαν: «Οκ, δείξε μου! Κάνε με να έχω επίγνωση και να πράττω ανάλογα όταν η απάντηση ή καθοδήγηση παρουσιάζεται σε εμένα».
  • Δουλέψτε με το ημερολόγιό σας και το ένστικτο σας για να αποκτήσετε ακόμα περισσότερη επίγνωση όταν η πηγή χτυπάει την πόρτα σας.
  • Θα υπάρξει μία ακραία έκρηξη αγάπης για τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας μόλις αρχίσετε να αισθάνεστε αυτή την πνευματική αφύπνιση μέσα σας. Θα ξεκινήσετε να βλέπετε τον κόσμο σε όλη του την ομορφιά, όχι μόνο τους ανθρώπους, αλλά και την ίδια την φύση.
  • Πιστέψτε ότι είναι δυνατόν. Μια θετική συμπεριφορά βελτιώνει την εμπειρία, ακριβώς όπως μια αρνητική συμπεριφορά την σβήνει.
  • Ενημερωθείτε για τις θετικές πεποιθήσεις που επαναπρογραμματίζουν το μυαλό σας. (Ενημερωθείτε για την μεθοδολογία του Στ. Πλουμιστού).
  • Η πνευματική αφύπνιση δημιουργεί μια ελαφρότητα του σωματικού (υλικού) Είναι, σε συνδυασμό με νοητική διαύγεια και αύξηση αντίληψης, συνείδησης και γνώσης.
  • ΚΑΜΊΑ αφύπνιση συνείδησης μοιάζει με μαρτύριο που δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς. Ίσα ίσα, ο ύπνος του αφυπνισμένου είναι πάντα στο σωστό επίπεδο, σε άμεση επαφή με τις συχνότητες του και  ΌΧΙ το υποσυνείδητο. 
  • Ξεκουράζει και μορφώνει ταυτόχρονα, μάλιστα, αν υπάρχει κάποιο θέμα που σε απασχολεί, κοιμάσαι ήρεμα, αλλά όταν ξυπνάς έχεις τη λύση!
  • Ο φόβος είναι ένα από τα πιο παραλυτικά συναισθήματα που πρέπει να μαζέψουμε μέσα μας. Αν έχετε αρχίσει να νιώθετε σαν όλοι οι φόβοι σας να έχουν εξαφανιστεί, τότε είστε στο σωστό δρόμο μιας πνευματικής αφύπνισης.
  • Μόλις νιώσετε αυτή την αλλαγή μέσα στον εαυτό σας, θα αρχίσετε να βλέπετε τους ανθρώπους που είναι ανάξιοι της παρουσίας σας να απομακρύνονται από το μονοπάτι της πνευματικής σας φώτισης. 
Οι αποκαλούμενες συμπτώσεις είναι καθαρά σημάδια ότι η Θεϊκή Πηγή χτυπάει την πόρτα σας. Μερικές φορές μπορεί να είναι ένα ήπιο σκούντηγμα ή για εκείνες τις στιγμές που δεν ακούτε, μπορεί να είναι ένας δυνατός κρότος! «Δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα! Πιστεύω ειλικρινά ότι η ζωή προσπαθεί να μας εμφανίσει θαύματα κάθε μέρα, αν μπορούσαμε απλά να τα παρατηρούσαμε και να αλληλεπιδρούσαμε μαζί τους».

Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά στην πράξη; 
 Εάν οι συμπτώσεις είναι όντως εξηγήσιμες με βάση τον «νόμο των πραγματικά μεγάλων αριθμών», τότε είναι απλά "τυχαίες". Εάν όμως οι συμπτώσεις, παρότι αιτιακά μη εξηγήσιμες, δεν είναι τυχαίες; Τότε, αλλάζουν πολλά. Όπως επισημαίνει ο W. Braud (2000), διάσημος παραψυχολόγος, πολλές φορές οι συμπτώσεις φαίνεται να υπονοούν πως το σύμπαν (Θεϊκή Πηγή), είναι τελεολογικό και ευφυές, και πως αλληλεπιδρά με τις ανθρώπινες προσδοκίες.

Έτσι φαίνεται να πιστεύουν και πολλοί άνθρωποι, στην προσπάθειά τους να ερμηνεύσουν προσωπικές εμπειρίες συγχρονικότητας. «Δεν μπορεί να είναι τυχαίο», λένε κάποιοι, «είναι σημάδι από τον Θεό», λένε κάποιοι άλλοι. Και όλα αυτά συνοψίζονται στον όρο «τελεολογικές πεποιθήσεις».

Οι συμπτώσεις με νόημα μας δείχνουν πόσο βαθιά είμαστε συνδεδεμένοι με εκείνους που αγαπάμε. Πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι ένιωσαν τον πόνο ενός αγαπημένου τους προσώπου που βρισκόταν μακριά τους.

Πιστεύω ότι καθένας από εμάς διαθέτει έναν ανθρώπινο αυτόματο πλοηγό (GPS) που μας δίνει τη δυνατότητα να φτάσουμε εκεί που πρέπει χωρίς να γνωρίζουμε πώς το καταφέραμε. Οι συμπτώσεις αυτές μπορούν να επεκτείνουν την κατανόησή μας σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος και να μας αποκαλύψουν μερικές από τις αναξιοποίητες δυνατότητές μας.

Τα "σημάδια" γίνονται...
Αφυπνίσου για να τα ζήσεις... 

Εν κατακλείδι υπάρχει στενή σχέση μεταξύ ενός ατόμου και του περιβάλλοντός του. Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στο χώρο, το χρόνο, το συνειδητό και το ασυνείδητο. Σε συγκεκριμένες στιγμές του χρόνου υπό την επίδραση ειδικών υποκειμενικών εννοιών, οι οποίες είναι σημαντικές για το άτομο, ο ισχυρότερος πόλος έλξης αναδύεται. Αυτή η έλξη αναγκάζει όλες τις απροσδόκητες συμπτώσεις που ονομάζουμε θανατηφόρα ατυχήματα, μοίρα, απίστευτη τύχη, ή ακόμα και ένα θαύμα.

Όσο πιο στενή είναι αυτή η σύνδεση ανάμεσα σε εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας, τόσο πιο πιθανό είναι ότι θα τις παρατηρήσετε και θα γίνουν ακόμα και τα μικρότερα πράγματα σημαντικά. Αυτά τα πράγματα μπορεί να είναι διαφημίσεις, τραγούδια, συναντήσεις, εικόνες, συνομιλίες ή και  αρώματα.

Την επόμενη φορά που μια σύμπτωση θα σταθεί στο κατώφλι σας, ίσως τελικά θα έπρεπε να ανοίξετε την πόρτα στην περαιτέρω παρατήρησή και κατανόηση της. Η ερμηνεία της και η ενδεχόμενη εκμετάλλευση της είναι πάντα υποκειμενική και ίσως στο σημείο αυτό να μετουσιώνεται και η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου απέναντι στο κοσμικό χάος. Άλλωστε ο Αϊνστάιν είχε τονίσει πως «ο Θεός δεν παίζει ζάρια».
- Πηγή: www.pragmatikotita.gr

Φυσικά, δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι για αυτό το φαινόμενο. Παρ ‘όλα αυτά, μερικές φορές αυτό είναι το αφυπνιστικό μήνυμα που μας βοηθά να δράσουμε, να λάβουμε αποφάσεις ή ακόμα και να αλλάξουμε ριζικά τη ζωή μας. Εμείς απλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και ανοιχτοί στη «δημιουργία» την πιθανότητα της συγχρονικότητας. Δεν υπάρχει αμφιβολία  οτι «Μια καλή σύμπτωση είναι μόνο μία από τις μορφές δράσης».

Ακόμη και αυτό το άρθρο μπορεί να είναι αποτέλεσμα της συγχρονικότητας. 
Ίσως να ψάχνατε για μια εξήγηση σε όλες τις περίεργες συμπτώσεις ή να περιμένετε για ένα σημάδι. Λοιπόν, εδώ είναι!


ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ 
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Το βίντεο του Στ. Πλουμιστού: Τα καθημερινά "θαύματα" της αφύπνισης σου
Το βίντεο του Στ. Πλουμιστού: Τα καθημερινά "θαύματα" της αφύπνισης σου
Τα καθημερινά "θαύματα" της αφύπνισης σου
https://i0.wp.com/nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2017/10/Ksg7EU.gif?resize=720%2C684
https://i.ytimg.com/vi/t2XC3pcAWFE/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/03/blog-post_647.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/03/blog-post_647.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content