================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τα ενεργειακά φωνήεντα ξυπνούν την ενέργεια στο σώμα μας - Μάθε ποια είναι

⍆Ο ήχος είναι αποτέλεσμα του λόγου και ο ήχος προκαλεί δόνηση και κραδασμό....
Η δόνηση και ο κραδασμός επηρεάζει , μεταβάλει , και μετατρέπει.
Γνωρίζουμε ότι τα ευχάριστα λόγια , η όμορφη μουσική , οι ήχοι της φύσης, το κελάηδισμα των πουλιών, μας φτιάχνουν την διάθεση, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι ήχοι που μας χαλούν την διάθεση, όπως είναι οι θόρυβοι της πόλης, τα κορναρίσματα, και οι πολλές δυνατές φωνές.

Ένας ήχος είναι ένας κραδασμός, ο οποίος λόγω της ιδιότητας του, της συχνότητας του, προσλαμβάνετε από το αισθητήριο της ακοής, προκαλεί μια εντύπωση, και σαν αντίδραση, εκφράζουμε ευχάριστα ή δυσάρεστα συναισθήματα .

Ένας άνθρωπος μπορεί να αντιλαμβάνεται μόνο ορισμένες συχνότητες στο άπειρο φάσμα του ήχου, από 20 Hz – έως 20.000Hz περίπου, ενώ για κάποια ζώα το ακουστικό φάσμα επεκτείνετε πολύ περισσότερο , όπως για παράδειγμα ο σκύλος έως 70.000 Hz, και η νυχτερίδα έως 120.000 Hz.

Πνευματικοί άνθρωποι ,και δάσκαλοι του εσωτερισμού, ξεπερνώντας τα όρια της ανθρωπινότητας, μπόρεσαν να κατανοήσουν βαθιά τα μυστήρια του ήχου. 
 
Ο Πυθαγόρας και ο Πλάτωνας είχαν αναφερθεί στην κίνηση των πλανητών, και στην μουσική των σφαιρών, και είχαν εξηγήσει με μαθηματικούς όρους την τάξη και την αρμονία που υπάρχει στο σύμπαν .Ο Πυθαγόρας αυτήν την αρμονία που αντιλαμβανόταν, την έκανε μουσικούς ήχους .

Γνωρίζουμε ότι και οι πιο απλές λέξεις από συνανθρώπους μας θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν θετικά η αρνητικά, όπως και απλοί θόρυβοι , ήχοι , και μουσικές μελωδίες . Είναι γνωστά τα πειράματα με την μουσική σε διάφορα φυτά, με πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα . Αλλά επίσης είναι αποδεδειγμένο πλέον και ιατρικά, ότι συγκεκριμένοι ήχοι , και μουσική επιδρούν θετικά σε άτομα με διάφορες παθήσεις.

Ο ήχος είναι αποτέλεσμα του λόγου και ο ήχος προκαλεί δόνηση και κραδασμό.Η δόνηση και ο κραδασμός επηρεάζει , μεταβάλει , και μετατρέπει .

Υπάρχουν για παράδειγμα συγκεκριμένες φράσεις (πεποιθήσεις) οι οποίες αν τις εκφωνούμε καθημερινά, μπορούμε να προκαλέσουμε την ενεργοποίηση των ενεργειακών κέντρων και των ενδοκρινών αδένες με αποτέλεσμα την θεραπεία του φυσικού μας σώματος από πολλές πιθανές ασθένειες .

Τα ενεργειακά φωνήεντα όπως το  Ι προφέρετε μακρόσυρτα [έτσι ... Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι ].
Συγκεντρωνόμαστε κατά την εκφώνηση του η οποία σχετίζετε με τον ενδοκρινή αδένα της υπόφυσης και της επίφυσης , ενεργοποιεί την διόραση, και επηρεάζει ευεργετικά την υγεία του κεφαλιού.

Το Ε προφέρετε ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ . Συγκεντρωνόμαστε στο λαιμό , δονείτε το κέντρο του λαιμού το οποίο σχετίζετε με τον ενδοκρινή αδένα του θυρεοειδή και επηρεάζει ευεργετικά την την έκφραση, την επικοινωνία και τον λόγο .

Το Ο προφέρετε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ και συγκεντρωνόμαστε στην καρδιά ενω σχετίζετε με την καρδιά και τον θύμο αδένα, ενεργοποιεί την διαίσθηση, την έμπνευση και επηρεάζει ευεργετικά την υγεία της καρδιάς και την περιοχή του ηλιακού πλέγματος.

Το U προφέρετε ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ συγκεντρωνόμαστε στον ομφαλό , σχετίζετε με την περιοχή του στομάχου, συκώτι, νεφρά, τους αδένες των επινεφρίδιων και του παγκρέατος , ενεργοποιεί την τηλεπάθεια και επηρεάζει ευεργετικά όλη την περιοχή της κοιλιάς.

Το Α προφέρετε ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δονεί τα κατώτερα τσάκρας και σχετίζετε με τους αδένες των όρχεων και επηρεάζει ευεργετικά το ουροποιητικό σύστημα και την κάτω κοιλιά.

Οι ορμόνες οι οποίοι εκκρίνονται από όλους τους ενδοκρινείς αδένες επηρεάζουν φυσικά όλο το φυσικό μας σώμα κατά την διάρκεια της εκφώνησης των φράσεων - πεποιθήσεων μας. (μάθετε περισσότερα για την μέθοδο ΕΔΩ)

Μετρήθηκε επίσης ότι οι δονήσεις των φωνηέντων, που χρησιμοποιούμε γελώντας, ξυπνούν την ενέργεια σε κάποια μέρη του σώματος μας! Μπορούμε να εξασκηθούμε στο "τεχνητό γέλιο" χρησιμοποιώντας διαφορετικά φωνήεντα γέλιου, κάθε φορά.

Oι πιο προχωρημένοι σε τεχνικές μπορούν συγχρόνως με το γέλιο αυτό να συγκεντρώσουν και την προσοχή τους στα αντίστοιχα σημεία του σώματος.

Το ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ! ξυπνάει την ενέργεια στο λαιμό και στους πνεύμονες.

Το ΧΕ, ΧΕ, ΧΕ! κινητοποιεί το θυροειδή αδένα.

Το ΧΙ, ΧΙ, ΧΙ! δονεί όλο το σώμα.

Το ΧΟΥ, ΧΟΥ, ΧΟΥ! ενεργοποιεί τον αυχένα, όπως επίσης και τις φωνητικές χορδές.

Το ΧΟ, ΧΟ, ΧΟ, ΧΟ ! ενεργοποιεί το διάφραγμα, τη θωρακική και σπλαχνική κοιλότητα.

Δοκιμάστε το. 
Ίσως την πρώτη φορά δεν το νιώσετε όσο πρέπει... γιατί χρειάζεται να γελάσετε φυσιολογικά και όχι προσποιητά. Φροντίστε να το κάνετε μερικές φορές σε επανάληψη και τότε θα διαπιστώσετε τα ευεργετικά αποτελέσματα των δονήσεων. 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Τα ενεργειακά φωνήεντα ξυπνούν την ενέργεια στο σώμα μας - Μάθε ποια είναι Reviewed by PLOUMISTOS on 11:24 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.