Στ. Πλουμιστός: Επίφυση - Η "πρόσβαση" στον πνευματικό κόσμο

Στ. Πλουμιστός: Επίφυση - Η "πρόσβαση" στον πνευματικό κόσμο

👉H επίφυση είναι ένας αδένας που βρίσκεται στο κέντρο προς το πίσω μέρος του εγκεφάλου,...
και ο οποίος είναι «άχρηστος» κατά την επιστήμη, αφού υποτίθεται πως δεν έχει εντοπισθεί η χρησιμότητά του. Ισχύει όμως αυτό; Φυσικά και όχι!

Η Επίφυση, αποτελεί, θα μπορούσαμε να ισχυρισθούμε, ο παράγοντας εκείνος που διασφαλίζει την «ασύρματη σύνδεσή» μας με πεδία του πνευματικού κόσμου τα οποία η περιορισμένη συνειδητότητα που διαθέτουμε, μας εμποδίζει να αντιληφθούμε και να κατανοήσουμε (υπάρχει τεράστια απόκκλιση μεταξύ αντιληπτότητας και πραγματικότητας, κι αυτό γιατί οι 5 αντικειμενικές μας αισθήσεις έχουν προσλήψεις και περιορισμένες ως προς την έκταση και ενίοτε και εσφαλμένες ή ατελείς/αποσπασματικές).

Ο αδένας αυτός ονομάζεται και «κωνάριον» διότι μοιάζει σχηματικά με κουκουνάρι… Κουκουνάρι το οποίο ιστορικά συμβολίζει το λεγόμενο τρίτο μάτι. Ο αδένας αυτός παράγει το παράγωγο της σεροτονίνης, τη λεγόμενη μελατονίνη, που είναι μια ορμόνη η οποία επηρεάζει τη διαμόρφωση του ύπνου, καθορίζει τον βαθμό της εγρήγορσης, καθώς και τις εποχιακές λειτουργίες. Το σχήμα του θυμίζει κουκουνάρι ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, μέσα σε έναν θύλακα.

Η επίφυση του κάθε ανθρώπου, μπορεί να ενεργοποιηθεί ώστε να αντιλαμβάνεται συχνότητες του πνευματικού κόσμου και δίνει την αίσθηση της παντογνωσίας, μια θεϊκή ευφορία και την αίσθηση ότι είναι κανείς «ένα» με όλα τα γύρω του. Όταν η επίφυση ενεργοποιηθεί στις σωστές συχνότητες με τη βοήθεια διαλογισμού, ή διαφόρων εσωτερικών μεθόδων, ο άνθρωπος αποκτά τη δυνατότητα να «ταξιδέψει» σε άλλες διαστάσεις. Τέτοια ταξίδια, λέγονται αστρικά, ή αστρικές προβολές ή απόμακρη ενόραση.

Με πιο προχωρημένες πρακτικές και αρχαίες μεθόδους, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ελέγχονται οι σκέψεις και οι πράξεις ανθρώπων στον φυσικό κόσμο.

Αρχαίες παραστάσεις απεικονίζουν την επίφυση σαν κουκουνάρι. Οι αρχαίες κοινωνίες γνώριζαν τα οφέλη που προκύπτουν από την λειτουργία της επιφύσεως και το καταδείκνυαν αυτό στους συμβολισμούς τους, απεικονίζοντάς την με το σύμβολο ενός ματιού.

Αναφορές στο κωνάριο γίνονται και στο αμερικανικό χαρτονόμισμα (δολάριο), με αυτό που αποκαλείται «πανεπόπτης οφθαλμός», ο οποίος συμβολίζει τη δυνατότητα κάποιας αφυπνισμένης συνειδήσεως να χρησιμοποιήσει αυτόν τον αδένα αποκτώντας πρόσβαση στον πνευματικό κόσμο, και πιθανά να ελέγξει τις σκέψεις και τις πράξεις ανθρώπων στον φυσικό κόσμο, γνωρίζοντας τι σκέφτονται ανά πάσα στιγμή στον φυσικό πεδίο.


Οι έρευνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν κάποιες ώρες μέσα στη νύχτα, (μεταξύ 1 και 4 το πρωί) κατά τις οποίες απελευθερώνονται χημικά στοιχεία στον εγκέφαλο, τα οποία φέρνουν την αίσθηση της σύνδεσης κάποιου με την ανώτερη πηγή του.

Στα τέλη της δεκαετίας του 90, η ερευνήτρια Jennifer Luke πραγματοποίησε την πρώτη μελέτη για τις επιδράσεις του φθορίου στην επίφυση. Κατέδειξε ότι η επίφυση που βρίσκεται στη μέση του εγκεφάλου, ήταν ένας στόχος για το φθόριο. Η επίφυση απλά απορρόφησε περισσότερο φθόριο από οποιαδήποτε άλλη ουσία μέσα στο σώμα. 

Η επίφυση λειτουργεί σαν μαγνήτης για το φθόριο, το οποίο ασβεστοποιεί τον αδένα και του αφαιρεί τη δυνατότητα να εξισορροπεί την ορμονική διαδικασία μέσα στο σώμα. Το φθόριο κυριαρχεί στις τροφές, στα αναψυκτικά, και στο πόσιμο νερό μας. 

Το φθόριο προστίθεται στο νερό και στα τρόφιμα, κατά κόρον, προκειμένου να αποβλακώνεται η μάζα, στην κυριολεξία!



Η "πρόσβαση" στον πνευματικό κόσμο

Η Υπόφυση, συνδέεται με το ρήμα «βλέπω», είτε με την όραση, είτε με την ηθελημένη φαντασία την κατόπιν σκέψεως και ανάλυσης, δηλαδή τον συνειδητό οραματισμό του νού .

Ενώ η Επίφυση , συνδέεται με το ρήμα «γνωρίζω», είτε με την διορατική σκέψη είτε με την διαίσθηση μέσω της ενοποίησης συνειδητού και υποσυνείδητου.
Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε που βρίσκετε ή ικανότητα και ή δύναμη της πίστεως και των θαυμάτων.

Στο συνταίριασμα Επίφυσης- Υπόφυσης , και της φαντασίας μέ την προβολή εικόνων – σκέψεων στον Θάλαμο.

Ο νούς κάνει την σκέψη , η ψυχή την εμψυχώνει και η καθοριστική εικόνα πού δημιουργείται δονείται ως πληροφορία στο πεδίο της υλοποίησης.

Μέσω της δραστηριοποιήσεως αυτών εκπέμπονται ηλεκτρικές ώσεις στον χώρο.

Οι ηλεκτρικές αυτές ώσεις – εικόνες , με την συγκινησιακή διέγερση του ψυχικού παράγοντα, μαγνητίζουν τα στοιχεία εκείνα στο μορφογενετικό χώρο και δημιουργούν την πραγματικότητά μας.

Μια πραγματικότητα που θα έπρεπε να ήταν αυτή της ευτυχίας και της χαράς όπως του Χρυσού γένους και όχι της δυστυχίας και του πόνου όπως αυτού που ζούμε σήμερα.

Και ενώ οι Έλληνες διαθέτουν Επίφυση, που τους δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης στην «Γνώση» , οι Άτλαντες έχοντας χάσει την επαφή με την Επίφυση δηλαδή έχει απενεργοποιηθεί, και ενεργούν μόνο μέσω τής «Υπόφυσης» που σημαίνει ότι μόνο «βλέπουν».

Αυτή η διαφορά είναι πολύ σημαντική γιατί μας λέει πώς η μόνη δυνατότητά τους είναι η «αντιγραφή» και η επανάληψη μιας ουράνιας γνώσης, με τεχνητό τρόπο και κάτω από τους νόμους της φύσης, χωρίς πρόσβαση στην ίδια την ουράνια αυτή δύναμη που έχει και άμεση σύνδεση με την ψυχή.

Έτσι η Επίφυση ,που όπως αναφέραμε συνδέεται με την παρεγκεφαλίτιδα, τον εσωτερικό μας εαυτό, δηλαδή το υποσυνείδητο, και εφόσον η παρεγκεφαλίτιδα συνδέεται με την ψυχή, κατά τον ίδιο λόγο και η επίφυση έχει και την επωνυμία «Έδρα της Ψυχής» .

Η σημαντικότητα μάλιστα αυτού του εγκεφαλικού αδένα , της Επίφυσης, φθάνει μέχρι του σημείου τού να μας δίνετε η δυνατότητα του ελέγχου της επέκτασης των τελομερών των κυττάρων μας, ώστε να αποκτήσουμε μακροζωία ή ακόμα και αθανασία.

Λειτουργίες της υπόφυσης στη σωματική υγεία και την πνευματική αφύπνιση

Ο πρόσθιος λοβός της υπόφυσης εκκρίνει επτά βασικές ορμόνες που σχετίζονται με τη γαλουχία, την απελευθέρωση τεστοστερόνης και την παραγωγή φύλου, θυρεοειδούς και ανθρώπινων ορμονών ανάπτυξης. Ο οπίσθιος λοβός δεν παράγει ορμόνες, αλλά αποθηκεύει και απελευθερώνει δύο σημαντικές από τον εγκέφαλο: οξυτοκίνη και αγγειοπρεσίνη. Η οξυτοκίνη ενδυναμώνει τα μητρικά ένστικτα, συνδέει μεταξύ των συντρόφων, την εμπιστοσύνη και τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Η βαζοπρεσίνη επηρεάζει τους κιρκάδιους ρυθμούς, την επαναπορρόφηση του νερού στην κυκλοφορία του αίματος και επίσης διεγείρει τα πατρικό προστατευτικό και φροντιστικό ένστικτο.

Η υπόφυση σχετίζεται με την ανάπτυξή μας και η υγεία της είναι επίσης σημαντική για την ενεργοποίηση της σπονδυλικής στήλης. Όταν αρχίζει να δονείται συγχρονισμένα με τον επίφυτο αδένα, εμπνέεται να αναπτυχθεί και να ανανεωθεί τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Η Επίφυση

Η Επίφυση βρίσκεται στο κέντρο του εγκεφάλου, πίσω και πάνω από την υπόφυση. Επειδή η επίφυση «λούζεται» σε υψηλά φορτισμένο εγκεφαλονωτιαίο υγρό (CSF) και έχει περισσότερη ροή αίματος ανά κυβικό όγκο από οποιοδήποτε άλλο όργανο, μπορεί να είναι ο αδένας με την υψηλότερη συγκέντρωση ενέργειας στο σώμα. Εκτός από τις υψηλές συγκεντρώσεις του CSF και του αίματος, η επίφυση είναι επίσης η κυρίαρχη πηγή της μελατονίνης του σώματος.

Η μελατονίνη και η Επίφυση

Η μελατονίνη είναι σημαντική για τις επιπτώσεις της στη διάθεσή μας, την ανοσοποιητική λειτουργία, τους κιρκαδικούς ρυθμούς, την ποιότητα και την ποσότητα του ύπνου μας. Η μελατονίνη είναι γνωστή ως παράγοντας κατά της γήρανσης και κατά του στρες επειδή καταστέλλει την κορτιζόλη και είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Η παραγωγή μελατονίνης από την επίφυση ενεργοποιείται από το σκοτάδι και αναστέλλεται από το φως. Αφού απελευθερωθεί, η μελατονίνη κυκλοφορεί μέσω του εγκεφάλου, μέσω του CSF και εισέρχεται στα κοντινά αιμοφόρα αγγεία για διανομή στο υπόλοιπο σώμα. Όταν διαταραχθούν τα επίπεδα μελατονίνης, οι άνθρωποι μπορεί να βιώσουν μεταβολές της διάθεσης, κατάθλιψη και εποχιακές διαταραχές.

Σεροτονίνη και άλλη συνείδηση ​​που ενισχύει τα νευροχημικά που εκκρίνονται από την επίφυση:
Εκτός από την παραγωγή μελατονίνης, μια υγιής, ενεργοποιημένη επίφυση, μεταβολίζει επίσης και άλλα νευροχημικά που συντονίζουν φυσικές και συναισθηματικές διεργασίες σε κυτταρικό επίπεδο. Αυτά τα νευροχημικά, όπως η πινολίνη (pinoline) και η διμεθυλοτρυπταμίνη (DMT), λέγεται ότι συνδέουν το νου και το σώμα. Η επίφυση παίζει βασικό ρόλο στην παραγωγή αυτών των νευροχημικών, διότι έχει μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις σεροτονίνης στο σώμα και η σεροτονίνη είναι ένας κρίσιμος πρόδρομος σε αυτά.

Πνευματικές πτυχές της επίφυσης 

Δεδομένου του σημαντικού ρόλου της, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ένας υγιής, ενεργοποιημένος κωνοειδής αδένας έχει συνδεθεί με την πνευματικότητα για χιλιετίες. Το σχήμα του πεύκου βρίσκεται στην τέχνη και τα τεχνουργήματα πολλών αρχαίων παραδόσεων, όπου συνδέεται με τη φώτιση και την αθανασία. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι σεβάστηκαν αυτόν τον μικροσκοπικό αδένα και τον διατήρησαν χωριστά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της μουμιοποίησης.

Με τις σπονδυλικές στήλες και τις σπείρες, το πεύκο απεικονίζει μια τέλεια ακολουθία Fibonacci που συμβολίζει την ανάπτυξη και την ενοποιητική δύναμη που στηρίζεται στη δημιουργία, ενσωματωμένη σε έναν ενεργοποιημένο επιγονικό αδένα.

Η επίφυση: κλειδί για το άνοιγμα του τρίτου ματιού

Οι πνευματικές παραδόσεις συσχετίζουν και ενεργοποιούν την επίφυση με το άνοιγμα του τρίτου ματιού της εσωτερικής όρασης, της διορατικότητας και της σοφίας. 

Η επιστημονική έρευνα αρχίζει να επικυρώνει τη σχέση μεταξύ της επιζωογονίας και του οράματος: η συγκριτική έρευνα της ανατομίας, της φυσιολογίας και της βιοχημείας της επίφυσης και του αμφιβληστροειδούς σε ένα ευρύ φάσμα ζωικών ειδών υποδεικνύει ότι τα δύο όργανα έχουν κοινές εξελικτικές και αναπτυξιακές διαδρομές. 

Τα σύγχρονα απολιθωμένα έμβια όπως το tuatara έχουν ένα φωτοευαίσθητο κωνικό μάτι με έναν υποτυπώδη φακό, τον κερατοειδή χιτώνα και τον αμφιβληστροειδή. Άλλα είδη, όπως οι βατράχοι, έχουν επίσης και εγκεφαλικούς οφθαλμούς. Στους ανθρώπους, τα κωνοειδή κύτταρα μοιάζουν με τα κύτταρα του αμφιβληστροειδούς στη σύνθεση και με την παρουσία πρωτεϊνών που δεν βρίσκονται αλλού στο σώμα.



Η μελατονίνη και τα πνεύματικά μόρια

Όσον αφορά την πνευματική εμπειρία, η μελατονίνη ματαιώνει το σώμα και το μυαλό, επιτρέποντας την πρόσβαση στην υψηλότερη συνείδηση. Και οι δύο, πινολίνη και DMT, που εκκρίνονται από μια υγιή, ενεργοποιημένη επίφυση, είναι ψυχοδραστικές ουσίες που προκαλουν αλλαγές στην αντίληψη, τη διάθεση, τη συνείδηση, τη γνώση και τη συμπεριφορά. Η πινολίνη ενεργοποιεί τα οράματα και τις ονειρικές καταστάσεις που βρίσκονται στο συνειδητό μυαλό και έχει χρησιμοποιηθεί από τους αρχαίους Αιγυπτίους και τους Ζωροαστρίνους στις τελετουργίες τους. Βοηθά στην αναπαραγωγή του DNA και λέγεται ότι αντηχεί με τον παλμό της ζωής σε ~ 8 κύκλους ανά δευτερόλεπτο.

Το DMT παράγεται στην επίφυση κατά τη διάρκεια του βαθύ διαλογισμού και μερικών εξαιρετικά ασυνήθιστων συνθηκών: γέννησης, σεξουαλικής έκστασης, ακραίου σωματικού στρες και επιθανάτιων εμπειριών. Αλλάζει – επηρεάζει επίσης τη συνείδηση ​​των ονείρων όταν απελευθερώνεται στην κυκλοφορία του αίματος κατά τη διάρκεια της φάσης του ύπνου – Rapid Eye Movement. Το DMT συνδέει το σώμα και το πνεύμα λόγω της σχέσης του με τις οραματικές εμπειρίες και τις μη κανονικές καταστάσεις υπερβατικής συνείδησης. Ο Δρ Rick Strassman καλεί το DMT «Πνεύμα Μόριο».

Επίφυση και δονήσεις

Η ενεργοποιημένη επίφυση μπορεί επίσης να επηρεάσει την εμπειρία μας μέσω της δόνησης. Όπως είδαμε νωρίτερα με την καρδιά, οι ρυθμικές δονήσεις μπορούν να έχουν ισχυρή επίδραση στη γνώση, τα συναισθήματα και τη φυσική κατάσταση. Το γνωρίζουμε αυτό διαισθητικά και το βιώνουμε άμεσα όταν αισθανόμαστε τα αποτελέσματα που έχει η μουσική στη διάθεσή μας, στη μνήμη και στη φυσιολογία μας. Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, ο γάλλος μουσικός Fabien Maman διερεύνησε την επίδραση των ηχητικών δονήσεων στα κύτταρα. Διαπίστωσε ότι οι ήχοι μπορούν να καταστρέψουν τα καρκινικά κύτταρα και να αναζωογονήσουν τα υγιή. Σήμερα, είναι πολύ διαδεδομένο οι γονείς να παίζουν κλασική μουσική για να τονώσουν την ανάπτυξη του εγκεφάλου στα παιδιά τους πριν και μετά τη γέννηση.

Η παραμόρφωση του ρυθμού, που ονομάζεται επίσης συντονισμός, συμβαίνει όταν δύο μορφές κύματος αρχίζουν να ταλαντεύονται μαζί ακριβώς με τον ίδιο ρυθμό. Όταν ο υποθάλαμος και η υπόφυση συμπαρασύρονται με την παλμική δόνηση του επίφυτου αδένα, ολόκληρο το σύστημά μας μπορεί να στραφεί προς την αρμονία.

Οι Ταοϊστές πιστεύουν ότι ο Πολικός Αστέρας είναι η πηγή του αρχικού παλμού. Οι κραδασμοί από αυτό το αστέρι ήταν κρίσιμοι στην εξέλιξη των πρώτων μορφών ζωής στη Γη. Λέγεται ότι η ικανότητα της Γης να στηρίζει τη ζωή σχετίζεται με την κλίση του πλανήτη προς το Βόρειο Αστέρι (αντί να κατευθύνεται κατευθείαν προς τον ήλιο). Αυτός ο προσανατολισμός μεγιστοποιεί την κατοικήσιμη επιφάνεια και βελτιστοποιεί το περιβάλλον για τη ζωή των φυτών και των ζώων. Λόγω της ισχυρής δύναμης και της επιρροής του, πολλές ασκήσεις Qi Gong συνδέονται σκόπιμα με τον Πολικό Αστέρα. 

Σύμφωνα με τους Ταοϊστές, ο Πολικός Αστέρας εκπέμπει παλλόμενες δονήσεις οι οποίες επηρεάζουν και ενεργοποιούν την Επίφυση. Όταν η Επίφυση πάλλεται συγχρονισμένα με τον Πολικό Αστέρα, λαμβάνει κοσμικές πληροφορίες και τις μεταδίδει στον υποθάλαμο και την υπόφυση μέσω συντονισμού. Με τη σειρά τους, στέλνουν μηνύματα στην καρδιά που επικοινωνεί με το υπόλοιπο σώμα μέσω του ηλεκτρομαγνητικού παλμού του.



Τα μαγνητικά πεδία και η επίφυση

Εκτός από την ευαισθησία στο φως και τις δονήσεις, η επίφυση ενεργοποιείται εν μέρει λόγω της έκθεσης σε μαγνητικά πεδία. Μελέτες με πτηνά και άλλα ζώα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η επίφυση «βλέπει» τα μαγνητικά πεδία και βοηθά το σώμα να προσανατολιστεί στον χώρο, ενεργώντας ως κέντρο πλοήγησης. Αυτή η μαγνητική απόκριση εξηγεί επίσης γιατί οι γεωμαγνητικές καταιγίδες και το περιβαλλοντικό άγχος μπορούν να επηρεάσουν την επίφυση, οδηγώντας σε προβλήματα με τους κιρκάδιους ρυθμούς και την έκκριση μελατονίνης.

Όπως είδαμε προηγουμένως, η καρδιά δημιουργεί ένα ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που διαπερνά ολόκληρο το σώμα. Όταν η καρδιά ενεργοποιείται με τις υψηλές συχνότητες αγάπης και συμπόνιας, το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ενισχύεται και επεκτείνεται. 

Η ευαισθησία της επίφυσης στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια την προκαλεί να δονείται και να ενεργοποιείται σε συνεννόηση με την καρδιά. Καθώς αυτά τα δύο όργανα συστέλλονται μαζί, η υψηλή τους δόνηση ανοίγει το τρίτο μάτι σε μεγαλύτερη έμπνευση, διαίσθηση και εσωτερική όραση. Λόγω της σχέσης της επίφυσης με τον προσανατολισμό και τους κιρκαδικούς ρυθμούς, η αντίληψή μας για το χώρο και το χρόνο συχνά μετατοπίζεται όταν η επίφυση βρίσκεται σε κατάσταση έντονης ανηψίας. Τέτοιες εμπειρίες έχουν αναφερθεί από τους διαλογιστές και τους επαγγελματίες του Chi Kung για χιλιετίες, και η έρευνα τώρα παρέχει εξηγήσεις για αυτά τα φαινόμενα.

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης 

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Επίφυση - Η "πρόσβαση" στον πνευματικό κόσμο
Στ. Πλουμιστός: Επίφυση - Η "πρόσβαση" στον πνευματικό κόσμο
Στ. Πλουμιστός: Επίφυση - Η "πρόσβαση" στον πνευματικό κόσμο
https://cdn-images-1.medium.com/max/1600/1*XicM28IZm_y4bukkBchnGA.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-FjEXz_gm9iZ9xpMiSv_VBYyDt_T0S6hGoxSuvvyfoeIAIW6XwWJaZpu2ymWhpYhEmn0a5j3ci7K7xOHPCL1GfnYevRcQYu7xTN5uR4hDrFoQoa9Sft4BsniBJk9beAA4PKYq9NvgXEaf/s72-c/2017-09-02_115921.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/09/blog-post_55.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/09/blog-post_55.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content