Αντικαθιστούν το GPS (και) στην Ελλάδα – «Ο μηχανισμός εντοπισμού βρίσκεται ήδη μέσα στις τσέπες μας»

Αντικαθιστούν το GPS (και) στην Ελλάδα – «Ο μηχανισμός εντοπισμού βρίσκεται ήδη μέσα στις τσέπες μας»

⍆Με κάθε ακρίβεια, σε τούνελ, ανάμεσα σε ψιλά κτήρια ή σε βουνά...
Η ευρωπαϊκή απάντηση στο GPS του αμερικανικού στρατού είναι το δορυφορικό σύστημα στίγματος τοποθεσίας με το όνομα «Galileo».

Δεκαπλασιάζει την ακρίβεια του στίγματος και από το 2018 είναι υποχρεωτικό σε όλα τα νέα αυτοκίνητα στην Ευρώπη, ενώ πλέον προσφέρεται απλόχερα και ως εφαρμογή στο κινητό. Αργότερα γιατί να μην ενσωματωθεί σε εμφυτεύματα προηγμένης τεχνολογίας, τα οποία ανώδυνα θα εισέρχονται στον ανθρώπινο οργανισμό με την βούλησή μας.

Το Galileo είναι συμβατό με το GPS και το ρωσικό Glonass, αν και μπορεί να λειτουργεί εντελώς αυτόνομα, τουτέστιν να τα αντικαταστήσει.

Ως εκ τούτου, η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να προωθήσει σε όλους τους πολίτες της το δικό της σύστημα δορυφορικού γεωεντοπισμού.

Το σύστημα Galileo έχει ακρίβεια 1 μέτρου, ενώ το GPS 5 μέτρων, και όπως και αυτό, προσφέρεται δωρεάν για βασικές λειτουργίες εντοπισμού θέσης.

Η πλειονότητα των νέων έξυπνων κινητών είναι φυσικά συμβατή με το σύστημα, με την Ευρώπη να έχει ξεκινήσει τεράστια διαφημιστική καμπάνια, προκειμένου να το προωθήσει σε όλη την Ευρώπη.

Το σήμα του Galileo φτάνει σε σημεία που παρέμεναν χωρίς πρόσβαση μέχρι σήμερα, όπως για παράδειγμα σε τούνελ και ανάμεσα σε ψηλά κτήρια.

Όλοι θα μπορούν να εντοπιστούν παντού, ενώ η εφαρμογή θα χρησιμοποιείται και από τις δημόσιες αρχές, οι οποίες φυσικά θα υπακούν σε μία παγκόσμια κυβέρνηση, μελλοντικά, καθώς παρουσιάζεται ως αμιγώς πολιτική υπηρεσία.

Επικεφαλής του προγράμματος είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ η υλοποίηση του έργου και η τεχνική διαχείριση έχουν ανατεθεί στην ευρωπαϊκή διαστημική υπηρεσία ESA.

Δείτε πως προωθούν το Galileo!





Σε ένα από αυτά δείχνουν έναν άνδρα να παθαίνει καρδιακό επεισόδιο στα στενά των Βρυξελλών, έδρα της ΕΕ, και την γυναίκα του τρομοκρατημένη, επειδή δεν γνωρίζει που ακριβώς βρίσκονται, να χρησιμοποιεί το Galileo, με σκοπό να εντοπιστεί η θέση της και να έρθει γρήγορα ασθενοφόρο, στο σημείο που βρίσκονται.

Έτσι όμως όλοι συνηθίζουμε πως η παρακολούθηση είναι κάτι το φυσιολογικό και πρέπει τελικά να επιβληθεί σε όλους μας, προκειμένου:
Να εντοπίζονται τρομοκράτες
Να μας βρίσκουν όταν έχουμε ανάγκη
Να εντοπίζουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα κτλ.
Εσείς τι λέτε; Και μην ξεχνάτε πως σε σημερινό άρθρο μας (δείτε ΕΔΩ) διαβάσατε ότι:

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της SpaceX, Έλον Μασκ, έκανε μια απίστευτη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία θέλει σε μερικά χρόνια, να θέσει γύρω σε τροχιά γύρω από τη Γή –κρατηθείτε– 12.000 μίνι δορυφόρους!

Όπως αναφέρουν από τις Βρυξέλλες: «Παρότι δεν το βλέπετε, το Galileo είναι ήδη μέσα στην τσέπη σας»!!!
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Αντικαθιστούν το GPS (και) στην Ελλάδα – «Ο μηχανισμός εντοπισμού βρίσκεται ήδη μέσα στις τσέπες μας»
Αντικαθιστούν το GPS (και) στην Ελλάδα – «Ο μηχανισμός εντοπισμού βρίσκεται ήδη μέσα στις τσέπες μας»
Αντικαθιστούν το GPS (και) στην Ελλάδα – «Ο μηχανισμός εντοπισμού βρίσκεται ήδη μέσα στις τσέπες μας»
https://www.tovima.gr/wp-content/uploads/2016/12/13/27390598_content-resources-library-galileo.jpg
https://i.ytimg.com/vi/ZmZHjzyCc3s/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/05/gps.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/05/gps.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content