Οι ιδιότητες των αυθεντικών ανθρώπων

Οι ιδιότητες των αυθεντικών ανθρώπων

⍆Αυθεντικό είναι κάτι που είναι πραγματικό ή γνήσιο....
Η αυθεντικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που σταδιακά εξαφανίζεται. Αυτός ο κόσμος, αυτή η κοινωνία στην οποία ζούμε είναι σκληρή και ψεύτικη.

Το να είσαι αυθεντικός σημαίνει να έχουμε το θάρρος να είμαστε ο εαυτός μας ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο κόσμος ή τι θα πει πίσω από πλάτη μας. Οι αυθεντικοί άνθρωποι ξεχωρίζουν εύκολα χάρη στα χαρακτηριστικά τους, τις πράξεις τους και τον τρόπο που αλληλεπιδρούν με τους άλλους.

Ας αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα.
Οι παλιές αρχές που κάποτε όλοι τις εκτιμούσαν και σέβονταν δεν υπάρχουν πλέον. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σταματούν να είναι εφευρετικοί και δημιουργικοί επειδή βλέπουν πως αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος. Δεν νοιάζονται πλέον να ξεχωρίσουν στο πλήθος. Το να ακολουθήσουν το ρεύμα φαίνεται πιο ασφαλέστερη επιλογή.

Και με στεναχωρεί που το λέω αλλά οι αυθεντικοί άνθρωποι είναι πολύ σπάνιοι.

Αλλά, τι εννοούμε ακριβώς με το αυθεντικοί άνθρωποι;
Αυθεντικότητα είναι να είσαι ο εαυτός σου σε έναν κόσμο που συνεχώς προσπαθεί να σε αλλάξει. Οι αυθεντικοί άνθρωποι δεν φοβούνται να εκφραστούν και να υπερασπιστούν αυτά που πιστεύουν, επειδή στο τέλος της ημέρας, οι ίδιοι κρίνουν την ζωή τους. Είναι άνθρωποι που ζουν την ζωή τους με τις δικές τους αξίες ανεξάρτητα από το πόσο περίεργες φαίνονται στην μάζα. Η αύρα τους λάμπει με ειλικρίνεια και εντιμότητα.

Σημαντικότερα, είναι όμορφα και σπάνια πλάσματα που κάνουν αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Συγκεκριμένα,

1. Έχουν ρεαλιστική αντίληψη για την ζωή. Ξέρουν ακριβώς το που βρίσκονται σε αυτή. Έτσι, γνωρίζουν πλήρως τις δυνάμεις και τις αδυναμίες τους. Ένα άτομο με αγνή και αυθεντική ψυχή ξέρει ότι η αληθινή ευτυχία της ζωής μπορεί να βρεθεί μόνο στην αποδοχή των αλλαγών. Ζουν την ζωή στο παρόν. Αποδέχονται τις καθημερινές προκλήσεις και μαθαίνουν από αυτές.

2. Δεν έχουν πρόβλημα να εκφράσουν τα συναισθήματα τους. Οι αυθεντικοί άνθρωποι δεν φοβούνται να δείξουν στον κόσμο πως είναι διαφορετικοί. Βασικά, αυτό τους κάνει τόσο ξεχωριστούς. Δεν φοβούνται να είναι μόνοι, εφόσον ακολουθούν την δική τους πορεία στην ζωή και ζουν σύμφωνα με τις θεμελιώδεις αξίες τους.

3. Είναι καλόκαρδοι και συμπονετικοί. Οι αυθεντικοί άνθρωποι έχουν αγνή ψυχή και αγαπούν να βοηθούν τους άλλους. Είναι η ελπίδα πως αυτός ο κόσμος ίσως τελικά αλλάξει προς το καλύτερο. Είναι αυτοί που μας υπενθυμίζουν πως η αγάπη υπάρχει.

4. Γνωρίζουν τις αδυναμίες τους και μαθαίνουν από τα λάθη τους. Αυθεντικότητα σημαίνει ότι αποδέχονται τον εαυτό τους όπως είναι. Δείχνουν στον κόσμο πως είναι υπερήφανοι για την διαφορετικότητα τους. Οι αυθεντικοί άνθρωποι που έχουν αποδεχθεί αυτή την φιλοσοφία δεν έχουν θέμα να αποκαλύψουν τα ελαττώματα τους. Ξέρουν ποιοι είναι. Τιμούν τις μοναδικές ιδιότητες τους. Το να ταιριάξουν με τους υπόλοιπους δεν ήταν ποτέ στις προτεραιότητες τους.

5. Δεν κρίνουν τους άλλους. Ξέρουν πως κάθε ψυχή σε αυτόν τον πλανήτη έχει να εκπληρώσει ένα μοναδικό ταξίδι, ένα συγκεκριμένο σκοπό. Επομένως, δεν χαραμίζουν τον πολύτιμο χρόνο τους κρίνοντας τις επιλογές των άλλων. Οι αυθεντικοί άνθρωποι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να ακολουθήσεις την πορεία σου χωρίς να τα παρατήσεις στο πρώτο εμπόδιο. Ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις. Γι αυτό πάντα είναι εκεί να βοηθήσουν αυτούς που το χρειάζονται.

6. Φροντίζουν τον εαυτό τους συναισθηματικά και σωματικά. Γνωρίζουν πως μόνοι οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι για την ευτυχία και την ευημερία τους. Η φροντίδα και η αγάπη προς τον εαυτό τους είναι πάντα στην κορυφή των προτεραιοτήτων τους, γιατί μόνο όταν μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας μπορούμε να αγαπήσουμε πραγματικά τους άλλους.

7. Είναι συνεπείς Επειδή προσπαθούν να κατανοήσουν τις δικές τους πράξεις και παίρνουν την ευθύνη τους είναι πολύ περισσότερο συνεπείς συναισθηματικά. Ξέρουν ήδη ποιοι είναι και τι θέλουν. Περπατάνε στο μονοπάτι που οι ίδιοι έχουν φτιάξει και δεν αφήνουν περιφερειακά πράγματα να τους αποσπάσουν την προσοχή.

8. Είναι ειλικρινείς Επειδή είναι ειλικρινείς με το τι θέλουν από την ζωή τους δεν έχουν άλλη επιλογή από το να είναι ειλικρινείς και με τους άλλους. Λένε τα πράγματα όπως τα βλέπουν. Είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς σχετικά με τις απόψεις και τις σκέψεις τους. Δεν θεωρούν, ότι έχουν την ανάγκη να εξαπατήσουν κάποιον, γιατί δεν έχουν ανασφάλειες για τον εαυτό τους και δεν ανταγωνίζονται κανέναν. Το μόνο πράγμα που τους κατευθύνει είναι η ίδια η υπεροχή τους. 

9. Σέβονται τον εαυτό τους Επειδή είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους και περνούν χρόνο σκεπτόμενοι, σέβονται τον εαυτό τους. Πολλά από τα πράγματα που κάνουν έχουν ως κατευθυντήρια γραμμή το να μπορούν να σέβονται τον εαυτό τους και μετά από αυτό. Δεν συμβιβάζουν τις πεποιθήσεις τους, γιατί δεν θα μπορούν να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη την επόμενη μέρα. Σέβονται τον εαυτό τους και αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεων τους. 

10. Είναι θαρραλέοι Έχουν το κουράγιο να είναι ο εαυτό τους και να είναι πιστοί στα ιδανικά τους, ακόμα και αν αυτά δεν είναι δημοφιλή. Έχουν το θάρρος να πουν την γνώμη τους και να την υπερασπιστούν. Δεν υποκύπτουν στην κοινωνική πίεση και επιμένουν στις δικές τους απόψεις. Οι αυθεντικοί άνθρωποι ξεχωρίζουν, επειδή αρνούνται να συμμορφωθούν με όσα σκέφτονται οι άλλοι. Έχουν το θάρρος να είναι οι ξεχωριστοί άνθρωποι που είναι.


Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ
Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι ιδιότητες των αυθεντικών ανθρώπων
Οι ιδιότητες των αυθεντικών ανθρώπων
Οι ιδιότητες των αυθεντικών ανθρώπων
https://antikleidi.com/wp-content/uploads/2017/08/the-anthropomorphic-cabinet.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/05/blog-post_44.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/05/blog-post_44.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content