================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στη Ρωσία θα βάζουν πρόστιμο 3.000 ρούβλια σε όσους υποστηρίζουν ότι ο ιός HIV είναι κατασκεύασμα

⍆Πρόστιμο ύψους 40 ευρώ (3.000 ρούβλια) προτείνεται να επιβάλλεται στη Ρωσία... σε όσους υποστηρίζουν ότι ο ιος HIV και το AIDS δεν υπάρχουν.

Την πρόταση νόμου κατέθεσαν βουλευτές μετά τους χιλιάδες Ρώσους που είναι μέλη ομάδων στα social media στις οποίες υποστηρίζεται ότι ο ιος HIV αποτελεί κατασκεύασμα των φαρμακευτικών εταιρειών.

Στη Ρωσία ο συνολικός αριθμός των πολιτών που φέρουν τον ιό κυμαίνεται κάπου ανάμεσα στους 900.000 και τα 1,2 εκατομμύρια.

Αυτό που προβληματίζει το Κρεμλίνο, το οποίο εξετάζει να θέσει τον νόμο σε ισχύ μέχρι το τέλος του έτους είναι ότι λόγω αυτής της μυθολογίας αφενός αρκετοί φορείς του ιού δεν λαμβάνουν τα φάρμακά τους και αφετέρου αρκετοί Ρώσοι είναι λιγότερο προσεκτικοί στην εφαρμογή μέτρων αυτοπροστασίας.

«Το πρόβλημα λαμβάνει μαζικές διαστάσεις και με την εξάπλωση του HIV στη Ρωσία, αυτό αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία» δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Υγείας.
Στη Ρωσία θα βάζουν πρόστιμο 3.000 ρούβλια σε όσους υποστηρίζουν ότι ο ιός HIV είναι κατασκεύασμα Reviewed by PLOUMISTOS on 7:24 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.