Το νόημα της ζωής είναι να ζεις μια ζωή με νόημα

Το νόημα της ζωής είναι να ζεις μια ζωή με νόημα

⍆Οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να ζήσουν μια ζωή που τους κάνει ενθουσιασμένους.... Κοιτάζουν διασημότητες και φαντάζονται πώς θα ήταν η ζωή τους αν ζούσαν τέτοιες ζωές.

Αλλά αυτό προέρχεται από την έλλειψη ενθουσιασμού στις ζωές τους, και η έλλειψη ενθουσιασμού προέρχεται από την έλλειψη νοήματος.

Οι άνθρωποι αναζητούν νόημα παντού. Σε ταινίες, σε ζωές άλλων ανθρώπων, σε βιβλία, αγάπη, πνευματικότητα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η έννοια είναι κάτι που δημιουργείτε, όχι μια ουσία που βρίσκετε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι ζουν χωρίς νόημα, επειδή το τελευταίο μέρος που αναζητούν νόημα είναι μέσα τους. Και εκεί δημιουργείται το νόημα.

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!
5 τρόποι να ζήσετε μια ζωή με νόημα:
1. Καθορίστε ποια είναι σημαντική ζωή για σας.Οι περισσότεροι άνθρωποι ονειρεύονται να ζουν μια ουσιαστική ζωή, αλλά δεν γνωρίζουν καν τι ζει μια ουσιαστική ζωή.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καμία αντικειμενική έννοια εκεί έξω στον κόσμο που πρέπει να βρούμε, όσο γνωρίζουμε.

Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να ορίσετε τι ζείτε μια σημαντική ζωή σε σας, πώς θα το ορίσετε.

Ανακαλύψτε τι έχει νόημα σε εσάς, τι έχει σημασία για εσάς. Είναι πολύ πιο εύκολο όταν ξέρετε τι να κυνηγήσετε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα νόημα, δημιουργήστε ένα.

Δίνετε νόημα στα πράγματα. Έτσι δώστε νόημα σε πράγματα που σας ενθουσιάζουν και σας ελκύουν. Θα ξυπνήσετε πολύ πιο ενθουσιασμένοι τα πρωινά.

2. Επανασυνδέστε τον εαυτό σας.Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ζουν μια ουσιαστική ζωή επειδή δεν έχουν ιδέα τι σημασία έχει. Και πώς μπορούν να το ξέρουν; Δεν γνωρίζουν καν ποιοι είναι.

Η σύνδεση με τα βαθύτερα μέρη του εαυτού σας εμποδίζεται από τους φόβους, τα παλιά τραύματα, τις παλιές πληγές.

Πρέπει να αντιμετωπίσετε όλα αυτά τα πράγματα για να είστε σε θέση να είστε με τον εαυτό σας, μόνο του, χωρίς περισπασμούς και να γνωρίζετε ποιοι είστε πραγματικά.

Μπορεί να φαίνεται σαν ένα απλό ταξίδι, αυτό μέσα, αλλά είναι μακρύ. Ωστόσο, είναι το πιο σημαντικό που μπορείτε να πάρετε.

Όταν γνωρίζετε τον εαυτό σας, θα ξέρετε τι δίνει νόημα στη ζωή σας. Και γνωρίζοντας αυτό θα είστε ελεύθεροι να διαμορφώσετε τη ζωή σας γύρω από αυτό.

3. Εξαλείψτε τα ασήμαντα και χρονοβόρα.Ακόμα κι αν ξέρετε τι έχει νόημα σε εσάς, τι σημαίνουν περισσότερο, ποιος είναι ο σκοπός της ψυχής σας και ότι περνάτε το χρόνο και την ενέργεια σας σε ασήμαντα πράγματα, είναι άσχετο.
Είστε υπεύθυνοι για το χρόνο και την ενέργεια σας. Είστε υπεύθυνοι όταν επενδύετε. Οπουδήποτε επενδύετε σε αυτή την κατεύθυνση, η ζωή σας θα αυξηθεί.

Εάν τα επενδύσετε σε πράγματα που δεν έχουν σημασία, η ζωή σας θα φανεί χωρίς νόημα και χωρίς ουσία.

Υπάρχουν αμέτρητοι περισπασμοί στη σύγχρονη εποχή μας ότι είναι πραγματικά δύσκολο να κρατήσετε την προσοχή σας αδιάφορη για το σκοπό σας.

Ωστόσο, είναι απαραίτητο να επενδύσετε το χρόνο και την ενέργεια σας σε πράγματα, δραστηριότητες, ανθρώπους που δίνουν νόημα στη ζωή σας εάν θέλετε να ζήσετε μια ουσιαστική ζωή.

4. Δοκιμάστε νέα πράγματα.Όταν οι άνθρωποι λένε «θέλω να ζήσω μια ουσιαστική ζωή!» φαντάζονται συνήθως κάποια επική δράση, είδος ταινίας περιπέτειας που ζουν.

Αλλά αυτή είναι ακριβώς η ιδέα που έχουν για το τι ζουν μια ουσιαστική ζωή. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει ορισμός.

Μπορεί να είναι κάτι σαν ταινία δράσης και περιπέτειας ή μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο το πέρασμα του χρόνου με τα παιδιά σας.

Γι 'αυτό είναι σημαντικό να ξεχάσουμε τις ιδέες για το τι ζούμε μια ουσιαστική ζωή. Δοκιμάστε νέα πράγματα. Πειραματίζομαι. Παίζω. Η μόνη πράξη της προσπάθειας για νέα πράγματα δίνει νόημα.
Δεν ξέρετε τι θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πράγμα που κάνατε ακριβώς όπως δεν γνωρίζατε το αγαπημένο σας παιχνίδι πριν το δοκιμάσετε όταν ήσασταν παιδί. Δοκιμάστε νέα πράγματα.

5. Σταματήστε να ασκείτε υπερβολική πίεση στον εαυτό σας.
Και ναι, να είστε πιο ήπιος με τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος. Δεν χρειάζεται να ζήσετε την τέλεια δυνατή ζωή.

Κανείς δεν ξέρει με 100% με βεβαιότητα τι πραγματικά του αρέσει.

Απλά ζείτε. Σταματήστε να κυνηγάτε ένα νόημα ζωής και να ζήσετε μια ζωή που σας δίνει χαρά και ευτυχία.

Όταν άλλοι πηγαίνουν έξω και να διασκεδάσουν, πηγαίνετε μαζί τους. Εάν υπάρχει μια ταινία που θέλετε να παρακολουθήσετε στον κινηματογράφο, πηγαίνετε να την παρακολουθήσετε. Αν θέλετε να ταξιδέψετε, πηγαίνετε.

Απελευθερώστε τον εαυτό σας από το βάρος της ζωής μιας ουσιαστικής ζωής. Σταματήστε να περιμένετε να μάθετε κάθε ακριβές βήμα και απλά να ζήσετε. Θα δείτε πόσο θα σας βρει η έννοια μόλις την σταματήσετε να την κυνηγάτε.

Το διάβασα στο kavalarissa.eu



Στ. Πλουμιστός
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Το νόημα της ζωής είναι να ζεις μια ζωή με νόημα
Το νόημα της ζωής είναι να ζεις μια ζωή με νόημα
Το νόημα της ζωής είναι να ζεις μια ζωή με νόημα
http://s10721.pcdn.co/wp-content/uploads/2014/03/meaningful-life.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/04/blog-post_960.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/04/blog-post_960.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content