Διαλέξτε έναν λωτό για να πάρετε μια συμβουλή σχετικά με την τωρινή σας κατάσταση

Διαλέξτε έναν λωτό για να πάρετε μια συμβουλή σχετικά με την τωρινή σας κατάσταση

⍆Όταν πρόκειται να υπολογίσουμε τι πρέπει να κάνουμε, μερικές φορές το υποσυνείδητο μας γνωρίζει...
πολύ καλύτερα τις κινήσεις που χρειάζονται από ότι το συνειδητό μυαλό. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο, τα πράγματα τα οποία μας έλκουν μπορούν να στρώσουν τα μονοπάτια που θα επιλέξουμε στην ζωή.

Παρακάτω, θα βρείτε μια εικόνα με πολλά διαφορετικά είδη λωτού. Κοιτάξτε τον καθένα ξεχωριστά και αποφασίστε ποιος σας ελκύει περισσότερο. Ποιος σας τραβάει την προσοχή; Μήπως κάποιος ξεχωρίζει περισσότερο από τους υπόλοιπους; Δείτε τι σημαίνει.


1ος λωτός
Αν ο πρώτος λωτός σας τράβηξε την προσοχή τότε η κατάσταση που έπεται θα είναι πολύ πιο δύσκολη από ό, τι νομίζατε. Το να παραμείνετε όσο πιο ήρεμοι γίνεται είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή. Παρόλο που πιστεύετε πως τώρα πρέπει να ξεσπάσετε και να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Πρέπει να κρατηθείτε λίγο ακόμα.

Να θυμάστε πως μερικές φορές το να αφήνετε αυτό που σας ενοχλεί είναι καλύτερο από το να δίνετε δύναμη σε εκείνους που σας προκαλούν πόνο. Όσο σκληρό και αν φαίνεται, είστε δυνατοί και μπορείτε να χειριστείτε οτιδήποτε.
2ος λωτός
Αν αυτός ο λωτός σας ελκύει, οι πιθανότητες είναι ότι χρειάζεται να βεβαιωθείτε πως σκέφτεστε προσεκτικά τα πράγματα. Το να πράττετε χωρίς σκέψη θα σας προκαλέσει σοβαρά προβλήματα τις επόμενες εβδομάδες. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να εμφανιστούν απροσδόκητα και να σας ρίξουν. Το να εστιάσετε στον εαυτό σας θα σας βοηθήσει πολύ περισσότερο από το να προσπαθείτε να ευχαριστείτε τους πάντες.

Αφιερώστε λίγο χρόνο στο να σκεφτείτε την οικονομική σας κατάσταση και να δουλέψετε για να βελτιώσετε τους τομείς που πρέπει. Ίσως να αισθάνεστε εκτός τόπου αλλά το να ξεκαθαρίσετε τις υποθέσεις σας και να βρείτε την σταθερότητα θα σας βοηθήσει δραματικά. Ενώ μπορεί να πιστεύετε πως δεν τα πάτε καλά, είστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας.

3ος λωτόςΣίγουρα η καρδιά σας έχει πληγωθεί από κάτι για το οποίο δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα αλλά αυτός ο λωτός σας υπενθυμίζει ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνετε τον εαυτό σας θύμα. Αφιερώστε τον χρόνο σας για τα προβλήματα που πρόκειται να έρθουν και γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς. Με τον καιρό θα θεραπευτείτε, όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή σας αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να διαρκέσουν για πάντα.

Εν τέλει, θα μπορέσετε να κοιτάξετε πίσω και να συνειδητοποιήσετε πως είστε ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές. Το να απομακρύνετε τους τοξικούς ανθρώπους από την ζωή σας θα σας ωφελήσει πολύ. Σταματήστε να αφήνετε ανθρώπους που δεν σας νοιάζονται να εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας.

4ος λωτόςΗ ζωή σας ήταν πολύ δύσκολη τελευταία, και αν αυτός ο λωτός σας ελκύει το γνωρίζετε καλά. Είστε εκνευρισμένοι και νιώθετε πως δεν μπορείτε να προχωρήσετε. Μην απομονώνεστε, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε τις σκέψεις των άλλων.

Όταν νιώθετε έτσι, πρέπει να κάνετε το αντίθετο από αυτό που θα κάνατε κανονικά. Αντί να παραδοθείτε στην θλίψη, προσπαθήστε να δημιουργήστε νέες αναμνήσεις και να χτίσετε ουσιώδεις συνδέσεις. Περάστε χρόνο με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σας και δείτε που πηγαίνουν τα πράγματα.

5ος λωτόςΗ ζωή σας αυτή τη στιγμή πηγαίνει αρκετά καλά και ενώ μπορεί να μην σας αρέσει το που βρίσκεστε τώρα, εξακολουθείτε να προχωράτε σωστά. Καθώς περνούν οι μέρες θα πρέπει να είστε ευγνώμονες για τους ανθρώπους γύρω σας. Όσο περισσότερο χρόνο περνάτε με τους ανθρώπους που νοιάζεστε, τόσο το καλύτερο.

Ίσως το να επιβραδύνετε λίγο και να χαλαρώσετε πραγματικά θα διευκόλυνε πολύ το μυαλό σας. Δουλεύετε πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο τελευταία και φαίνεται. Δεν είναι κακό να κάνετε ένα διάλειμμα όταν νιώθετε πως το χρειάζεστε.

6ος λωτόςΟι συναισθηματικές ουλές σας είναι βαθύτερες από όσο είστε πρόθυμοι να παραδεχτείτε και πρέπει να το ξεπεράσετε. Τα θέματα που έχετε στο μυαλό σας βαραίνουν την ζωή σας και χρειάζεται να τα επιλύσετε. Ίσως το να αναζητήσετε βοήθεια από μια νέα πηγή θα σας ωφελήσει.

Αυτή τη στιγμή δεν αισθάνεστε ο εαυτός σας και το να δουλέψετε για να επιστρέψετε στα φυσιολογικά σας θα φέρει τεράστιες αλλαγές. Σταματήστε να φοβάστε τόσο, εξερευνήστε το άγνωστο και δώστε στον εαυτό σας μια ευκαιρία να ευδοκιμήσει. Αυτά που αντιμετωπίζετε τώρα δεν μπορούν να σας ρίξουν εκτός αν τους το επιτρέψετε.

Το τεστ δημοσιεύτηκε στο awakengr.com
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Διαλέξτε έναν λωτό για να πάρετε μια συμβουλή σχετικά με την τωρινή σας κατάσταση
Διαλέξτε έναν λωτό για να πάρετε μια συμβουλή σχετικά με την τωρινή σας κατάσταση
Διαλέξτε έναν λωτό για να πάρετε μια συμβουλή σχετικά με την τωρινή σας κατάσταση
https://4.bp.blogspot.com/-ktZv9on-7oc/XKc_iNikRUI/AAAAAAAAlbQ/kuSi5LNqmzEOj9uHMyoK1g0gqABOTExlgCLcBGAs/s400/LOTOS.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-ktZv9on-7oc/XKc_iNikRUI/AAAAAAAAlbQ/kuSi5LNqmzEOj9uHMyoK1g0gqABOTExlgCLcBGAs/s72-c/LOTOS.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/04/blog-post_12.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/04/blog-post_12.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content