================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τοξικό sex: Κάθε φορά κάνεις sex και με τους προηγούμενους που πήγε το άτομο που επέλεξες

⍆Συμβαίνει σε αυτούς που δεν έχουν μάθει να εμπιστεύονται και δεν θέλουν να ανοιχτούν...
ή που νιώθουν ανασφαλείς με τους συντρόφους τους. Το επίκεντρο είναι η αίσθηση και η επίδοση. 0 δεσμός με το άλλον είναι κάτι δευτερεύον. Αυτό το είδος του απρόσωπου σεξ είναι τοξικό για μια ερωτική σχέση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι στην εποχή μας βρίσκουν σεξουαλικούς συντρόφους μέσω των εφαρμογών γνωριμίας, αλλά δεν γνωρίζουν τον κίνδυνο που επιφυλάσσει το πρόσκαιρο sex ή το "one night stand", όπου κάθε επαφή, σου δίνει τοξική ενέργεια, αφού κάνετε sex με όσους έχει κάνει το άτομο που επιλέξατε, το προηγούμενο χρονικό διάστημα !!

 Μάθε για το τοξικό sex στο φωνητικό βίντεο μου που ακολουθεί: ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ  
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Τοξικό sex: Κάθε φορά κάνεις sex και με τους προηγούμενους που πήγε το άτομο που επέλεξες Reviewed by PLOUMISTOS on 10:48 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.