================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στην Κίνα θα λογοκρίνουν τις ομοφυλοφιλικές σκηνές του Bohemian Rapsody (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Τουλάχιστον ένα λεπτό λιγότερο από την ταινία Bohemian Rapsody θα δούν οι Κινέζοι....
καθώς οι αρχές της χώρας αποφάσισαν να λογοκρίνουν τις ομοφυλοφιλικές σκηνές της ταινίας για τον Φρέντι Μέρκιουρι και τους Queen.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter το «ψαλίδι» ήταν ο μοναδικός τρόπος για να χορηγηθεί άδεια στην ταινία προκειμένου να προβληθεί στους κινεζικούς κινηματογράφους.

Θύμα της λογοκρισίας θα πέσουν οι σκηνές στις οποίες ο Ράμι Μάλεκ φιλά άλλους αρσενικούς χαρακτήρες της ταινίας ως Φρέντι Μέρκιουρι. «Μαύρο», σύμφωνα με το δημοσίευμα θα πέσει και στις σκηνές που δείχνουν χρήση ναρκωτικών.


Ο Ράμι Μάλεκ έπεσε ξανά θύμα λογοκρισίας από κινεζικό κανάλι που άλλαξε την αναφορά του στους ομοφυλόφιλους κατά την ευχαριστήρια ομιλία του για το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου κάνοντας λόγο για «ειδικές ομάδες».

Κινεζικά μέσα μεταδίδουν ότι το Bohemian Rapsody δεν αναμένεται να προβληθεί από πολλούς κινηματογράφους στην Κίνα.
Στην Κίνα θα λογοκρίνουν τις ομοφυλοφιλικές σκηνές του Bohemian Rapsody (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by PLOUMISTOS on 10:52 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.