================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου: Γλέντι προς τιμήν του Αιγαίου…

⍆Ένα γλέντι προς τιμήν του Αιγαίου, της θάλασσας που αποπνέει έντονα συναισθήματα ελευθερίας... και απεραντοσύνης ενώ συνάμα φτερώνει τους νησιώτες της με τη ζωογόνο αύρα των ανέμων της, διοργανώνει το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου για τα μέλη των χορευτικών του ομάδων, των οικογενειών τους και τους φίλους του ευρύτερα, την Κυριακή «Της Απόκρεω», 3 Μαρτίου 2019 και ώρα 12.30 (Σουΐπας Παλλάς- Αλυκές).

Καλεσμένος ο Νίκος Οικονομίδης, ο δεξιοτέχνης παραδοσιακός βιολιστής από τη Σχοινούσα των Μικρών Κυκλάδων. Η Κυριακή Σπανού γεννήθηκε στην Παροικιά της Πάρου και έγινε τραγουδίστρια για να συνοδεύει το μουσικοχορευτικό συγκρότημα Νάουσας Πάρου. Για τους ενδιαφερόμενους, κάρτες συμμετοχής διατίθενται από τα μέλη του Δ.Σ. , την εφορεία χορού και την γραμματεία του Λ.Ε.Β. (Κοραή 79) καθημερινά 11.00-14.00 και στα τηλέφωνα 2421033938- 2421305753.
Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου: Γλέντι προς τιμήν του Αιγαίου… Reviewed by PLOUMISTOS on 10:26 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.