Διάλεξε μια από τις 4 πόρτες και δες τι κρύβει για σένα!

Διάλεξε μια από τις 4 πόρτες και δες τι κρύβει για σένα!

⍆Διάλεξε μια από τις 4 πόρτες και δες τι κρύβει για σένα. Ποια από τις 4 πόρτες της φωτογραφίας...
τράβηξε κατευθείαν την προσοχή σου; Ποια σου άρεσε περισσότερο; Η πόρτα που διάλεξες μπορεί να σου πει πολλά για τον χαρακτήρα σου.


Διάβασε παρακάτω το μυστικό που κρύβει η κάθε μία.

Εάν επέλεξες την Πόρτα 1
Έχεις χιούμορ και σου αρέσει γενικά να είσαι χαλαρός. Θέλεις να γαλουχείς τους άλλους και εκτιμάς τα απλά πράγματα στην ζωή. Για παράδειγμα, εκτιμάς ένα καλό πλυντήριο πιάτων, ένα αρωματικό κερί, ή το να τρως παραδοσιακό ψωμί από τον φούρνο της γειτονιάς. Ονειρεύεσαι το καλύτερο για όλους και σου αρέσει να δημιουργείς μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι, αν ποτέ χρειαστείς τη βοήθεια ή τη στήριξη των άλλων, πρέπει να την ζητήσεις, χωρίς να διστάσεις.

Εάν επέλεξες την Πόρτα 2
Η χαρούμενη προσωπικότητά σου σε κάνει να μένεις για πάντα… παιδί. Αν και είσαι εύκολος άνθρωπος, τείνεις κάποιες φορές να έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση και άγχος για συγκεκριμένα θέματα στην ζωή σου. Είσαι συνήθως ανοργάνωτος και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις για να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και να δώσεις λύσεις στα προβλήματά σου. Είσαι ένα περήφανο άτομο και θα πρέπει να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου περισσότερο. Πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου και να ανακαλύψεις πώς θα εκφράζεσαι καλύτερα, έτσι ώστε και οι γύρω σου να σε καταλαβαίνουν πιο εύκολα. Να θυμάσαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν, αλλά θα πρέπει να τους δώσεις να καταλάβουν ότι θα δεχτείς την βοήθειά τους. Η ζωή είναι πιο εύκολη όταν «ανοίγεσαι» στους γύρω σου.

Εάν επέλεξες την Πόρτα 3
Είσαι ένα ιδιόμορφο άτομο που πάντα βρίσκει λύσεις. Είσαι εκπληκτικός στο να λύνεις προβλήματα, θέλεις να ζεις μια απλή ζωή και συνήθως την περνάς με τα βασικά. Γιατί να χρειάζεσαι κάτι άλλο; Εύκολα ικανοποιείσαι και σου αρέσει να κάνεις πράγματα για τους άλλους. Είτε αυτό είναι να βοηθήσεις τον γείτονα που κλείστηκε έξω από το σπίτι του, είτε την μητέρα σου σε κάποιες δουλειές που δεν προλαβαίνει, είτε έναν φίλο σου στη μετακόμιση. Είσαι πάντα εκεί για να δώσεις την στήριξή σου. Να θυμάσαι ότι η ζωή είναι μοναδική και δεν είναι κακό να κακομαθαίνεις και λίγο τον εαυτό σου. Είσαι κι εσύ ξεχωριστός!

Εάν επέλεξες την Πόρτα 4
Είσαι λίγο δραματικός τύπος. Έχεις καλλιτεχνικά ταλέντα και αγαπάς να εκφράζεσαι μέσα από την συγγραφή, την μουσική ή την τέχνη. Από τη μια, μπορεί να είσαι ανοιχτός και φιλικός, από την άλλη όμως είσαι εσωστρεφής και να επιζητάς την ηρεμία και την μοναχικότητα. Συνήθως είσαι επιφυλακτικός και κρατάς τις σκέψεις και τα προβλήματά σου για τον εαυτό σου. Νομίζεις ότι κανένας δεν θα σε καταλάβει, πραγματικά, ωστόσο θα αισθανθείς πολύ καλύτερα, αν ανοιχτείς στους άλλους και μοιραστείς τα συναισθήματά του. Βαθιά μέσα σου έχεις την ανάγκη να είσαι ο «βράχος» όπου οι άλλοι θα στηριχτούν πάνω σου για βοήθεια. Να ξέρεις ότι οι δικοί σου άνθρωποι θέλουν να μοιράζονται τα συναισθήματά τους μαζί σου, όμως θέλουν κι εσύ να μοιράζεσαι τα δικά σου.

To διάβασα στο astrology.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Διάλεξε μια από τις 4 πόρτες και δες τι κρύβει για σένα!
Διάλεξε μια από τις 4 πόρτες και δες τι κρύβει για σένα!
Διάλεξε μια από τις 4 πόρτες και δες τι κρύβει για σένα!
https://www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2018/12/portes-2btes-2bme-2beikones.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/03/4.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/03/4.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content