Αντικείμενο έρευνας οι επιβεβαιώσεις των προβλέψεων του Στ. Πλουμιστού για τον Φεβρουάριο και Μάρτιο 2019

Αντικείμενο έρευνας οι επιβεβαιώσεις των προβλέψεων του Στ. Πλουμιστού για τον Φεβρουάριο και Μάρτιο 2019

⍆Αντικείμενο έρευνας από ομάδα εθελοντών Ελλήνων που ασχολείται με τη Φυσική, την Κβαντομηχανική,...
την Αστροφυσική και την αναγεννητική ιατρική, αποτέλεσαν οι επιβεβαιώσεις των προβλέψεων του Στ. Πλουμιστού για τον Φεβρουάριο και Μάρτιο 2019, μέσα στις οποίες κάνει αναφορά για νέες μεθόδους στην πρόληψη ασθενειών.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα που ασχολείται εθελοντικά με την θεωρία του Βιοκεντρισμού και του Υπερβατισμού, θεωρεί ότι έχει "εφαρμογή" στις προβλέψεις του.

Ο Βιοκεντρισμός διδάσκει ότι η ζωή και η συνείδηση είναι θεμελιώδεις στο σύμπαν και πως η συνείδηση δημιουργεί το υλικό σύμπαν και όχι κάτι άλλο πέρα από αυτή. Η αιτιολόγηση της θεωρίας στην δομή του σύμπαντος, τους νόμους της φυσικής και τις δυνάμεις και τις σταθερές που διέπουν το σύμπαν, φαίνεται να προάγουν ότι η νοημοσύνη υπήρχε πριν την ύλη. Ο χώρος και ο χρόνος δεν είναι αντικείμενα ή πράγματα, αλλά μάλλον εργαλεία της νόησης των όντων και τέλος πως η συνείδηση υπάρχει έξω από τους περιορισμούς του χρόνου και του χώρου.

Ο Υπερβατισμος από την άλλη υποστηρίζει την πίστη στον Δημιουργό - Θεό ή σε ανώτερα πνευματικά όντα ή πνευματικές καταστάσεις ανώτερες από αυτές που βιώνει ο άνθρωπος τώρα. Η Ζωή στην Γη βιώνεται ως μία μορφή διαλόγου μεταξύ του ανθρώπου και των θεοτήτων στις οποίες πιστεύει, ή ακόμαι και με κάποια απρόσωπη ανώτερη πνευματική μορφή. Ο Υλικός κόσμος είναι το θέατρο της ψυχής και της Συνειδητότητας που τον δημιούργησε. Το Πνεύμα είναι η υπέρτατη πραγματικότητα για τον Υπερβατικό άνθρωπο.



Οι επιβεβαιώσεις των προβλέψεων

Την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2019 αναρτήθηκε η πρόβλεψη με τίτλο: Η γενική αναστάτωση φέρνει αλλαγές... (Φεβρουάριος - Μάρτιος 2019), διαβάστε όλη την πρόβλεψη ΕΔΩ.

Μετά από κάθε πρόβλεψη ακολουθεί η επιβεβαίωση

================================
2 - Ξεκινάει η "πολιτειακη ανωμαλία"... και η παραβίαση του Άρθρου 2. Θεμέλιο τoυ πoλιτεύματoς είναι η λαϊκή κυριαρχία. [Άρθρο 3. Όλες oι εξoυσίες πηγάζoυν από τo Λαό, υπάρχoυν υπέρ αυτoύ και τoυ Έθνoυς και ασκoύνται όπως oρίζει τo Σύνταγμα]. Η κυβέρνηση θα έχει την στήριξη "δανεικών" βουλευτών και συνεπώς πλειοψηφία εδρών στη Βουλή, παρά την θέληση - βούληση του λαού. Ωστόσο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνουν εθνικές εκλογές μέσα στον Μάιο - Ιούνιο...

Η επιβεβαίωση............
Στην πρόβλεψη γίνετε αναφορά για "πολιτειακη ανωμαλία" καθώς η κυβέρνηση θα έχει την στήριξη "δανεικών" βουλευτών και συνεπώς πλειοψηφία εδρών στη Βουλή. Η επιβεβαίωση ήρθε στις 4 Φεβρουαρίου 2019 όταν 6 βουλευτές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και  προσχώρησαν στην κυβερνητική πλειοψηφία, με επιστολές τους (διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ).

Στην πρόβλεψη γίνετε επίσης αναφορά για πιθανότητα εθνικών εκλογών μέσα στον Μάιο - Ιούνιο...  Η επιβεβαίωση ήρθε με την ανακοίνωση για τις 26 Μαΐου που λέει ο Μητσοτάκης και μερίδα του φιλοκυβερνητικού Τύπου (διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ).

=========================
3 - Αγαπημένο Δημόσιο πρόσωπο μπαίνει στο νοσοκομείο, ακολουθεί αντίστροφη μέτρηση...
Η επιβεβαίωση............ 
Στην πρόβλεψη γίνετε αναφορά για αγαπημένο δημόσιο πρόσωπο που μπαίνει στο νοσοκομείο, αυτό έγινε με τον Μίκη Θεοδωράκη στις 7/3/2019 (διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ). Στην πρόβλεψη γίνετε επίσης αναφορά για αντίστροφη μέτρηση... έπειτα από νοσηλεία σε νοσοκομείο και η δυσάρεστη επιβεβαίωση ήρθε στις 1/3/2019 με την ανακοίνωση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Φαίδωνα Γεωργίτση (διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ).

==========================

5 - Ανακοίνωση για την ανακάλυψη νέας μεθόδου στην πρόληψη ασθενειών που αφορούν την καρδιά η τα νεφρά...


Η επιβεβαίωση............ 
Στην πρόβλεψη γίνετε αναφορά για καρδιά και νεφρά. Η επιβεβαίωση για την καρδιά ήρθε με την ανακοίνωση 11 Φεβρουαρίου 2019 για την πρωτοποριακή ανακάλυψη που έκανε η ομάδα του Έλληνα καρδιοχειρουργού Δημήτριου Αυγερινού MD, PhD, στο Weill Cornell Medicine και New York Presbyterian Medical Center στον τομέα των μεταγγίσεων σε εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς (διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ) και η επιβεβαίωση για τα νεφρά ήρθε με την ανακοίνωση στις 6  Φεβρουαρίου 2019, ότι επιστήμονες δημιούργησαν με επιτυχία λειτουργικούς νεφρούς ποντικιών μέσα σε αρουραίους, ξεκινώντας στο εργαστήριο τους με λίγα μόνο βλαστοκύτταρα (διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ).

===============================
6 - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών από ανθρώπους της νύχτας, φέρνει τραυματίες...


Η επιβεβαίωση............ 
Στην πρόβλεψη γίνετε αναφορά για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και δυστυχώς η επιβεβαίωση ήρθε με την είδηση στις 11 Φεβρουαρίου 2019 οτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης έγινε ξεκαθάρισμα λογαριασμών με την εν ψυχρώ δολοφονία ενός  42χρονου (διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ).

===============================
7 - Σεισμική δραστηριοτητα στην Βόρεια και Δυτική Ελλάδα και σε ένα μικρο νησάκι...

Η επιβεβαίωση............ 

Στην πρόβλεψη γίνετε αναφορά για τον σεισμό στην Δυτική Ελλάδα και η επιβεβαίωση ήρθε με τον ισχυρό σεισμός 5,2 Ρίχτερ δυτικά στην Πρέβεζα στις 5/2/2019 (διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ), ενώ η αναφορά στην πρόβλεψη για ένα μικρο νησάκι... ήταν η ισχυρότατη σεισμική δόνηση μεγέθους 7,6 R στα σύνορα Περού-Εκουαδόρ (διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ).

==============================
8 - Κακοποίηση ζώων θα τιμωρηθεί.. άλλα οι φιλόζωοι θα πονέσουν από το γεγονός που θα ακούσουν...

Η επιβεβαίωση............ 
Στην πρόβλεψη γίνετε αναφορά για την κακοποίηση ζώων θα τιμωρηθεί κι αυτό έγινε με τις καταγγελίες για θανάτωση 15 ζώων με φόλες στα Άνω Λεχώνια και επικήρυξη 2.000 ευρώ (διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ),  ενώ στην Θεσπρωτία σκότωσαν έξι άλογα με κυνηγετικό όπλο (διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ)

==============================
9 - Θα βγουν στο φως αποκαλύψεις, η δικαστικές αποφάσεις που θα δημιουργήσουν θέματα σε υποψήφιους στις Δημοτικές Εκλογές και δυσαρέσκεια στις τοπικές κοινωνίες σε περιοχές με αρχικά γράμματα το Α, το Β και το Ε .

Η επιβεβαίωση............ 
Στην πρόβλεψη γίνετε αναφορά δικαστικές αποφάσεις που θα δημιουργήσουν θέματα (διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ & ΕΔΩ & ΕΔΩ) ενώ ανακοινώθηκε ότι πλέον η διάρκεια της θητείας των δημοτικών αρχών επανέρχεται σε 4 έτη (διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ)
=============================== 
10 - Ανατίναξη, η τρομοκρατική ενέργεια φέρνει νεκρούς σε γειτονικό κράτος ή σε κράτος με βασίλισσα χωρίς στέμμα....

Η επιβεβαίωση............ 
Στην πρόβλεψη γίνετε αναφορά στην βασίλισσα χωρίς στέμμα, όπως συμβαίνει στην Ν. Ζηλανδία καθώς η βασίλισσα δεν έχει καμία πολιτική εξουσία. Δυστυχώς η επιβεβαίωση ήρθε με την ανακοίνωση για το Μακελειό  με 49 νεκρούς από την τρομοκρατική επίθεση στα δύο τζαμιά (διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ).

=============================== 
11 - Κατολισθήσεις θάβουν ζωντανούς (προς την ανατολή...)

Η επιβεβαίωση............ 
Στην πρόβλεψη γίνετε αναφορά προς την Ανατολή... Διαβάστε την επιβεβαίωση με την ανακοίνωση για πλημμύρες και κατολισθήσεις στην Ινδονησία με 80 νεκρούς και 4.000 εκτοπισμένους από τα σπίτια τους, (διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ).

================================ 
13 - Οι ρατσιστικές διαδηλώσεις και υποτιθέμενες ομιλίες μίσους μπαίνουν στο στόχαστρο της νέας τάξης πραγμάτων με στόχο την μελλοντική "απαγόρευση" τους...

Η επιβεβαίωση............ 
Στην πρόβλεψη γίνετε αναφορά για το σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων. Διαβάστε την επιβεβαίωση με την ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2019 ότι ο ΟΗΕ καταρτίζει ένα παγκόσμιο σχέδιο δράσης κατά των ομιλιών μίσους, (διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ). Στο μεταξύ η γαλλική κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως στην αστυνομία στο εξής να προχωρά σε μαζικές συλλήψεις εάν μέλη του κινήματος των «Κίτρινων Γιλέκων» αψηφούν την πιθανή απαγόρευση διαδηλώσεων από τις αρχές (διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ)

===============================
14 - Τι φέρνει η δημιουργία νέου πολιτικού φορέα αλλά με "παλιό" ανθρωπινό δυναμικό...

Η επιβεβαίωση............ 
Στην πρόβλεψη γίνετε αναφορά για "παλιό" ανθρώπινο δυναμικό... Διαβάστε για την δημιουργία νέων πολιτικών φορέων (κόμματα) στον Κεντροδεξιό χώρο (διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ & ΕΔΩ)
Διαβάστε νέες προβλέψεις ΕΔΩ ή δείτε νέες επιβεβαιώσεις ΕΔΩ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1067,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1229,ΒΙΝΤΕΟ,796,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1526,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6344,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Αντικείμενο έρευνας οι επιβεβαιώσεις των προβλέψεων του Στ. Πλουμιστού για τον Φεβρουάριο και Μάρτιο 2019
Αντικείμενο έρευνας οι επιβεβαιώσεις των προβλέψεων του Στ. Πλουμιστού για τον Φεβρουάριο και Μάρτιο 2019
Αντικείμενο έρευνας οι επιβεβαιώσεις των προβλέψεων του Στ. Πλουμιστού για τον Φεβρουάριο και Μάρτιο 2019
https://3.bp.blogspot.com/-s8KeGfTonbk/XJNYhhRlcXI/AAAAAAAAlTg/9-B8gVI3IyYCZXg7pcjjENRKV6wogxGwACLcBGAs/s400/%25CF%2584%25CE%25B9%2B%25CE%25AD%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25B5%2B%25CE%25BC%25CE%25B5%2B%25CF%2584%25CE%25B9%25CF%2582%2B%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25B2%25CE%25BB%25CE%25AD%25CF%2588%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585%2B%25CE%25A3%25CF%2584.%2B%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%258D.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-s8KeGfTonbk/XJNYhhRlcXI/AAAAAAAAlTg/9-B8gVI3IyYCZXg7pcjjENRKV6wogxGwACLcBGAs/s72-c/%25CF%2584%25CE%25B9%2B%25CE%25AD%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25B5%2B%25CE%25BC%25CE%25B5%2B%25CF%2584%25CE%25B9%25CF%2582%2B%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25B2%25CE%25BB%25CE%25AD%25CF%2588%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585%2B%25CE%25A3%25CF%2584.%2B%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%258D.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/03/2019_82.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/03/2019_82.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content