================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Οι τρόποι για κάνετε ενεργειακό SEX (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Η διαφορετικότητα του άντρα και της γυναίκας μπορεί να οδηγήσει στην πληρότητα, συμπληρώνουν....
ο ένας τον άλλον. Είναι οι αντίθετοι πόλοι της ίδιας ενέργειας που αν έρθουν σε επαφή μπορούν να γίνουν ένας ενεργειακός κύκλος που ρέει αβίαστα και ελεύθερα.

Ειδικότερα, ο θετικός πόλος αυτής της ενέργειας είναι ο άντρας και ο αρνητικός πόλος είναι η γυναίκα. Όμως οι αντίθετοι αυτοί πόλοι υπάρχουν και στο κάθε σώμα ξεχωριστά.

Στο θηλυκό σώμα, ο κόλπος (η Πύλη) είναι ο αρνητικός πόλος και το στήθος είναι ο θετικός πόλος.
Στο αντρικό σώμα, το στήθος είναι ο αρνητικός πόλος και το πέος (Ενεργειακό κλειδί) είναι ο θετικός πόλος. Όταν έρχονται σε επαφή το αντρικό και το γυναικείο στήθος συναντιέται ο αρνητικός με τον θετικό πόλο και συμβαίνει ουσιαστικά μια συναισθηματική ένωση.

Όταν συναντιούνται στην ερωτική πράξη τα σεξουαλικά κέντρα ανοίγει το "Ενεργειακό κλειδί" την "Πύλη" και συμβαίνει αρχικά μια ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ένωση. Δηλαδή μια ένωση που υποστηρίζει ουσιαστικά την "χημική" υποστήριξη που χρειάζεται το σώμα. Αναβλύζουν όλες οι ορμόνες που χρειάζεται η γυναίκα και ο άντρας.

Ενεργειακό SEX
Δημιουργείστε ένα είδος ιεροτελεστίας για να ξεκινήσετε το «ταξίδι» σας. Αυτό μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό όπως να ταΐσετε τον άλλο με «αφροδισιακές τροφές», να απολαύσετε ένα καλό κρασί ή να κάνετε αρωματικό λουτρό μαζί. Το μασάζ επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενώσετε τις ενέργειες σας. Η ιδέα είναι επικοινωνήσετε την έλξη που νιώθετε ο ένας για τον άλλο και να την κάνετε να νιώσει μοναδική.

Η βασική φιλοσοφία του ενεργειακού sex προσδιορίζεται χρονικά και έγκειται στην παράταση της διέγερσης. Η πρόοδος προς την κορύφωση γίνεται σταδιακή με τρόπο που να παραμένετε σε έκσταση όσο περισσότερο γίνεται. Μια κλιμακωτή ανάπτυξη της έντασης σας βοηθά να καθυστερήσετε τον οργασμό σας και διεγείρετε το άτομο που επιλέγετε περισσότερο.

Η ερωτική πράξη στο ενεργειακό sex γίνεται με τρόπο απολύτως αισθησιακό και με πλήρη σεβασμό, κανείς δεν εκμεταλλεύεται κανέναν, κανείς δεν βιάζεται, επιμηκύνεις συνειδητά τη διάρκεια, κορυφώνεις σταδιακά την ένταση, δεν στοχεύεις αποκλειστικά στη δική σου απόλαυση, παίρνεις και προσφέρεις ηδονή, βιώνετε μαζί τα υψηλότερα επίπεδα αρμονίας, σύνδεσης και επαφής, απελευθερώνεστε…

Ακούστε στο βίντεο πως να κάνετε ενεργειακό SEX. 
Περισσότερα άρθρα αφύπνισης στο http://www.ploumistos.com/

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ 

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Οι τρόποι για κάνετε ενεργειακό SEX (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by PLOUMISTOS on 10:45 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.