================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: H Μετάλλαξη της ανθρωπότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Σας έχω ενημερώσει για την "ενεργειακή πύλη" με αναρτήσεις μου από το 2015 άλλα...
και με τηλεοπτικές εμφανίσεις μου, όπου εξηγώ πως και γιατί η δόνηση της γης άλλαξε και κατά συνέπεια έχει επηρεάσει τους ανθρώπους και όλα τα όντα που ζούνε πάνω σε αυτή.

Η επιρροή - αλλαγή θα δυναμώσει κι άλλο από το 2020 και μετά μέχρι να επισέλθει μέσα σε δέκα περίπου χρόνια η μετάλλαξη του ανθρώπινου γένους. 

Δυστυχώς οι περισσότεροι αγνοείται τα σημάδια που συμβαίνουν γύρω σας ζώντας μόνο το προφανές… δηλαδή αυτό που συμβαίνει σε μια στιγμή… και αγνοείται το σημάδι που σας δείχνει τι πιθανόν πρόκειται να σας συμβεί. 

Οι περισσότεροι εγκλωβίζεστε στη αναζήτηση λύσης του προφανές (στο οποίο σίγουρα πρέπει να δώσετε λύση) και κατόπιν δεν ασχολείστε με το γιατί σας ήρθε το προφανές…!! 

Η πληθώρα των αλλαγών σε όλα τα επίπεδα είναι καταιγιστική και ο σκοπός της είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους μας να επιλέξουμε, καθώς βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ σημαντική διασταύρωση: Θα μείνουμε στην αναζήτηση της πληρότητας μέσα από την ύλη (εγκλωβισμός της ψυχής στον σκοταδισμό) , η θα ζήσουμε χρησιμοποιώντας το δώρο του δημιουργού την νόηση μας (Δύναμη Φωτός); 

Ειλικρινά θα είναι μια δοκιμασία που θα μας φέρει στα όρια μας, ώστε να αναγκαστούμε θέλουμε δεν θέλουμε να επιλέξουμε μια από τις δυο επιλογές. 

Σας εφιστώ την προσοχή σας, γιατί έχει ήδη ξεκινήσει η πλάνη πολλών ανθρώπων, με την επιρροή των υπηρετών της σκοτεινής πλευράς, που διαρρέουν μυθεύματα, θεωρίες φαντασιώσεων και αποκαθηλώνουν συνειδήσεις, μειώνοντας προσωπικότητες που προσπαθούν να αφυπνίσουν σωστά τους ανθρώπους. 

Από την άλλη όμως, οι άνθρωποι που δέχονται την φωτεινή επιρροή ανακαλύπτουν τους αληθινούς φωτοδότες στο δρόμο τους που τους αφυπνίζουν και τους προετοιμάζουν σωστά και υπεύθυνα για την αφύπνιση τους. 


Η αποκάλυψη για την "Μετάλλαξη" της ανθρωπότητας και την Γαλαξιακή Ευθυγράμμιση 
Η "Μετάλλαξη" της ανθρωπότητας ξεκίνησε στις 22 Μαΐου 1975 και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαΐου 2025 και αφορά το σχέδιο των Δυνάμεων του Φωτός να εξαλείψουν την ανωμαλία του σκότους. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ ploumistos.com
Στ. Πλουμιστός: H Μετάλλαξη της ανθρωπότητας (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by PLOUMISTOS on 4:24 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.