================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Eurovision 2019: «Better Love» το τραγούδι της Ελλάδας με την Κατερίνα Ντούσκα

⍆«Βetter love» είναι ο τίτλος του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Κατερίνα Ντούσκα...
και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η ερμηνεύτρια που επέλεξε η ομάδα της ΕΡΤ για να διαγωνισθεί στον διαγωνισμό αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Βρετανία και τελειοποιεί το τραγούδι με τους συνεργάτες της.

Το «Better love» πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου, καθώς στις 25 θα γυριστεί το video clip. Όλα πρέπει να είναι έτοιμα στις 7 Μαρτίου όπου θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση τραγουδιού και βίντεο κλιπ στην συνέντευξη τύπου για την ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τραγούδι θα κινηθεί σε indie pop ήχο και θα είναι τελείως διαφορετικό από ότι έχουμε στείλει στον διαγωνισμό μέχρι σήμερα. Αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει και ένα όργανο που θα χρησιμοποιηθεί στην ενορχήστρωση και δεν ακούγεται συχνά στη Eurovision.


Eurovision 2019: «Better Love» το τραγούδι της Ελλάδας με την Κατερίνα Ντούσκα Reviewed by PLOUMISTOS on 2:13 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.