================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Κακόγουστη φάρσα η βόμβα σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας

⍆Η Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, μετά την αίσια έκβαση που είχε η υπόθεση... του απειλητικού τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας σε λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη, ευχαριστεί θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας και τους συνεργάτες του οι οποίοι με ιδιαίτερο ζήλο εξιχνίασαν το περιστατικό που ευτυχώς αποδείχθηκε ότι ήταν μία κακόγουστη πλάκα.

Η κινητοποίηση της Ασφάλειας σε συνεργασία με τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση της εταιρείας ήταν αμεσότατη ακινητοποιώντας το λεωφορείο και απομακρύνοντας τους επιβάτες μέχρι το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο να ερευνήσει εξονυχιστικά το λεωφορείο και τις αποσκευές των επιβατών και να διαπιστώσουν ότι επρόκειτο απλώς για μία φάρσα που εξουθένωσε ψυχολογικά επιβάτες και οδηγό για περίπου μία ώρα. Ακολούθησε οργανωμένη έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Βόλου και σύντομα βρέθηκαν οι νεαροί φαρσέρ που προκάλεσαν όλη αυτή την αναστάτωση.

Τέλος, η εταιρεία μας θέλει να διαβεβαιώσει το επιβατικό της κοινό ότι καθημερινά καταβάλλουμε κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια με την εκπαίδευση του προσωπικού μας και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για την ασφαλή μετακίνηση με τα λεωφορεία μας.
Κακόγουστη φάρσα η βόμβα σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Reviewed by PLOUMISTOS on 11:06 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.