================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Βίντεο του Στ. Πλουμιστού: Πώς τα Ενεργειακά Βαμπίρ ρουφάνε την ενέργειά σας και πως να τα αποφύγετε

⍆Ο όρος «ψυχικό βαμπίρ» έγινε δημοφιλής στη δεκαετία του 1960, χάρη στην Anton La Veyu....
Η La Vey ισχυρίστηκε ότι επινόησε τον όρο. Έτσι εννοούσε πνευματικά και συναισθηματικά αδύναμο άνθρωπο που απορροφά την ενέργεια της ζωής από τους άλλους ανθρώπους, ή άνθρωποι με υπερφυσικές ικανότητες, που μπορεί να πάρει την ενέργεια από τους άλλους.

Άλλοι ερευνητές ορίζουν ως "ψυχική βαμπιρισμού" με την παραδοσιακή έννοια. Michelle Belanger ορίζει την ψυχική βαμπίρ ως άτομο με αναπηρία ή πλήρη ανικανότητα να δημιουργήσουν τη δική τους δύναμη ζωής που τον αναγκάζει να "τρώνε" τη δύναμη των άλλων.

Στη ζωή, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν την τάση να μας αδειάζουν από την ενέργειά μας πολύ γρήγορα. Αν είστε πολύ ευαίσθητοι ή έχετε ενσυναίσθηση πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να παρατηρείτε ποιος ρουφάει την ενέργειά σας και πότε.

Ωστόσο, σίγουρα δεν είμαστε όλοι μας ευαίσθητοι ή εναρμονισμένοι με τα σώματά μας και αυτό μπορεί να είναι δύσκολο και πολύπλοκο να το αντιμετωπίσουμε. Κάποιοι άνθρωποι υποστηρίζουν ότι τα ενεργειακά βαμπίρ είναι άνθρωποι που δεν μπορούν να διατηρήσουν την ίδια τη δύναμη της ζωής τους με έναν θετικό τρόπο και άλλοι εικάζουν ότι τα ενεργειακά βαμπίρ είναι καλοπροαίρετα και φυσιολογικά άτομα, όμως δεσποτικά από τη φύση τους.

Μάθετε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί Στο βίντεο αναφέρθηκαν πληροφορίες και από το awakengr.com

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Βίντεο του Στ. Πλουμιστού: Πώς τα Ενεργειακά Βαμπίρ ρουφάνε την ενέργειά σας και πως να τα αποφύγετε Reviewed by PLOUMISTOS on 11:02 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.